Závist lidí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10979
28.12.20 13:10
@topazio píše:
Nečetla jsem další příspěvky. Vždyť nevíme jestli měla vystoupení nebo se opila a předváděla se.

Bylo mi téměř hned jasné, jak to bylo. Zakladatelka je závistivá a proto chce co nejvíce dotyčnou ztrapnit. Ale neví, že trapná je hlavně ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 13:10
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 13:13

@Trojlístek však já to tam psala ze děla poledance :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25897
28.12.20 13:15

Na ja. Pokud jde o pole tanečnici, tak se omlouvám. To není žádná štětka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.12.20 13:15
@Trojlístek píše:
Jako tanečnice takový kostým potřebuješ. S tím se smiř. Tak taky zacni Pole dance tancovat. Já začala v 25 letech. Tenhle pohyb mi dělá velmi hezkou postavu, mám dvě děti. A jsem lektorka. A bývají tam velmi dobré party holek. Známe se jak jsme začínaly a je to více jak 15 let. Máme dokonce senior lekce. Holky kolem 30let. Vymakané holky, krásné postavy. Mají rodiny, děti, nikdo je za štětky nepovažuje. Kdybys viděla co umí, tak pukneš vzteky.

To já bych teda určitě pukla. Závidím těm co to umí, Pole dance a kroucení u tyče někde v klubu jsou podle mě dvě rozdílné věci, možná se mýlím. Já jsem neohebná, takže si myslím že bych to rozhodně nezvládla. Nedělala bych teda veřejné vystoupení, spíše bych to předváděla příteli jako takové okořenění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10979
28.12.20 13:16

Zakladatelko. Je jedno odkud jsem. Pole dance studia už jsou téměř všude. Tak si nějaké najdi a až se zase otevřou, tak se prihlas. Budeš se hodně divit, jak to tam chodí. Možná opravit i přístup sama k sobě. Tvůj objekt žárlivosti nestojí za to, jak se vyjadřuješ. Ale to pochopíš někdy jindy, možná později… Nebo možná ne a budeš se trápit celý život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
@Anonymní píše:
@Kaktusanda ahoj, no ona děla údajně poledance ale vypadalo to proste divne, lehla si vedle tyče v nejakym červeným prádle, mama ji u toho natacela a gazela to všude na fb a po internetu. Ona je takova typická bloncka, má na sobě hrozne moc mejkapu ale kazdej ji chce a nechapu proč, postavu má dobrou to jo, vysportovanou ale má plochej zadek, za to já ho mám kulatej z bruslení a mejkap nosit nemusim, dřív jsem se trapila kvůli vzhledu, protože jsem jinaci typ než ostatní, mám hrozne prisnej vyraz, ze se mě všichni boji. Jinak od někoho jsem i slysela ze ta krasavice je bez mejkapu je celkem oskliva a podvádí svého pritele

No vidis, jak je prece jenom uplne hnusna :P

Kazdopadne byt tebou, tak se soustredim na vlastni atraktivitu, aby te na plese nerozhodila nějake ‚sexi‘ vystoupeni ;)

• Citovat
  • Upravit
34473
@Anonymní píše:
@Kaktusanda ahoj, no ona děla údajně poledance ale vypadalo to proste divne, lehla si vedle tyče v nejakym červeným prádle, mama ji u toho natacela a gazela to všude na fb a po internetu. Ona je takova typická bloncka, má na sobě hrozne moc mejkapu ale kazdej ji chce a nechapu proč, postavu má dobrou to jo, vysportovanou ale má plochej zadek, za to já ho mám kulatej z bruslení a mejkap nosit nemusim, dřív jsem se trapila kvůli vzhledu, protože jsem jinaci typ než ostatní, mám hrozne prisnej vyraz, ze se mě všichni boji. Jinak od někoho jsem i slysela ze ta krasavice je bez mejkapu je celkem oskliva a podvádí svého pritele

Ty jsi ubohá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10979
28.12.20 13:17
@Anonymní píše:
@Trojlístek však já to tam psala ze děla poledance :nevim:

Psala jsi to mnohem později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
28.12.20 13:18
@Anonymní píše:
@fera21 vážně? Já neříká ze jsem oskliva, ale ta holka mě vážně štve, když jsem ještě chodila s bývalým, tak šel na ples a ona se tam točila v podprde a v kalhotkach u tyče.

Tak tam opravdu není co závidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10979
28.12.20 13:20
@Anonymní píše:
@Trojlístek však já to tam psala ze děla poledance :nevim:

Mezi tím tady z tvého líčení pár uzivatelek myslelo, že je to behna a štětka. Ale bylo mi úplně jasné, jak to bylo a ani jsem tam nemusela být. Jsi dost zlá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@PaníKadrnožková nebudu rikat jestli je hnusna nebo ne když jsem ji sama bez mejkapu nevidela, třeba to je jenom fám co my víme :lol: :lol: spis bych se měla začít soustředit na sebe, asi zajdu k psychologovi a řeknu mu moje vnitřní trápení

• Citovat
  • Upravit
10979
@Švédka87 píše:
Tak tam opravdu není co závidět.

Ale je. Ona umí Pole dance. Zakladatelka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.20 13:21

@Trojlístek diký :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.12.20 13:22

@Trojlístek no vidis a já zase umim krasobruslení a mám i svuj plakat na zimním stadionu a ty ne :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová