Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Dit píše:
@Malaga já chtěla Nelinku, ustoupila jsem proto, že je to teď často dávané jméno, ale lhala bych, kdybych tvrdila, že mě to nemrzíV duchu jsem jí několikrát Nelinko řekla
a jak na mě působí poporodní hormony, tak mám úplně stavy, kdy bych šla a okamžitě ji přejmenovala
![]()
Nebuď smutná, mně jméno mé dcery nešlo přes pusu asi 4 měsíce a to jsem to jméno vybrala já. Si zvykneš a brzy ti to přijde prostě přirozené ![]()
Kámoška je Vendula a říká se jí Vendy nebo Venďa, ona se podepisuje Venda ![]()
@evill @Anyny1 @Daja.pribram @Malaga @Ronja @surikataXY
Holky, začínám mít úplně jiný pohled
že já nenapsala dřív a pořád jsem se tím trápila! Jak málo stačí
![]()
@Fjodorka
To jsi mě potěšila
Já vím, že velkou roli hrajou i hormony, malá má teprve 3 týdny, navíc už mám dvouletou holčičku, takže je těžké dělit tu lásku a všechno kolem a jméno mi pořád vrtalo hlavou, prostě pořád dokola.
Mě osobně, se to jméno trošičku nelíbí, ale zdrobnělinka se mi hodí Vendik, Veny ![]()
Tak mě se to jméno taky nelíbí, jinak náš starší má kamarádku Vendulu a všichni jí řikaji Vendulo možná ještě tak Vendy jako zdrobnělina…
jinak neboj si zvykneš a nakonec ještě najdeš takové tvary toho jména, co by tě třeba ani nenapadli ![]()
Příspěvek upraven 05.05.14 v 19:10
Já kamarádce říkám Venoušku, Vendýsku, Vendy, Vendulko, Kordulko
vždycky mi to jméno připadalo takový tvrdý, ale když znám konkrétního člověka, tak se mi i líbí ![]()
Vsichni tu psaly tvary jmena, ja jeste pridam (mozna uz recena ) Venýsek, Dula
, Veny ![]()
Je to krasne jmeno ![]()
Me se tedy nelibi ten zakladni tvar ale jinak ![]()
Ahoj, ja jsem Vendula
mladsi sestra mi rikala Dajda, Dajdulka, doma jsem byla nejcasteji Venďa, Vendulka, Vendy. Nekdy mi rikali i Vendysku, jeden kamarad mi rika Dulinko
Deda Venousi ![]()
Máme Vendulku doma, aktualně má 15 měsíců. A říkame je Vendulko, Vendulinko, Vendulí, Venďátko, Vendy, Venďo, Vendi, Vendule, Vendulíku, Venďouši, Venďas..a někdy i Vendelíne:))
a když má zlobivou chvilku tak je to Vendula, Vendulena:)
Jednu Vendulku máme doma… je to Venýsek, Venoušek, Dulinka, Vendy… a když něco provede tak je to Václav, Venca, Véna ![]()
Vendulinečka je moje zlato krásný rozesmátý chytrý šikovný. Nedokážu si jí představit s jiným jménem.
Ja bych dala Vendulku je to slaďácký jmeno a hlavně přítel je Vašek Což by jim ladilo ![]()