Zdravě vypadající dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
31.7.21 16:58
@nikinnna píše:
Ještě, že jsi chytřejší, než všechny kalkulačky na netu, které píšou, že je naprosto v normálu.

Nevšímej si jí. Ona tu ryje do více uživatelek. Ten kdo denně neujde 20 km, tak není IN. Urážela tu i vzhled jedné uživatelky.
Znám děti, které sport nedělají a žijí. Mají jiné kroužky a záliby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.7.21 16:59
@topazio píše:
Nevšímej si jí. Ona tu ryje do více uživatelek. Ten kdo denně neujde 20 km, tak není IN. Urážela tu i vzhled jedné uživatelky.

Další snůška tvých trapných výmyslů :hug:

• Citovat
  • Upravit
26583
31.7.21 17:01
@topazio píše:

A sama pritom neni zadny stihly jedinec, mozna proto prave rada reje hlavne ohledne vahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
31.7.21 17:03
@lucenka píše:
Vidíš ten puntík a jeho umístění nad 75. percentilem? To tě nechává klidnou? Opravdu se tchyni nedivím, že upozorňuje na váhu, když ty sama to nevidíš.

Nechává. On se může zítra během pár dnů o cenťák vytáhnout, ale ty už hloupá zůstaneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.7.21 17:04

@nikinnna neřeš ji, ona má poněkud pokřivenej pohled. Taky jsem se dozvěděla, že mám tlustý dítě :mrgreen:. Tak to jsem se s chutí zasmála…

• Citovat
  • Upravit
56505
31.7.21 17:05
@lucenka píše:
Další snůška tvých trapných výmyslů :hug:

Trapné výmysly? Vždyť jsi urážela Alrigu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.7.21 17:06
@nikinnna píše:
Nechává. On se může zítra během pár dnů o cenťák vytáhnout, ale ty už hloupá zůstaneš.

Pokud ho necháš jíst tak, jak teď jí, tak z něj spíš bude brzy pěkná kulička.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
31.7.21 17:08
@topazio píše:
Trapné výmysly? Vždyť jsi urážela Alrigu.

Neurážela, napsala jsem svůj pohled. A tvými výmysly myslím především těch 20 km.

• Citovat
  • Upravit
56505
31.7.21 17:08
@lucenka píše:

Ty jsi :cert:. Nemohu to slovo napsat, dostala bych ban.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.7.21 17:09
@Janli píše:
@nikinnna neřeš ji, ona má poněkud pokřivenej pohled. Taky jsem se dozvěděla, že mám tlustý dítě :mrgreen:. Tak to jsem se s chutí zasmála…

Kdyby viděla moje dítě, tak by řekla, že mu nedávám najíst.

Příspěvek upraven 31.07.21 v 17:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
31.7.21 17:09
@lucenka píše:

Taky nepapáš, abys shodila ten přebytečný tuk? Ono by ti možná prospělo, dát si něco sladkého, aby ses hodila do pohody. Protivný ženský nejsou v kurzu ani když vypadají jako modelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
31.7.21 17:10
@nikinnna píše:
Taky nepapáš, abys shodila ten přebytečný tuk? Ono by ti možná prospělo, dát si něco sladkého, aby ses hodila do pohody. Protivný ženský nejsou v kurzu ani když vypadají jako modelky.

Jím naprosto normálně a narozdíl od tvého děťátka nejsem na horní hranici normální váhy :*

• Citovat
  • Upravit
836
31.7.21 17:12
@topazio píše:
Kdyby viděla moje dítě, tak by řekla, že mu nedávám najíst.Příspěvek upraven 31.07.21 v 17:09

Si nevybereš. Člověk musí být hodně zakomplexovaný, když se takhle naváží i do malýho děcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
31.7.21 17:14
@lucenka píše:
Jím naprosto normálně a narozdíl od tvého děťátka nejsem na horní hranici normální váhy :*

To jsou nejake nestandardizovane tabulky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
31.7.21 17:14
@lucenka píše:
Jím naprosto normálně a narozdíl od tvého děťátka nejsem na horní hranici normální váhy :*

Moje děťátko může během pár dnů vyrůst a ten puntík se zase posune. S tebou je to horší, zkoušela jsi na tu svoji chytrou hlavu psychologa? Očividně nejsi v pohodě, když se srovnáváš s malým děckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí