Zelená stolice u 3měsíčního miminka

67
25.4.14 13:21

zelená stolička u 3 měsíčního miminka

Maminky můj malej má 3 měsíce a už aspoň 2 měsíce má zelenou stoličku. Když kaká tak plače jak mu to nejde. U dr se s tím byla řekl, že to nic není že mu mám koupit kapičky. Tak jsme kapičky koupily a kapali jsme a změna žádná. Občas to měl je tak dožluta :(. Už jsem z toho opravdu nešťastná změnila jsem už aji mléko. Předtím jsme dávali Sunar a teď dáváme hipp bio combiotik tak doufám, že se to spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2170
25.4.14 13:28

@Veushe Neboj, to je normální. Ten náš to měl taky a i hodně plakal. Dělala jsem vše možné. Prostě musíte asi vydržet. Ještě trpěl na zácpu a to byl teprve řev. Vše se časem srovná. Dříve se říkalo že zelená stolice je hladová. Není tomu tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
25.4.14 13:35

Ahoj já jsem malou plně kojila do jejího prvního měsíce..i když mléka jsem měla málo, kakala vzorovou stoličku. Hned od prvního dne kdy jsme začli přikrmovat(pul na pul s kojením do 3 měsíců) měla zelenou stoličku-jak špenát, no hrůza :roll:. Má ji i teď( i když jen trošičku).(jsou jí 4 měsíce a týden.) Pokud ti hezky přibývá nic si z toho nedělěj..a prckovi pokud mu nejde kakat, tak mu pomoz trubičkou půjde to samo..já malé takhle pomáhala do třech měsíců(prdíky, nemohla kakat.) Jakmile se začla převalovat, šlo vše jak po másle a trubičku jsme vyhodili .Ale hlavně, pokud kaká zelené a hezky ti přibývá, může to být mlékem..Já používám hypoalergenní. Jelikož toto mléčko je obohaceno navíc o železo. Takže pokud používáš hypoalergenní tak si myslím, že je to tím! Pokud ne, zašla bych ještě jednou za doktorkou. Jinak si s tím nedělej hlavu :kytka: Jinak Může to být tím, že málo papá i to je varianta..ale ještě jednou řeknu, naše malá nám přibrala 1,3 Kg za měsíc, takže nestrádá :lol: a má ji stejně zelenou..hodně štěstíčka :mavam:

Příspěvek upraven 25.04.14 v 13:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.4.14 13:36

@wladka73 Tak to jsem ráda, že nejsme sami. Fakt jsem se lekla, že to je něco vážného nebo tak. Napadali mě ty nejhorší věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
25.4.14 13:40

@Veushe Je to dost časté, já jsem z toho taky byla hotová. Člověk chce miminku pomoci jak nejvíc může ale tohle chce doopravdy jen čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.4.14 13:40

@snazilka11 No určitě to není tím, že by málo papal. Jsou mu 3 měsíce a váží 6950 gramů :D. Mlíčko dávám hipp bio combiotik. Včera jsme byli u dr a nic nám na to neřekl. Takže asi budu muset vyčkat až se to spraví samo nebo nevím co dělat. Je fakt, že aj dr mě řekl, že plaším zbytečně, že krásně přibývá na váze a že je vše v pořádku. Akorát to kakání mě trápí no… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.4.14 13:41

Wladka73 jo to je fakt, že hledám vše možné jak mu pomoct ale jaksi nic nezabírá no. Asi to chce jen ten čas. Tak snad se do té doby nezblázdním strachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
25.4.14 13:51

@Veushe ono po většině UM máš zelenou stolici, právě kvůli tomu železu, jinak proti zácpě(či špatnému kakání) zkus masírovat bříško a dávat teplé obklady na bříško a cvičit s nožičkama, pokud toto nepomůže tak rourku. Držím palce, my takto bojujeme pořád

• Citovat
  • Upravit
608
25.4.14 13:58

@Veushe Mlíčka beba dokonce na plechovce uváídí, že může mít dítě zelenou stolici… taky jsem se vyleklala když jsem mrnouše musela na 3 dny odstavit z kojení a dávat mlíko umělé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.14 14:05

Ahoj, my mame taky zelenou..ve chvili kdy jsme najeli na UM tak nam zezelenala i zhoustla, dokud byl jen na MM, tak byla ridka a zluta.. a je fakt, ze na krabici od Beby to pisou, jsou v tom vitaminy, takze pri styku se vzduchem stolicka zezelena.. jinak maly zacal kakat po UM jednou za dva dny a taky se krouti..ale nastesti je uz dost akcni, takze prdily uz dobry.. na zacpu zkus cvicit nozkama, masirovat brisko po smeru hodinovych rucicek a davat na brisko..nebo nahrivat.. vsechno pomaha.. barvy se neboj, hlavne ze kaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.4.14 14:05

Teď mi kakal a pro změnu už to nemáme zelené ale takové nahnědlé takže jsem teď z toho jelen 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
25.4.14 14:06

Normálně jsem kojila, zelenou stolici měl prcek taky, doktorka řekla, že pokud jí a přibývá, je „normální“ v podstatě téměř vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.4.14 14:07

@hančí juice Kaká obden. A teď už to není zelený ale hnědý takže jsem z toho celá zmatená 8o. Bříško masíruju a nahřívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.4.14 14:19

Ta zelená barva s tím, že se nemůže vykakat, nesouvisí. Zelená barva na UM je normální, je to tím, že UM obsahuje železo a některé děti zkrátka po tom kadí zeleně. Zácpou některé děti trpí, Hipp probiotika už obsahuje, takže bych žádná nedávala, jen těma kapkama na prdíky, případně laktobacilama nic zkazit nemůžeš a klidně to dávej. Jestli to ovšem k něčemu bude, to uvidíš sama. U některých dětí se to zlepší až s tím, co se začnou hýbat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
25.4.14 15:01

@Fima Už žádné probiotika nedávám třeba se to zlepší tím hippem. Uvidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí