Zdrobněliny ke jménu Vendula

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
5.5.14 18:27

Venuška. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.5.14 18:34
@Dit píše:
@Malaga já chtěla Nelinku, ustoupila jsem proto, že je to teď často dávané jméno, ale lhala bych, kdybych tvrdila, že mě to nemrzí :,( V duchu jsem jí několikrát Nelinko řekla :oops: a jak na mě působí poporodní hormony, tak mám úplně stavy, kdy bych šla a okamžitě ji přejmenovala :? :,(

Nebuď smutná, mně jméno mé dcery nešlo přes pusu asi 4 měsíce a to jsem to jméno vybrala já. Si zvykneš a brzy ti to přijde prostě přirozené ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dit
13
5.5.14 18:35

@evill i to mě už napadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
5.5.14 18:37

Kámoška je Vendula a říká se jí Vendy nebo Venďa, ona se podepisuje Venda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dit
13
5.5.14 18:39

@evill @Anyny1 @Daja.pribram @Malaga @Ronja @surikataXY
Holky, začínám mít úplně jiný pohled :-) že já nenapsala dřív a pořád jsem se tím trápila! Jak málo stačí :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dit
13
5.5.14 18:42

@Fjodorka
To jsi mě potěšila :-) Já vím, že velkou roli hrajou i hormony, malá má teprve 3 týdny, navíc už mám dvouletou holčičku, takže je těžké dělit tu lásku a všechno kolem a jméno mi pořád vrtalo hlavou, prostě pořád dokola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
5.5.14 18:50

Vendulka (utesitelka) :-)

• Citovat
  • Upravit
1826
5.5.14 19:06

Mě osobně, se to jméno trošičku nelíbí, ale zdrobnělinka se mi hodí Vendik, Veny :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
5.5.14 19:08

Tak mě se to jméno taky nelíbí, jinak náš starší má kamarádku Vendulu a všichni jí řikaji Vendulo možná ještě tak Vendy jako zdrobnělina…

jinak neboj si zvykneš a nakonec ještě najdeš takové tvary toho jména, co by tě třeba ani nenapadli ;)

Příspěvek upraven 05.05.14 v 19:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2133
5.5.14 19:09

Já kamarádce říkám Venoušku, Vendýsku, Vendy, Vendulko, Kordulko :lol: vždycky mi to jméno připadalo takový tvrdý, ale když znám konkrétního člověka, tak se mi i líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
5.5.14 19:19

Vsichni tu psaly tvary jmena, ja jeste pridam (mozna uz recena ) Venýsek, Dula :lol:, Veny ;)
Je to krasne jmeno :kytka:
Me se tedy nelibi ten zakladni tvar ale jinak :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
5.5.14 19:20

Ahoj, ja jsem Vendula :mavam: mladsi sestra mi rikala Dajda, Dajdulka, doma jsem byla nejcasteji Venďa, Vendulka, Vendy. Nekdy mi rikali i Vendysku, jeden kamarad mi rika Dulinko :) Deda Venousi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
329
5.5.14 19:35

Máme Vendulku doma, aktualně má 15 měsíců. A říkame je Vendulko, Vendulinko, Vendulí, Venďátko, Vendy, Venďo, Vendi, Vendule, Vendulíku, Venďouši, Venďas..a někdy i Vendelíne:))
a když má zlobivou chvilku tak je to Vendula, Vendulena:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
5.5.14 20:38

Jednu Vendulku máme doma… je to Venýsek, Venoušek, Dulinka, Vendy… a když něco provede tak je to Václav, Venca, Véna ;)
Vendulinečka je moje zlato krásný rozesmátý chytrý šikovný. Nedokážu si jí představit s jiným jménem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.5.14 22:18

Ja bych dala Vendulku je to slaďácký jmeno a hlavně přítel je Vašek Což by jim ladilo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze