Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
za blázny nebudete, ale někdo vám to může šlohnout, co jsem teda slyšela od žen ve větších městech ![]()
Zdobila jsem. A i na jaře a na podzim. Taky jsme byli jediní, ale mně to bylo fuk. Aspoň trochu to oživilo tu nudu chodby
dáváme neustále, halloween, Vánoce, podzim, jaro, prostě pořád
klidně být za blázny, my na dveřích mám výzdobu celý rok, věnec na Vánoce, přes zbytek roku drátkové nebo dřevěné ozdoby a ani ve velkém městě se nám nic neztratilo ![]()
U nas je to bohuzel hned rozkradene!
uz zdobim jen spolecnou chodbu v nasem patre..
Zdobím, furt nám tam něco visí. I některým dalším sousedům. Dětské výtvory naštěstí nikdo nekrade.
Zdobim celorocne, podle rocniho obdobi nebo svatku, nikdy me nikdo nic neukradl, tak snad to nezakriknu ![]()
já nezdobím, nepotrpím si na tyhle věci, ale sousedi mají normálně věnce a tak ![]()
Zdobím celý rok, na patře jsem jediná, v domě ne. Bydlím v Brně, dřív jsem bydlela v baráku o 60 bytech a výzdobu mi nikdy nikdo neodnesl
.
U nás v baráku je 12 bytů a tak dva mívají ozdobené i dveře zvenku, mně to přijde hezké a nikdo jim to ani jeden rok neukradl. My to tedy nemáme, protože naše vchodové dveře jsou hrozné a opravdu by potřebovaly vyměnit, tak je lepší na ně neupozorňovat.
Podnájem no ![]()