Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahooj nevim jak se to presne jmejuje ale chtela bych se optat na nejake recenze na ty zehlicky na telo.. Jsem 10 mesicu po porodu.. A pribrala jsem v tehotenstvi 20 kg.. Nyni jdem zacala hubnout a pry se po techto zehlickach napina kuze a ztraci se pomerancova kura.. Tak se chci optat zda to opravfu funguje a nebo to jsou vyhozene penize.. Mooc diky..
Osobni zkusenost nemam, ale tipuju to druhe. Zazraky nefungujou.
Dej odkaz.
Ja prave nevim jak se to jmenuje.. Jinak bych odkazy, recenze.. projela uz davno.. ![]()
@telezska Není to ta galvanická žehlička? Já zkušenost nemám, ale ráda si pohlídám tuhle diskusi, jestli to někomu zabralo. Já už těmhle hračičkám nevěřím ![]()
Asi anoo.. Nejaky takovy nazev to byl..
diiky ale preci jen by to chtelo nekoho s vlastni zkusenosti.. ![]()
NO, pokud mas zbytecnych aspon deset tisic a spoustu casu, tak si to porid. Podle me ti vyjde levneji koupe bot na behani a muzes si k tomu poridit znackove behaci hadriky a dalsi sposutu blbinek… o prospesnosti pro zdravi narozdil od zehlicky nemluve…Ja jsem k tomu nasla diskusi i tady, ale ta na me pusobi jako dobre udelana reklama jedne uzivatelky…
@mroe Od povislé kůže nebo pomerančové kůže zakladatelce ty boty taky nepomůžou
Ale myslím, že ani ta žehlička ![]()
@telezska Ahoj:galvanická žehlička:ne. Jedině využít pravidelné žehlení nějakou silnější domácí kavitací (ale fakt žehlit denně a poctivě mazat vodivým gelem) nebo využít služeb laseru na plastické chirurgii (např.www.ulk.cz,jsou super)nebo navštěvovat pobočky Yves Rocher, ty jsou po celé čr, a tam mají nový přístroj LPG, ten je účinný. Všechno si to můžeš vygooglit…Do svého bazárku budu vkládat nový kavitační strojek na domácí použití (běžně se prodávají 1MHz, já mám s výkonem 3MHz),tak když tak vydrž než ho vystavím nebo napiš. Doporučila mi ho kosmetička, používá tentýž typ na zákaznice-vypnutí tam je, na vlastní oči jsem ho viděla, ale zase rozhodně ne takové jako po zákroku na plastické chirurgii nebo v Yves Rocher, žehlit bys musela doma opravdu denně. Tomu odpovídá cena strojku, cca 2000. V Yves Rocher musíš odchodit cyklus terapií,1 za 1000 až 1500 plus mažeš jejich mazadlem (lahvička stojí kolem 1000 korun).Já nakonec chodím do Yves Rocher, přítel mi to zaplatil. Tam jsou efekty pochopitelně větší než u domácí kavitace. Nemám prostě trpělivost denně se šudlat domácí kavitačním strojkem. Jinak ta galvan. žehlička:tu jsem měla a na houby. Zkusila jsem i jiné věci:pravidelné lymfomasáže (efekt krátkodobý), anticelulitidní masáže v salonu (efekt 0),hodně pohybových aktivit (jak ti tu někdo radí běh)-sice jsem zhubla, ale na kůži efekt 0,naopak to vypadalo ještě hůř, také mazání olejem, sádlem, krémy, taky předražené zeštíhlující a anticelulitidní zpevňující zábaly - a efekt 0.Zčásti mi pomohl ten kavitační přístrojek a nějak zásadněji pomáhá LPG viz výš-no a samozřejmě zákroky, laserové či chirurgické, na plastické chirurgii.ale vyber si nějakou vyhlášenou kliniku s tradicí! ahoj
@majki.r píše:
@mroe Od povislé kůže nebo pomerančové kůže zakladatelce ty boty taky nepomůžouAle myslím, že ani ta žehlička
Tak od povisle kuze asi ne, ale nevsimla jsem si, ze by o ni zakladatelka mluvila. Pokud jsem to dobre pochopila, teprve zacina hubnout.
Nahradit tuk svaly je urcite lepsi rada, nez koupit galvanickou zehlicku.
@mroe zakladatelku trapi pomerancova kuze, s tim ji bezecke boty nepomohou, pta se vyslovne na zehlicky na telo
@yourlady
Přesně tak, zakladatelka určitě není hloupá, aby doufala, že galvanickou žehličkou zhubne
Píše doslova : „pry se po techto zehlickach napina kuze a ztraci se pomerancova kura.. Tak se chci optat zda to opravfu funguje“.
no uvidíme jestli se to cvičením ztratí…
a běhání?? no nevím jak by moje nohy unesly skoro 100 kilo při běhu… ![]()
@telezska Běh bych nedoporučovala
Není to zdravé na kolena, pokud má člověk nadváhu, tak tuplem…teprv až se dostaneš na nějakou lepší váhu
Výborný je orbitrek, plavání, aerobic, tanec atd ![]()
Permici do bazénu mám je tam 10 hodin…
od pondělka budeme s kámoškou zase chodit..
dneska jsem po obědě cvičila 20minut na rotaně 20 minut šlapala na rotopedu a zase 20 minut na rotaně.. lýtka mě pěkně bolí…
a zítra znova..
rotanu dám jestě dneska při ulici cca těch 20 minutek…
to mě docela baví pustím si u toho óčko a levá pravá levá prává…
zpívala jsem si u toho a docela to uteklo..
a dcerka ze mě měla srandu..
takže + ke cvičení tu dělám ještě divadlo pro dcerku… ![]()
@telezska To je pěkný, šikovná, tak držím palce
Hlavně se nepřepínej, necvičila bych dýl jak hoďku denně ![]()