Zdarma rekvalifikační kurz při rodičovské dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1568
20.1.16 14:50

@tehulka001 Jj jde to :pankac: Jako všechno, jen narazit na toho správného člověka, který nám to řekne :)Paní mi do telefonu říkala, že si mohu vybrat jakýkoliv kurz, buď některý z těch od ÚP a nebo i nějaký úplně jiný co má akreditaci a oni ho proplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
20.1.16 15:31

@rozarkaa Právě já se bojim že zrovna narazim na paní co tak vlídná nebude :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
20.1.16 15:37

@tehulka001 Tak jdi za jinou paní a pak třeba i za další paní :) Člověk se nesmí nechat odbýt :) To je jak s těmi telefonáty, kdybych dala na první nebo druhý, tak mám smůlu a myslím si, že to nepůjde :) A píší tam, že můžeš jít buď na místní pobočku Úp nebo na krajskou, takže pokud budou neochotné baby v jednom baráku, tak zajít do jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4144
20.1.16 15:42

Jéé tak to je paráda..to taky zkusím..jsem též na rodičovské..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
20.1.16 20:33

@rozarkaa Co máme místní tam je opravdu hrozná baba tam to opravdu nemá smysl na krajský byla docela příjemná paní ale nic navíc neudělala ale tak pokusím se určitě byla by to škoda to nezkusit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
20.1.16 20:41

Zkus najít někoho kdo má na starost přímo rekvalifikace. A nejlíp se mu dopředu dovolat a domluvit se třeba taky na schůzce ať tam nelítáš zbytečně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10047
20.1.16 21:07

@rozarkaa To je dobrej nápad na stránkách nějaký číslo bude dokonce myslím že už sem na něj i koukala :think:. Mám zatím čas mám půlroční holčičku a kojím tak bych to zkusila třeba kolem léta :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
21.1.16 08:48

@rozarka a myslíš, že bych to mohla zkusit, když mi trvá stále pracovní poměr? Jestli mám nárok? Mám se sice vrátit za půl roku do práce, ale moc dobře to nevidím…pr. místo vpodstatě zrušili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.9.17 14:37

Obnovuji diskuzi s podobnym dotazem. Plati tedy stale ze si mohu pri RP udelat rekvalifikacni kurz a urad mi ho proplati? A neztratim pritom narok na rodicovsky prispevek? Premyslim uz nejakou dobu, ze bych do kurzu sla, ale jsou dost drahe teda :-(

• Citovat
  • Upravit
554
6.9.17 15:47
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi s podobnym dotazem. Plati tedy stale ze si mohu pri RP udelat rekvalifikacni kurz a urad mi ho proplati? A neztratim pritom narok na rodicovsky prispevek? Premyslim uz nejakou dobu, ze bych do kurzu sla, ale jsou dost drahe teda :-(

Jo melo by to jit, budes vedena jako zajemce o praci - to znamena, ze jsi treba na RD nebo ti hrozi vyhazov z prace a udelas si kurz, aby jsi mela lepsi podminky pro ziskani nove nebo udrzeni stale prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
6.9.17 16:03

Zrovna to zkouším a uvidím jestli u komise uspěju  :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
6.9.17 19:03

@jun to zalezi na spouste vecech, ale kdyz mas ditko, tak by ti to mohli priklepnout, protoze tim jsi vlastne uz vzhledem k trhu prace podle jejich meritek trochu znevýhodněna…a to mas zvolenou nebo zprostredkovanou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
6.9.17 20:53

@kacenka.sks děkuji, doufám, že i k tomu přihlédnou :) Zvolila jsem si rekvalifikaci přes agenturu. UP nenabízí bohužel nic pro mě vhodného a zajímavého…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
7.9.17 14:30

@jun to chspu, je to spis nahoda, kdyz clovek na neco vhodneho narazi..tak hodne stesti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
25.11.17 14:53

Obnovuji diskuzi se stejným dotazem jako @zanuli . Je možná rekvalifikace při ŘD, i když mi stále trvá pracovní poměr? :-) Nemáte někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze