Zavřené hrdlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
358
31.1.12 20:58

děkuji holky za rady, jj přesně tak, už bych to ráda měla za sebou, tak bych chtěla asi tak vědět, kdy ten den přijde:-)vím, že se to nedá naplánovat, ale aspoň přibližně jsem myslela, že podle toho co řekl doktor, tak se trošku víc dozvím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5200
31.1.12 20:59

je to cervix store

a vubec se tim nerid:o)),ja v patek dopoledne,cs 3,pul cipku,zavreno…rano v 7h v sobotu,detatko na svete:o))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.1.12 21:45
kasandra7 píše:
děkuji holky za rady, jj přesně tak, už bych to ráda měla za sebou, tak bych chtěla asi tak vědět, kdy ten den přijde:-)vím, že se to nedá naplánovat, ale aspoň přibližně jsem myslela, že podle toho co řekl doktor, tak se trošku víc dozvím:-)

U mě se i ten doktor seknul, když si myslel, že se o víkendu uvidíme… :lol: a ono nic. Ale neboj. Ono to přijde, ale mě už se to lehce říká, když to je 2 a půl měsíce za mnou, ale vím, jak to bylo už nekonečné!! A to jsem ani nebyla ještě v termínu ani! Malý se narodil 38+6. A třeba přenášení pro mě byla noční můra. Jediné co ti ted poradím je zkusit aspon chviličku na to nemyslet a spát a spát a spát. Toho spánku potom je fakt nedostatek :mrgreen: Jak já bych kolikrát třeba aspon na chviličku chtěla malého zpět do bříška a jít spát, ale to samozřejmě až ted když vím, jak vypadá, že je úžasný a vše proběhlo na jedničku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
1.2.12 10:11

děkuji moc za rady:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie