Záznam o úrazu - jak vyplnit?

22.3.18 11:15

Zaznam o Úrazu

Ahojte maminky dneska mi prisel dopis z OSSZ kde chteji abych vyplnila nejaky zaznam o urazu…Nejake kolonky vím jak vyplnit ale nevim co napsat do kolonky údaje o úrazu a stručné vylíčení všech rozhodných skutečností, za kterých došlo k úrazu, příčina urazu…Prilozim fotografii a prosim jestli nekdo poradi dekuji a predem se omlouvam ale nikdy jsem nic takoveho nevyplnovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22.3.18 11:17
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
22.3.18 11:20

Nechci byt stoura, jen bych na tvem miste volala spis na socialku a radila se tam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.18 11:23

@Klanel i to uz jsem udelala ale tam me pani slusne odmitla s tim ze takove veci bych mela vedet :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 11:26

@Marketticka346 teď jsem to vyplňovala - já mám úraz zaviněný cizí osobou. Prostě tam stručně uveď, co se stalo - např po pádu atd.. já mám uvedeno jen po napadení, řeší pčr a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.3.18 11:28

@martina.se jsem po autonehode tak tam staci napsat autonehoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.3.18 11:30
@Marketticka346 píše:
@martina.se jsem po autonehode tak tam staci napsat autonehoda?

jj a pokud chtějí uvést detaily a znáš je, tak i případného viníka. Ale stačí fakt stručně, žádné romány. Nebo připsat to, co já - řeší pčr.. mi to takhle přímo poradili v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.5.20 19:11

Dotaz

Takže údaje o úrazu mám napsat co se mi stalo a do kolonky stručné vyjádření… Mám napsat jak se mi to stalo..?
Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5011
28.5.20 19:24
@Dom11 píše:
Takže údaje o úrazu mám napsat co se mi stalo a do kolonky stručné vyjádření… Mám napsat jak se mi to stalo..?
Děkuji za odpověď [/citace
Já to vyplňovala předevčírem. Jednou větou jsem popsala co se mi stalo… Konkrétně, že při nastupování do auta se mi zvrtla noha na rozbité silnici… Stačilo to tak
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.21 15:57

Dobrý den teď jsem taky dostala tuto výzvu a už jsem si vše vyplnila jak jste tu psali ale jen se chci zeptat jak je tam to razítko a podpis. Kdo mi to má podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.22 05:41
@martina.se píše:
jj a pokud chtějí uvést detaily a znáš je, tak i případného viníka. Ale stačí fakt stručně, žádné romány. Nebo připsat to, co já - řeší pčr.. mi to takhle přímo poradili v práci.
Chtěla bych se zeptat měla jsem 3dny nepracovní úraz,
@martina.se píše:
@Marketticka346 teď jsem to vyplňovala - já mám úraz zaviněný cizí osobou. Prostě tam stručně uveď, co se stalo - např po pádu atd.. já mám uvedeno jen po napadení, řeší pčr a hotovo.

Mohu se zeptat jestli jste dostala nemocenskou normálně proplacenou? mám stejný problém, jen v práci mi řekli že pokud napíšu že to řešila policie za neschopenku nic neuvidím?!at tam napíšu že to policie neřešila :o děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.11.23 15:42

Ahoj, jak jste posílali ten záznam o úrazu? V tom dopise není možnost poslat to poštou. Můžu buď osobně (nelze), elektronicky podatelnou (nemám nebo nevím jak na to?) a nebo datová schránka PSSZ (neznám :D ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
22.11.23 15:59
@kaja00 píše:
Ahoj, jak jste posílali ten záznam o úrazu? V tom dopise není možnost poslat to poštou. Můžu buď osobně (nelze), elektronicky podatelnou (nemám nebo nevím jak na to?) a nebo datová schránka PSSZ (neznám :D ).

Není to tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
22.11.23 16:03
@ivašot. píše:
Není to tohle

Nene, je to posta. xa@cssz.cz, jako já to podepsané mám, takže bych to snad mohla poslat přílohou emailu na tu uvedenou adresu posta. xa@cssz.cz? nebo já nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15432
22.11.23 16:17
@kaja00 píše:
Nene, je to posta. xa@cssz.cz, jako já to podepsané mám, takže bych to snad mohla poslat přílohou emailu na tu uvedenou adresu posta. xa@cssz.cz? nebo já nevím :mrgreen:

Já bych to tak udělala. Nebo jestli máš bankovní identitu, tak si udělej datovou schránku a pošli to přes ní, to je jistota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák