Zdálo se mi že mám miminko

267
6.1.15 13:10

zdálo se mi že mám miminko

Setkali jste se s tím? Na dnesek jsem měla sen, ze jsem najednou měla miminko, přišel z ničeho nic, teď jsem nad dítětem celý mesic nepremyslela, měla jsem moc prace a pořídili jsme si stěně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3168
6.1.15 13:13

To si mi zdálo už mockrát, není na tom nic divnýho, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1400
6.1.15 13:13

Jo jo. Když jsme se s ex o mimino snažili, budívala jsem se ráno s rukou položenou přes spodek břicha. Pravda, trochu mi to už lezlo na nervy :zed: Podvědomí? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9135
6.1.15 13:14

Ahoj, jojo, dokonce se mi zdálo o mimču 2× do měsíce a pokaždé to byla holčička, přitom o dítěti zatím ještě neuvažujeme, sen to byl ale hezkej :oops: :lol: jen by mě třeba zajímalo, co to znamená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
6.1.15 13:15

Já toho ve snech zažila.. svatbu, smrt, porod.. hvězdné války ;) Zkrátka to co člověk prožívá, co se mu honí hlavou, na co kouká v televizi, to pak hlava v noci ukládá a zpracovává a nám se to promítá pomíchané jako sny.. Já bych za tím nic nehledala ;) Může to být tím štěnětem..to je taky takové miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736

Jednou jedinkrát se mi zdálo, že mám na ruce asi půlroční holku. A ráno jsem si udělala testy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1049

Me se to zda porad. Posledne jsem malou nosila v manduce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
6.1.15 13:16

Takové sny jsem měla, když jsem už toužila moc po dětech, a pak se snažila konečně otěhotnět :-) To se mi zdálo pořád, že rodím, nebo že se mi narodili dvojčata, byly to hrozně živý sny :-) Teď už nám tu běhá 3 letý klučina a roční dcera a o dětech a porodech se mi už nezdá:-) Naplnila jsem si svoje tužby a jsem spokojená :-) No ono to štěně je taky takový miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
6.1.15 13:19

Stalo se mi to několikrát během 3 měsíců. Ten třetí měsíc jsem zjistila, že jsem těhotná. Ve snech jsem vidala modrookou blondynku. No mam ji. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
6.1.15 13:21

Me se zdalo jak lezim v nemocnicu a s mamkou vymyslime 4 jmena.
No nakonec vymyslime jen dve!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.15 13:21

Ahoj, bud rada že se ti zda o miminku.. ja už tyden nevyspala…mám noční děsi..no vlastně se mi to zdá od te doby co se ke mně pťitel nastehoval.. :think:.. zda se mi že mě nľkdo topi, nebo me zastreli, ubodaj..ze me skrti… no zbudim se a uz pak neusnu.. tudle se mi zdalo že nekde vysimi a stahujou mě za ziva kuzi… už sem stoho na mrtvici

• Citovat
  • Upravit
267
6.1.15 13:24

No mě to pravě tak trklo, jestli to muže něco znamenat, je fakt ze tento měsíc to bylo po dlouhé době co jsem si řekla „vázne chceš dítě?“ a rekli jsme ze zrusime CAR a vybodneme se na to a dáme si pauzu a užijeme si. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
6.1.15 13:26

@Kimme Mě se dneska zdálo, že se balíme k moři :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
6.1.15 13:27

@scentini
Jů dvojčátka, ať jde vše jak má :)
Mě ten sen tak vzal, ze nad tim budu zase jen přemýšlet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
6.1.15 13:31
@Anonymní píše:
Ahoj, bud rada že se ti zda o miminku.. ja už tyden nevyspala…mám noční děsi..no vlastně se mi to zdá od te doby co se ke mně pťitel nastehoval.. :think:.. zda se mi že mě nľkdo topi, nebo me zastreli, ubodaj..ze me skrti… no zbudim se a uz pak neusnu.. tudle se mi zdalo že nekde vysimi a stahujou mě za ziva kuzi… už sem stoho na mrtvici

Hm tak to je fakt na palici 8o

Mému příteli se nedávno zdálo, že mi jezdí ultrazvukem po bříšku a kouká na miminko :mrgreen: A to se mu do roka zdá sen tak max dvakrát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí