Závist lidí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
28.12.20 13:25
@Anonymní píše:
@Trojlístek no vidis a já zase umim krasobruslení a mám i svuj plakat na zimním stadionu a ty ne :mrgreen: :mrgreen:

No a z toho se tady všichni po. ereme závistí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 13:26

@divine woman tak pose*rte no :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2160
28.12.20 13:26
@Anonymní píše:
@Trojlístek no vidis a já zase umim krasobruslení a mám i svuj plakat na zimním stadionu a ty ne :mrgreen: :mrgreen:

Seš si opravdu jistá, že je ti osmnáct? Zníš jako něco mezi 1,8 a 108 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
28.12.20 13:27
@Anonymní píše:
@fera21 vážně? Já neříká ze jsem oskliva, ale ta holka mě vážně štve, když jsem ještě chodila s bývalým, tak šel na ples a ona se tam točila v podprde a v kalhotkach u tyče.

Tak se toč v podprdě u tyče taky. :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 13:31
@fera21 píše:
Dospět, ale nechovat se ani jako Russet. Pak bys taky mohla zjistit, že je z tebe uštěpačná bába s prázdným životem. Teďka je to možná blbý, zdá se se ti, že jsi ta špatná, ale ona krása není všechno (navíc si tak můžeš jenom připadat). My chlapi máme radši ženský do života. Jsou příjemnější, umí vařit a nedělají ze všeho vědu. To je lepší než ksicht a tělo jak Miss world.

Pravda pravda. Mám super kamošku, je modelka a nejkrásnější holka co znam. Delali jsme spolu brigady. Ona modelku-hostesku a ja hostesku. Vsichni chlaoi palili za ní. Chodili za mnou s prosíkem o její číslo. Vsichni byli mimo jeji kategorii. Kamoska je skvela, ale ten vzhled je problem. Spousta lidi si myslí, ze kdyz je modelka, je zaroven zlatokopka. Je jí 30 a je sama a na chlapy ma proste smulu. O me jednou prohlasil jeden hodne bohatej znamej chlap, že jsem idealni zenska pro život. Nejsem superkrásná, ale mam prijemny vzhled a nikdy jsem nelitovala ani nezavidela, ze za mnou chlapi nepálí jako za kamaradkou. Naopak. Trvalé vztahy to je pro mne lepší, nez randit s kdekým a neustále někoho odmítat. Mám úžasného manzela a druhé dítě na cestě a občas si vzpomenu na slova toho chlapa. Nejsem proste vzhledem holka, co ji chce kazdou do postele a chlapi koukaji predevsim na to, co jim říkám a ne jak vypadám…a pak ty vztahy jsou o něčem. Kamaradku bohuzel moc neslyší, prestoze je vtipná a skvělá…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 13:31
@Anonymní píše:
@fera21 vážně? Já neříká ze jsem oskliva, ale ta holka mě vážně štve, když jsem ještě chodila s bývalým, tak šel na ples a ona se tam točila v podprde a v kalhotkach u tyče.

Nezavid. Spolužácku ze střední - hezká, milá, extrémně chytrá, oblíbená, na co sáhne to se ji daří, dlouhodobě vztahy se super klukama. a pak prodělala rakovinu, chemoterapie a nemůže mít děti a jen se modlí aby se ji to třeba časem nevrátilo. Já jen doufám, ze už od toho má pokoj a bude ji jen dobre.

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
28.12.20 13:39
@Anonymní píše:

No pecka :palec: mne prijde krasobrusleni tezsi nez pole dance.

V cem je ten problem?

• Citovat
  • Upravit
34473
28.12.20 13:40
@Anonymní píše:

Akorát že tobě to nikdo nezávidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14006
28.12.20 13:41
@Anonymní píše:

Tak to je super :dance:. Ja treba nikde taky svuj plakat nemam :lol:, ale ty ano :kytka:.

Krasobrusleni je narocne, tak ti gratuluju, ze to zvladas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
28.12.20 13:47

Já závidím všem kdo nemají ten debilni covid… Nasrat!!!
:,(

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
28.12.20 13:51

Heled, bud rada, ze zatim zavidis jen krasnym. Za cas budes zavidet i mladym, pripadne prachatym. A v urcitem veku kazdemu, kdo se zvedne bez artrozy z postele na prvni dobrou a pozvejka si obed..

• Citovat
  • Upravit
9335
28.12.20 13:55
@Anonymní píše:
Ahoj holky, omlouvam se predem za anonym ale stydim se za to, zavidim hezkým holkam, hlavně jedny od nás z města, chce ji kazdej, a me už to štve, jak prestat zavidet? Nějaký rady? Chci se toho zbavit prosim, fakt se snazim ale nejde to. Je mi 18..

Nevím, jak poradit, když závidíš něco jinýho, tak je dobrý ho brat jako vzor ci idol a zamakat taky, okoukat způsoby a snažit se o to samý. U ksásy je to blbější, leda si najít chlapa, to se pak budes cejtit jako ta nejkrásnější ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 13:56

@terien nemuzes vedet

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 13:57

@_.Emilyyy dekuju :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 13:59

@PaníKadrnožková popravde když jsem si precetla par příspěvku tak už zadnej.. v pole dance muzes začít kdykoliv a být dobra, k krasobruslení musis začít od mala jinak už nemas šanci..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová