Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annabela11 píše:
@Trojlístek A ty víš co si lidé mezi sebou říkali když jsi tam vystupovala? Mě tenhle, sport, přijde něco podobného jako striptýz to roztahování nohou je děs.
Tak mohl si někdo něco myslet. Já pak šla úplně normálně mezi lidi a úplně v pohodě. Žádné blbé pohledy a řeči, nic. Naše studio má k vystupování hodně nabídek. Vystupují i malé holky. Jaké si to udělají, takové to mají. Je jasné, že občas nějaké vystoupení může působit vulgárně. Ale to už je na každé tanečnici. Vždy to jde udělat velmi libivě a korektně, přitom velmi efektně.
@PaníKadrnožková píše:
Tyjo, z toho mrazihele, musi byt ten krasnej, skvelej, uspesnej nejak potrestan, aby se mu prestalo zavidet? Kdyby tu rakovinu nemela, tak co?Hezky holky to prave maj tezky, protoze ty prumerne cekaj, az se jim konecne neco stane, aby si oddechli, ze na svete je prece jenom nejaka spravedlnost
Mi skoro prijde ze musí. A zrovna ona si to vůbec nezaslouzila. Hidnejsiho člověka fakt neznam
@PaníKadrnožková diky ze tu jsi a ze mě trochu chapes a nejsi agresivni jako některé, no popravde teď ani nevim proč jsem měla u ni zasek, videa na YouTube mám, i kamarad rikal ze by mě chtěl videt jestli mu neukazu nějaké video, obdivujou mě hokejisti protožesi myslej, ze umim přišli lip než oni
tu holcinu nepomlouval, nic o ni neříkám, jenom par lidi probírali v mem okolí kdo s kym chrape a tak, vždyť to znas, taky ti bylo jednou 18,jednou si najdu pritele, pro kterého budu nejhezčí a nejuzasnejsi, dokonce i jeden kamarad mi rikal, ze jsem jedina holka co zná ze děla krasobruslení, ze to je husty, nevim co mi ještě před chvilkou chybělo, nemusim se licit-ona asi jo když to děla, mám vysportovanou postavu-ona samozrejme také ale to ji zavidet nemusim když mám sama, a prave já naopak nechci aby se o mě mluvilo, zrušila jsem si instagram, chci být nenapadne, proste jít jak to říct “ pryč od lidi “ taky se muzu svliknout na plese do kostymku a logicky všichni budou koukat a mluvit a budou si chtít zasunout, nepiju, nekourim, s žádnými chlapama nechapu protože čekám na na někoho s kym budu mít vztah, takový ty jednorazovky co ona provozuje se svyma dalšími kamaradkama na to nejsem a doufam ze to někdy nějaký kluk ocení. Ještě na sobě zapracuju, objednam se k psychologovi a ten mi urcite nejakym zpusobem ještě dopomuze. Jinak muzu říct, ze jsem vyjimecna, mám mandlovce oci a to má málo která takže bych už měla s tím prestat, jenom ze mi nejaka pani nakecala ze chlapi cumi jenom na vzhled, neznamena, ze to musí být pravda
@Takyjedna píše:
Pole dance je podle mě těžkej sport…A s tím krasonruslením - někde jsem viděla i kurzy pro dospěláky, mě by to docela i lákalo
Pojd, pujdeme do toho spolu, jak ti borci v Ledove ostri
.
@Anonymní píše:
@Parninas mas pravdu, jak kdo, rodiče ne, ale co jsem slysela od kamaradky tak mě okolí chválí a obdivuje jak hezky bruslim
Ono možná jak budeš starší tak ti dojde, že vzhled a počet nápadníků není vše. A vůbec nic o té holce nevíš, tak nepiš věci jako že je určitě bez makeupu hnusná a nebo že je lehká protože dělá pole dance. Něco ti povím, tohle vyjadřování fakt hromadu lidí odpuzuje (včetně mě). Prostě já si lidi, co takhle hnusně mluví o ostatních, držím dál od těla a to můžou vypadat jakkoliv. Si spousta lidí řekne „taková hezká holka a s pusy jí lítá takový hnůj“.
Ale jo, jestli jsi takový typ dítěte, co nebylo nikdy za nic chválené, tak chápu, že máš tendence shazovat ostatní, aby ses ze sebe cítila líp. Spousta lidí to tak má, že si neumí nabrat sebevědomí zdravým způsobem. Zkus s tím něco dělat.
@ontarova.stara no tak jo, ale nejdřív bych musela pár kil shodit, už to není co to bejvalo, aby z toho pak nebyly obojživelné zvedačky aneb krasobruslařka á la aquabella. ![]()
@Takyjedna píše:
@ontarova.stara no tak jo, ale nejdřív bych musela pár kil shodit, už to není co to bejvalo, aby z toho pak nebyly obojživelné zvedačky aneb krasobruslařka á la aquabella.
Neblbni, ja uz nam vymyslela tema volne jizdy, Vilik a Maja
. Tam se nejake to kilco ztrati a o obsazeni roli budeme poctive tahat sirky.
@ontarova.stara píše:
Neblbni, ja uz nam vymyslela tema volne jizdy, Vilik a Maja. Tam se nejake to kilco ztrati a o obsazeni roli budeme poctive tahat sirky.
@Melodie91 píše:
To je moc dobre, ze to tak masa v 18ti jsi nekomu zavidela a pomohlo ti na to dospet? Ja myslim, ze je to v povaze a nizkem sebevedomi, na tom se da pracovat, ale „dospet“ na to asi nepomuze…vlastne ani nevim, co to je zaradu
jak ma jako dospet? A jak rychle to jde udelat? Proto ja radim pracovat na sobe a nehroutit se z toho pocitu, protoze lidi obcas zavidi vsichni ( skoro vsichni teda)
Až dospěje, tak nebude řešit takové problémy na emiminu. Stačí? Já nikomu nezáviděla nikdy nic, nejsem závistivá. Ale jsou lidi, co závidí i smrtelnou nemoc.
@PaníKadrnožková já sice zavidim ale nic jsem jin nikdy spatnyho nepřála. Teda zavidela po této diskuzi. Nikdy nikomu neprejte nic spatnyho protože se vám to vrati 100%!
@Takyjedna píše:
Pole dance je podle mě těžkej sport…A s tím krasonruslením - někde jsem viděla i kurzy pro dospěláky, mě by to docela i lákalo
Tak to je jasny, ze je to tezky sprot.. tam holky potrebuji sílu, ohebnost..
I krasobrusleni je taky tezke
. a asi tezsi nez to pole dance
@Anonymní píše:
@terien nemuzes vedet
Každý není takový chudák jako ty
@Russet píše:
Až dospěje, tak nebude řešit takové problémy na emiminu. Stačí? Já nikomu nezáviděla nikdy nic, nejsem závistivá. Ale jsou lidi, co závidí i smrtelnou nemoc.
Je to tak
@Parninas přečti si kde jsem odpovídala” ze nebudu tvrid ze je hnusna když jsem ji sama bez mejkapu nevidela a ze to je třeba jenom fám”
Koukaj, jak vypadas a jak působíš.