Těhotenství bez příznaků?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Ne - nepotřebuješ mít příznaky, pokud máš pozitivní těhotenský test. respektive máš příznaky -nafouknuté břichy a změny v chuti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Prosim te, zadej si tady do vyhledavani „tehotna zadne priznaky“ a vyjede ti trista a jedna diskuzi na tohle tema. Gratuluji k miminku, at se dari
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mně první příznaky přišly až víc jak týden po vynechané MS. To, co většinou čteš, že ženy pociťují ještě před předpokládaným termínem MS jsou většinou vsugerované - psychika udělá hodně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak nemáš příznaky no. Buď ráda. Ono to přijde později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Zdravím, dneska jsem zjistila podle těhotenského testu, že jsem těhotná, je možné mít jen příznak nafouklé břicho a hrozná žrafka, jinak vůbec nic? A vynechaná menstruace samozřejmě, ale jinak vůbec žádné příznaky nemám, děkuji
Já měla na začátku jen nafouknuté břicho, asi 3 dny. Bolely mě svaly byla jsem unavená, jenže jsem za sebou měla velké fyzické a psychické vypětí, takže příčina nejasná. Test jsem si udělala, až jsem začala zvracet i po suchém rohlíku, tj. v 6.tt 😁
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Takhle brzy jsem nikdy příznaky neměla. Až tak od 7 do 10 tt takové nechutenství. Jinak nic. Ani potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Je možné, že se příznaky objeví později a stejně tak je možné, že se neobjeví vůbec. Osobně mám zkušenost s tím druhým, jsem těhotná počtvrté a kromě rostoucího břicha (a to bylo v prvním těhotenství až hodně po 20.tt) jsem nikdy žádné těhotenské příznaky neměla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jo je to možné. Jsem v 18 tt a nemám vůbec žádné příznaky a ani jsem neměla. Ať se daří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Genitální opar - těhotenství, sex
- Jak jste zvládli covid a těhotenství
- Mimoděložní těhotenství u 2. těhotenství
- Postinor, špinění, těhotenství
- Oznámení nechtěného těhotenství
- Těhotenství a nezaměstnanost
- Šílené šimrání v podbřišku - nejde o těhotenství
- Tvrdnutí břicha, bolest jako při ms v těhotenství
Zdravím, dneska jsem zjistila podle těhotenského testu, že jsem těhotná, je možné mít jen příznak nafouklé břicho a hrozná žrafka, jinak vůbec nic? A vynechaná menstruace samozřejmě, ale jinak vůbec žádné příznaky nemám, děkuji