Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@nikinnna píše:
Ještě, že jsi chytřejší, než všechny kalkulačky na netu, které píšou, že je naprosto v normálu.
Nevšímej si jí. Ona tu ryje do více uživatelek. Ten kdo denně neujde 20 km, tak není IN. Urážela tu i vzhled jedné uživatelky.
Znám děti, které sport nedělají a žijí. Mají jiné kroužky a záliby.
@topazio píše:
Nevšímej si jí. Ona tu ryje do více uživatelek. Ten kdo denně neujde 20 km, tak není IN. Urážela tu i vzhled jedné uživatelky.
Další snůška tvých trapných výmyslů ![]()
@topazio píše:
A sama pritom neni zadny stihly jedinec, mozna proto prave rada reje hlavne ohledne vahy.
@lucenka píše:
Vidíš ten puntík a jeho umístění nad 75. percentilem? To tě nechává klidnou? Opravdu se tchyni nedivím, že upozorňuje na váhu, když ty sama to nevidíš.
Nechává. On se může zítra během pár dnů o cenťák vytáhnout, ale ty už hloupá zůstaneš.
@nikinnna neřeš ji, ona má poněkud pokřivenej pohled. Taky jsem se dozvěděla, že mám tlustý dítě
. Tak to jsem se s chutí zasmála…
@lucenka píše:
Další snůška tvých trapných výmyslů
Trapné výmysly? Vždyť jsi urážela Alrigu.
@nikinnna píše:
Nechává. On se může zítra během pár dnů o cenťák vytáhnout, ale ty už hloupá zůstaneš.
Pokud ho necháš jíst tak, jak teď jí, tak z něj spíš bude brzy pěkná kulička.
@topazio píše:
Trapné výmysly? Vždyť jsi urážela Alrigu.
Neurážela, napsala jsem svůj pohled. A tvými výmysly myslím především těch 20 km.
@lucenka píše:
Ty jsi
. Nemohu to slovo napsat, dostala bych ban.
@Janli píše:
@nikinnna neřeš ji, ona má poněkud pokřivenej pohled. Taky jsem se dozvěděla, že mám tlustý dítě. Tak to jsem se s chutí zasmála…
Kdyby viděla moje dítě, tak by řekla, že mu nedávám najíst.
Příspěvek upraven 31.07.21 v 17:09
@lucenka píše:
Taky nepapáš, abys shodila ten přebytečný tuk? Ono by ti možná prospělo, dát si něco sladkého, aby ses hodila do pohody. Protivný ženský nejsou v kurzu ani když vypadají jako modelky.
@nikinnna píše:
Taky nepapáš, abys shodila ten přebytečný tuk? Ono by ti možná prospělo, dát si něco sladkého, aby ses hodila do pohody. Protivný ženský nejsou v kurzu ani když vypadají jako modelky.
Jím naprosto normálně a narozdíl od tvého děťátka nejsem na horní hranici normální váhy ![]()
@topazio píše:
Kdyby viděla moje dítě, tak by řekla, že mu nedávám najíst.Příspěvek upraven 31.07.21 v 17:09
Si nevybereš. Člověk musí být hodně zakomplexovaný, když se takhle naváží i do malýho děcka.
@lucenka píše:
Jím naprosto normálně a narozdíl od tvého děťátka nejsem na horní hranici normální váhy
To jsou nejake nestandardizovane tabulky ![]()
@lucenka píše:
Jím naprosto normálně a narozdíl od tvého děťátka nejsem na horní hranici normální váhy
Moje děťátko může během pár dnů vyrůst a ten puntík se zase posune. S tebou je to horší, zkoušela jsi na tu svoji chytrou hlavu psychologa? Očividně nejsi v pohodě, když se srovnáváš s malým děckem.