Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
děkuji holky za rady, jj přesně tak, už bych to ráda měla za sebou, tak bych chtěla asi tak vědět, kdy ten den přijde:-)vím, že se to nedá naplánovat, ale aspoň přibližně jsem myslela, že podle toho co řekl doktor, tak se trošku víc dozvím:-)
je to cervix store
a vubec se tim nerid:o)),ja v patek dopoledne,cs 3,pul cipku,zavreno…rano v 7h v sobotu,detatko na svete:o))
kasandra7 píše:
děkuji holky za rady, jj přesně tak, už bych to ráda měla za sebou, tak bych chtěla asi tak vědět, kdy ten den přijde:-)vím, že se to nedá naplánovat, ale aspoň přibližně jsem myslela, že podle toho co řekl doktor, tak se trošku víc dozvím:-)
U mě se i ten doktor seknul, když si myslel, že se o víkendu uvidíme…
a ono nic. Ale neboj. Ono to přijde, ale mě už se to lehce říká, když to je 2 a půl měsíce za mnou, ale vím, jak to bylo už nekonečné!! A to jsem ani nebyla ještě v termínu ani! Malý se narodil 38+6. A třeba přenášení pro mě byla noční můra. Jediné co ti ted poradím je zkusit aspon chviličku na to nemyslet a spát a spát a spát. Toho spánku potom je fakt nedostatek
Jak já bych kolikrát třeba aspon na chviličku chtěla malého zpět do bříška a jít spát, ale to samozřejmě až ted když vím, jak vypadá, že je úžasný a vše proběhlo na jedničku ![]()