Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Setkali jste se s tím? Na dnesek jsem měla sen, ze jsem najednou měla miminko, přišel z ničeho nic, teď jsem nad dítětem celý mesic nepremyslela, měla jsem moc prace a pořídili jsme si stěně…
Jo jo. Když jsme se s ex o mimino snažili, budívala jsem se ráno s rukou položenou přes spodek břicha. Pravda, trochu mi to už lezlo na nervy
Podvědomí? ![]()
Ahoj, jojo, dokonce se mi zdálo o mimču 2× do měsíce a pokaždé to byla holčička, přitom o dítěti zatím ještě neuvažujeme, sen to byl ale hezkej
jen by mě třeba zajímalo, co to znamená ![]()
Já toho ve snech zažila.. svatbu, smrt, porod.. hvězdné války
Zkrátka to co člověk prožívá, co se mu honí hlavou, na co kouká v televizi, to pak hlava v noci ukládá a zpracovává a nám se to promítá pomíchané jako sny.. Já bych za tím nic nehledala
Může to být tím štěnětem..to je taky takové miminko ![]()
Jednou jedinkrát se mi zdálo, že mám na ruce asi půlroční holku. A ráno jsem si udělala testy ![]()
Takové sny jsem měla, když jsem už toužila moc po dětech, a pak se snažila konečně otěhotnět
To se mi zdálo pořád, že rodím, nebo že se mi narodili dvojčata, byly to hrozně živý sny
Teď už nám tu běhá 3 letý klučina a roční dcera a o dětech a porodech se mi už nezdá:-) Naplnila jsem si svoje tužby a jsem spokojená
No ono to štěně je taky takový miminko ![]()
Stalo se mi to několikrát během 3 měsíců. Ten třetí měsíc jsem zjistila, že jsem těhotná. Ve snech jsem vidala modrookou blondynku. No mam ji. ![]()
Me se zdalo jak lezim v nemocnicu a s mamkou vymyslime 4 jmena.
No nakonec vymyslime jen dve!
Ahoj, bud rada že se ti zda o miminku.. ja už tyden nevyspala…mám noční děsi..no vlastně se mi to zdá od te doby co se ke mně pťitel nastehoval..
.. zda se mi že mě nľkdo topi, nebo me zastreli, ubodaj..ze me skrti… no zbudim se a uz pak neusnu.. tudle se mi zdalo že nekde vysimi a stahujou mě za ziva kuzi… už sem stoho na mrtvici
No mě to pravě tak trklo, jestli to muže něco znamenat, je fakt ze tento měsíc to bylo po dlouhé době co jsem si řekla „vázne chceš dítě?“ a rekli jsme ze zrusime CAR a vybodneme se na to a dáme si pauzu a užijeme si. ![]()
@scentini
Jů dvojčátka, ať jde vše jak má ![]()
Mě ten sen tak vzal, ze nad tim budu zase jen přemýšlet!
@Anonymní píše:
Ahoj, bud rada že se ti zda o miminku.. ja už tyden nevyspala…mám noční děsi..no vlastně se mi to zdá od te doby co se ke mně pťitel nastehoval.... zda se mi že mě nľkdo topi, nebo me zastreli, ubodaj..ze me skrti… no zbudim se a uz pak neusnu.. tudle se mi zdalo že nekde vysimi a stahujou mě za ziva kuzi… už sem stoho na mrtvici
Hm tak to je fakt na palici ![]()
Mému příteli se nedávno zdálo, že mi jezdí ultrazvukem po bříšku a kouká na miminko
A to se mu do roka zdá sen tak max dvakrát ![]()