Zduřeninka na jizvě po císaři

653
2.1.11 12:40

zduřeninka na jizvě po císaři

Ahojky holky :mavam: Jsem tři měsíce po císaři. S jizvou sem měla první měsíc problémy, chodila sem na čištění a výměnu drenu. Měla sem hematom. Nebylo to nic příjemného :cry: ale jizva se mi krásně zahojila (musela sem brát antibiotika). Včera sem ale zjistila, že mám na jizvě takovou ružovou zduřeninku, tak se sem to namazala mastí contractubex a dnes ráno sem to měla horší :-? Ta zduřeninka je fialová a kolem je to červené. Mám strach, aby to zas nebyl hematom. Ale že by se objevil za tak dlouhou dobu. Myslela jsem, že jizva už je zahojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
2.1.11 12:46

Ahoj, jizva se zahojí až tak po roce, mě teď začíná už z jednoho kraje blednout. Pokud ale cítíš nějaké tlaky, raději si zajdi za doktorem, aby nebyl nějaký problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
2.1.11 12:47

No raději si s tím zajdi ..může se ti tam něco opět tvořit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
2.1.11 12:58

Zítra si zaději s tim dojdu k doktorovi.Cítím v jizvě takové divné štípání a bolení.Ale zase podstupovat to čištění?bojím bojím :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3543
2.1.11 13:05

No kdyby jsi měla doma ichtoxil nebo višnák, tak by jsi si to na to mohla plácnout a bylo by to. nebo si zkus koupit sudocream ten je na hojení jeno z nejlepšího volně prodejného,co je .. v hospicu jsme to používali hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
2.1.11 13:38

A jak to vypadá? Jak je ta zduřeninka velká (lískový ořech, švestka…)? Je v hloubce nebo v kůži? Je přímo v jizvě nebo mimo? Je na pohmat tvrdá nebo měkká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
2.1.11 13:46

Já měla s jizvou problémy cca 8 měsíců. Zduřeninky jsem měla červený a okolo celý jizvy. Taky jsem ji mazala, ale úspěch žádný. Tak jsem to nechala jen tak a zahojilo se to samo. Ale to svědění, to si pamatuju živě do doneška. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
2.1.11 14:01

ta zduřeninka je zatim malá taková asi o velikosti lískovýho oříšku.Je měkká.Kolem je to červené takové zarudlé.Mám to přímo v jizvě a ta zduřenina je taková do fialova.Včera sem tu jizvu jakoby masírovala,když sem si mazala tu mastičku,ale měla sem to takové ružové až dneska to stmavlo.Zatím to oplachuju v řapíku.Mám stoho zase hruzu podstupovat to zase co před dvouma měsíci. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí