Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Co bylo pricinou operace? Delali i ct mozku. Delali ster z oci, jestli nemate v ocich treba mrsa?
@Desgreze genetická vada to nebyla. Podělili to při narození v inkubátoru.
Mesa nevím co je…vada byla obyč, vysoká krátkozrakost, jedno oko tupozrakr. Zjistila s ri dalekozrakost na kterou předtím nepřišel obvodní oční.
Sorry za chyby, jsem na cestě do práce.
Problémy mám jen po práci, po té práci co dělám teď. Trápím +-30hodin týdne u PC, mobilu
@Anonymní píše:
@blumen že by toto, aby nebyly zkreslené výsledky
Já bych se taky nesetrila, zkreslené výsledky budou spis, když budeš sedět doma mimo normalni provoz. Oni přece musí vidět ten stav, co je pro tebe běžný a ne odpocate oči v lepším stavu ![]()
Tak zkreslené výsledky budou, když se pár dní před vyšetřením nebudeš chovat, tak jak se běžně chováš ne snad? ![]()
Je na to jedna velmi rychlá odpověď, zavolej do té kliniky a domluv se s nima.
@Kriss Tina ne. Právě musí vidět jak vidí oko odpočaté a v normálním stavu a ne unavené. To je přece logicky
@debra.morgan a pak budu mít brýle? Které nepotřebují, pokud netrávil 30hodin týdne u PC.
@Anonymní píše:
@debra.morgan a pak budu mít brýle? Které nepotřebují, pokud netrávil 30hodin týdne u PC.
Tak co vlastně chces? ![]()
@Anonymní píše:
No, pokud nezvladnes 30 hodin tydne u počítače, tak s tema ocima ci pateri neco rozhodne delat potrebujes…
@Anonymní píše:
@Kriss Tina ne. Právě musí vidět jak vidí oko odpočaté a v normálním stavu a ne unavené. To je přece logicky
No to není logicky, přece potřebuješ, aby vymysleli řešení na normalni fungování ne? A ne aby měřili nějaký hodnoty v klidu a až se vratis do práce, tak budeš zas v háji, protože doktor viděl oko v dobrém stavu.
@j.a.n.i1 páteří ne. Bolesti hlavy taky ne, ty má zas kolegyně
Mě trápí, jen, oci
A nebylo by lepší, abys na to oční jela zhuntovaná, aby se ti očař jasně vyjádřil, že tato práce není pro tebe vhodná - budeš mít pak v ruce argument třeba pro pracák nebo eventuelní invalidní důchod, kdyby se řešil.
Dobré ráno.
Za týden mě čeká vyšetření na oční klinice, kde mě před lety operovali ( a ne jednou ).
Půjdu hned k věci. Teď tam jedu nejenom kvůli roční kontrole, ale protože mě bolí oči, hodně bolí.
Mám půl roku novou práci, kterou trávím u PC. A mám hrozny! Bolesti oči, které kolikrát nepřejdou, ani o víkend.
Koupila jsem si PC brýle, mám oční kapky ( doživotně ) a pre. Všimla jsem si bohužel, že se mi i zrak horší, najednou. Roky to bylo v pořádku.
A tak stojím na pomezí, zda se zeptat lékaře, aby mi napsal neschopenku na těch pár dní před vyšetřením, aby si oči odpočinuly??? Ale jakého, zda oční kliniky ( kam jezdíme jen jednou ročně ) a nebo obvodní ( tu neznám, je nová… Což je na prd )
Celkově asi budu muset skončit.
Kolikrát se to nedá a vadí mi už i pohled do mobilu ( ikdyz mám čtecí režim ).
Problémy:
Slzení
Pálení
Bolesti ( hlavně )
A horší na zrak na jedno oko