Zdravotní problémy po celkové anestezii

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17441
11.9.22 17:33
@Anonymní píše:
Tento týden jsem zažil taky zákrok v nemocnici s celkovou anestezií. Po probuzení mi bylo krátce pocit horkosti, ač mi bylo dříve spíše zima. A zvracel jsem, jen žaludeční šťávy, protože jsem byl téměř celý den (24h) bez jídla. Další dny potíže, únava, zapomínání, zesláblost. Poločas rozpadu anestezie snad přes týden. Přijde mi, že na krátké uspání dávají horší věci, než když to je delší narkóza. Pocení může být od zánětu, po operacích obecně bývá pooperační teplota, klidně 37.5 C, takže pocení od toho. To je spíš po té operaci či zánětu v těle, než jako reakce na anestetikum.

prosím tě „jaký horší věci“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.22 21:57
@azaleila píše:
prosím tě „jaký horší věci“?

O operace tříselné kýly, už ani nevím, čím mě uspávali. Jestlli intubován, nebo kapačkou. Po operaci jsem snad jednou taky zvracel, stoprocentně si nejsem jist, dost dlouho jsem pak spal. Další dny bez problémů s výpadky paměti nebo pocitem nevolnosti.

Krátkodobý zákrok na kardiologii (? 5 minut, výbor defibrilátorem), byl tam diazepam a další věci, zvracení po zákroku, nevolno i doma po jídle, i druhý den, potíže se soustředěním a pamětí několik dní, odeznívá postupně. Snad má diazepam poločas rozpadu týden. Srovnávám, co se mnou to celkové uspání udělalo. Přitom bych čekal, že tak krátké uspání se nijak neprojeví, je to spíše na opak. Po operaci TK jsem další dny leda řešil lehkou teplotu, trochu to bolelo při zatlačení na wc. Takže usuzuji, že mě uspávali jinak. Na to krátké to bylo injekcí do žíly, na operaci TK kapačka nebo intubace? Uspali myslím kapačkou, jestli pak dali něco dýchat nevím.

• Citovat
  • Upravit
1
18.5.23 13:55

Já jsem byla na odstranění prsou začátkem dubna, první den ok, druhý den po operaci co napsala paní, střídá se to ve mně, mám toho plné zuby a je polovina května, jsem s toho psychicky špatně je to moc těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí