Závist lidí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.12.20 14:01

@ontarova.stara a nebo mě to tak omrzi ze už nebudu zavidet nikomu a vykaslu se na to, teď mi dochází, ze život mame jen jeden a stejně všichni jednou umreme a na tohle bych nemela mít čas na takový blbosti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 14:02
@Anonymní píše:
Nezavid. Spolužácku ze střední - hezká, milá, extrémně chytrá, oblíbená, na co sáhne to se ji daří, dlouhodobě vztahy se super klukama. a pak prodělala rakovinu, chemoterapie a nemůže mít děti a jen se modlí aby se ji to třeba časem nevrátilo. Já jen doufám, ze už od toho má pokoj a bude ji jen dobre.

No timhle jsi mi otevřela oci, zdraví je nejdůležitější!

• Citovat
  • Upravit
14313
28.12.20 14:03

@PeBa12 Nebo že se všem líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 14:03

@fera21 nedivim se, ze mas na svém profilu napsáno”ukecana baba” :D

• Citovat
  • Upravit
Parninas
28.12.20 14:04
@Anonymní píše:
@PaníKadrnožková popravde když jsem si precetla par příspěvku tak už zadnej.. v pole dance muzes začít kdykoliv a být dobra, k krasobruslení musis začít od mala jinak už nemas šanci..

Chválí tě někdy rodiče, okolí?

Ta holka opravdu nemůže za to, že nemáš žádné sebevědomí. Udělej z krasobruslení přednost nezávisle na ostatních, měj se ráda sama pro sebe. S mindsetem, co máš aktuálně, skončíš jako jedovatá tetka na pavlači.

• Citovat
  • Upravit
14313
28.12.20 14:05
@Anonymní píše:
@fera21 vážně? Já neříká ze jsem oskliva, ale ta holka mě vážně štve, když jsem ještě chodila s bývalým, tak šel na ples a ona se tam točila v podprde a v kalhotkach u tyče.

Tak ses tam měla taky točit ve spodním prádle :mrgreen: Myslím že většina lidí něco někomu závidí, jen to neřeknou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 14:07

@Parninas mas pravdu, jak kdo, rodiče ne, ale co jsem slysela od kamaradky tak mě okolí chválí a obdivuje jak hezky bruslim

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 14:09

@Annabela11 no radš ne, rodiče by mě pleskli tou tyči :mrgreen: :mrgreen: radši zustanu u krasobruslení

• Citovat
  • Upravit
14313
28.12.20 14:09

@Trojlístek A ty víš co si lidé mezi sebou říkali když jsi tam vystupovala? Mě tenhle, sport, přijde něco podobného jako striptýz to roztahování nohou je děs. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9335
28.12.20 14:10
@Kaktusanda píše:
Víš proč jí každej chce? Protože je to tutovka na jednorázovku. Měla jsem takovou spolužačku, postava pěkná, sice menší prsa a taky plochý zadek, obličej bez make-upu katastrofa ale jakmile se namatlala tak dobrý. No každej jí chtěl, protože u ní měl jistý zásun, v 17 letech se chlubila tím, že má na účtě už 5 nebo 6 kluků, přesně si to nepamatuju ale o vztah s ní nikdo nestál. Já v 17 spala jen s jedním a ještě k tomu po delším vztahu. Bylo jí co závidět? Rozhodně ne. Kdo je na tom teď líp? No já mám přítele, který mě miluje, dítě, druhé dítě na cestě, stavíme domek. A ona? Je někde v Praze a na fb si dává videa z práce. Je to k smíchu protože se živí jako tanečnice u tyče a dokonce kvůli kovidu, teď ani práci nemá. Ona asi nic jiného ani neumí, střední nedokončila, jednu chvíli byla i na psychině, protože se pokusila spáchat sebevraždu. Neříkám že ta o které píšeš je stejná, jen jsem ti chtěla napsat že všechno není tak skvělý jak by se mohlo zdát.Příspěvek upraven 28.12.20 v 13:09

To není od tebe vůbec hezký, smát se holce, co byla na psychně. Taky jsem měla takovou spolužačku ze ZŠ, co si dokazovala svůj úspéch počtem chlapů, pak skončila na chvíli někde v Kostomlatech, či jak se to tam jmenuje. A víš proč? Protože v dětství zažila nějaké prasečinky od svýho bratra a jeho povhybných kámošů, když se někde opili. Jsou to smutný věci. Poměřuj se s někým až v důchodu, do tý doby to nemá žádnou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
28.12.20 14:11
@Anonymní píše:
@PaníKadrnožková popravde když jsem si precetla par příspěvku tak už zadnej.. v pole dance muzes začít kdykoliv a být dobra, k krasobruslení musis začít od mala jinak už nemas šanci..

Presto bys mohla tu holku brat trochu jako inspiraci. Ty mas plakat, ale o ni se teda mluví, jestli jsem to dobre pochopila. Zkus zapremyslet, jak vic prodat sebe, sve umění. Tobe urcite nejde o to, aby se o ni mluvilo negativne. I negativni reklama je reklama. Bylo by fajn, kdyby se mluvilo o tobe. Nezkus dat treba nejakou svou jizdu na youtube? Natocit neco libiveho, par lekci pro zacinajici krasobruslarky nebo tak něco ;) tu holku uz nepomlouvej, budes pusobit zoufale a zhrzeně ;) ta by te vubec nemela zajimat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 14:12
@Anonymní píše:
Pravda pravda. Mám super kamošku, je modelka a nejkrásnější holka co znam. Delali jsme spolu brigady. Ona modelku-hostesku a ja hostesku. Vsichni chlaoi palili za ní. Chodili za mnou s prosíkem o její číslo. Vsichni byli mimo jeji kategorii. Kamoska je skvela, ale ten vzhled je problem. Spousta lidi si myslí, ze kdyz je modelka, je zaroven zlatokopka. Je jí 30 a je sama a na chlapy ma proste smulu. O me jednou prohlasil jeden hodne bohatej znamej chlap, že jsem idealni zenska pro život. Nejsem superkrásná, ale mam prijemny vzhled a nikdy jsem nelitovala ani nezavidela, ze za mnou chlapi nepálí jako za kamaradkou. Naopak. Trvalé vztahy to je pro mne lepší, nez randit s kdekým a neustále někoho odmítat. Mám úžasného manzela a druhé dítě na cestě a občas si vzpomenu na slova toho chlapa. Nejsem proste vzhledem holka, co ji chce kazdou do postele a chlapi koukaji predevsim na to, co jim říkám a ne jak vypadám…a pak ty vztahy jsou o něčem. Kamaradku bohuzel moc neslyší, prestoze je vtipná a skvělá…

Aha, no mne zase někdo tvrdil, ze chlapy koukají jenom na to jak vypadas, začala jsem se na to zaměřovat a začala mít takové komplexe. Vyprdnu se na to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 14:13
@Anonymní píše:
No timhle jsi mi otevřela oci, zdraví je nejdůležitější!

To je. Nám můžou závidět prachy, dítě, práci… a já teď čekám na verdikt co mi je a jen se modlím abych neměla RS nebo něco podobne nevylecitelneho. Já jsem zastáncem toho se nepomerovat s nejhorsimi stylem, ale jsou na tom i lidi hůř… to platí o materiální stránce. Se vzhledem se da pracovat pokud nejsi kriva kobyla… by me taky zajímalo jak moc je krasna když se odlici.. navíc ve 40 muže vypadat na 50 a ty na 30.. kdo pak bude komu závidět.

• Citovat
  • Upravit
9335
28.12.20 14:14

Pole dance je podle mě těžkej sport…A s tím krasonruslením - někde jsem viděla i kurzy pro dospěláky, mě by to docela i lákalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
28.12.20 14:16
@Anonymní píše:
Nezavid. Spolužácku ze střední - hezká, milá, extrémně chytrá, oblíbená, na co sáhne to se ji daří, dlouhodobě vztahy se super klukama. a pak prodělala rakovinu, chemoterapie a nemůže mít děti a jen se modlí aby se ji to třeba časem nevrátilo. Já jen doufám, ze už od toho má pokoj a bude ji jen dobre.

Tyjo, z toho mrazi :( hele, musi byt ten krasnej, skvelej, uspesnej nejak potrestan, aby se mu prestalo zavidet? Kdyby tu rakovinu nemela, tak co?

Hezky holky to prave maj tezky, protoze ty prumerne cekaj, az se jim konecne neco stane, aby si oddechli, ze na svete je prece jenom nejaka spravedlnost :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová