Zdálo se mi o hadech, bylo jich všude moc

Anonymní
24.1.25 18:25

Zdálo se mi o hadech, bylo jich všude moc.

Prosím, kdo se trochu vyzná.
Na dnešek se mi zdál sen o hadech, byli to hadi všech možných barev, zelený, hnědý, černý, béžový. Neuštkli mě, ani neútočili, ale dívali se na mě, pozorovali mě, odháněla jsem je klackem, byli zkrátka úplně všude kam jsem šlápla a bylo jich moc. Měla jsem v tom snu hrozný strach.
Co to, prosím, může znamenat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22943
24.1.25 18:28

Našla jsem:
Had, hadi

Sexuální symbol či symbol životní energie nebo vašeho největšího protivníka - psychologického stínu. Pokud se objeví ve snu symbol hada, svědčí o tom, že se v nevědomí děje něco významné. Může to být stejně nebezpečné jako léčivé. Důležitá je jeho barva.

Bílý nebo modrý had - představuje moudrost

Červený nebo hnědý had - pudový charakter

Červenožlutý nebo červeno-černý had - varovný charakter

Černý had - příznak temné psychické energie

Zelený had - podobenství základní energie elementárního života

Uštknutí hadem - dávejte si pozor na svůj stín, který se zosobnit do určitého člověka ve vašem okolí. Pokud barva hada zosobňuje vaše pudy, dávejte si pozor na vaše vášně.

Když se svléká z kůže - významná proměna osobnosti

Zabití hada - v pozitivním smyslu to značí vítězství nad nepřáteli či stinnými stránkami. V negativním smyslu je to znamení toho, že nynějším životním stylem zabíjíte v sobě léčivé síly a oslabujete si imunitní
Zdroj: https://tn.nova.cz/…h-vysvetleni?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
24.1.25 18:33
@Anonymní píše: Více
Že máš barvité sny. Já je mám občas také. Krásně se při nich vyspím. Když se mi něco zdálo, tak vím, že jsem spal. Obyčejně mě do toho snu vstoupí to, že se mi chce čůrat, což je škoda.

V to snu mi všechno dává smysl, ale když se probudím a mám to vyprávět, tak mi to smysl přestane dávat - jenom jako volná asociace obrazů a situací.

Akorát, kdyby jsi z toho měla úzkost takovou že by ses bála znova usnout, aby se ti nezdál děsivý sen, tak se poraď s lékařem, předepíše ti anxiolytika, případně tě pošle k psychiatrovi, a ten ti předepíše antideprseiva. To by pak byla otázka mozkové chemie.

Hadi jsou krásní živočichové, mám je rád. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.1.25 20:25

Mně se o hadech zdávalo celé dětství, několikrát týdně. Hnusné sny, budila jsem se s křikem. Taky na mě neútočili, ale byli všude a plazili se směrem ke mně. Většinou se ten sen odehrával u mě v pokoji, ležela jsem v posteli a ze všech koutů se ke mně plazili hadi. Probudila jsem se a pořád jsem je viděla, až dokud někdo nerozsvitil (nebyly to halucinace, jen prostě pozůstatek snů a dětská fantazie). Nic významného se v tu dobu nedělo, byly to prostě jen sny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19790
25.1.25 13:40

Jo, a pomoct by taky mohly potravní doplňky s hořčíkem před spaním, pro dobré spaní. :) Třeba magnesium citrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat