Zeleninové vaření

• Otevřená skupina

Ahoj, mám doma začínajícího jedlíka a skoro 4 letou dcerku. Pro tu starší jsem hodně vyvářela samé mňamky, tak vytvářím tuto skupinku pro maminky, co řeší jak vařit a co vařit těm našim prťouskům. Pojďme si vyměnit recepty.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
245
17.2.18 08:24

@lucynka25 to zkusím někdy :) rada bych napsala, ze co nejdřív ale já jsem už úplně vyrizena z našeho uplakanka..jak jste na tom vy? My máme za sebou 6 prorvanych měsícu a doufám, ze už tomu bude konec…už si nevím rady :zed: někdy teda jsou lepší dny ale Porad nevím jaký bude další den, nebo když jdeme do města tak, ze na me nebudou koukat jako na neschopnou matku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.2.18 08:30

Ještě se omlouvám, ze to pisu do tohoto tema, kdyžtak řeknete a už nebudu psát mimo vaření :mrgreen: jen už hledám všude rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
17.2.18 08:46

@Lu1234 ahoj :mavam: jak jste na tom?

@Kokoska17 V pohodě ;) Já si to tentokrát s malou celkem užívám, takhle mi přořvala noci první dcera, celou noc spala a po 8.měsíci poprvé.
Terezka od porodnice spí i 6h vkuse, což je pro mě luxus..poslední dobou to tedy bylo takové všelijaké, ale zas to přisuzuji tomu očkování, nebo měla rýmu atd..
A jako jak ti pláče? Že má hlad? Mokrou plínu? Bolení bříška? To může být hodně faktorů..
U první dcery vím, že měla furt hlad..kojila se i přez den pořád a v noci taky po 2-3h déle nevydržela.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.2.18 09:33

@lucynka25 první mesice v tom asi hrálo roli bříško, dávali jsme probio a ted už to na bříško nevypadá.. hlady asi taky ne, protože jsem zkoušela i cely den dávat UM a stejne, ted už dostává ty prikrmy a stejně pláče… prave vůbec netuším proč, věnuji se mu, zpívám, čtu a na návštěvách někdy ok a někdy po chvíli brek tak se jen modlím ať už jedeme domu :D jinak v noci mi dokázala na 3 měsících spat celou noc (21.00-5.30) a pak přišlo očkováni Hexa společně s prevenarem a buď to byla náhoda nebo v tom je spojitost a noci byl vzhůru po 1-2 hod. Nyní už to protáhl nekdy i na 4 hod v kuse ale vzbudí se třeba ve 3, dam prso, pustím bily šum (bez něho ani ranu) a nejde mu to zabrat…už vždy zabírá s najednou s sebou cukne a zase pláč
Ale ty proplakany dny, kdy jsem sama doma se tak táhnou a to jsem se těšila, ze si to s mimi budu užívat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
17.2.18 10:21

@Kokoska17 a přez den ti spnka jak dlouho? mě se Terez budí také okolo 2-3h, napije se a zase v pohodě spinka :think: přez den hlídám, aby nespala už po 17h, aby spala v noci..jak to máte? Třeba už se mu pak nechce spát.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.2.18 10:29

@lucynka25 přes den spi dopolko max hodinu, pak po obědě většinou v nositku taky max hodinu a pak někdy ještě odpoledne v kočárku..ale neprospi cely den :nevim: hlavně ten pláč přes den..nerozumím mu :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.2.18 10:30

@lucynka25 to zavidim, ze pak usne v noci bez problému, Sikulka :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
17.2.18 10:42

@Kokoska17 :think: :nevim: a zuby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.2.18 10:56

@lucynka25 taky nad tím přemýšlím, ale dáseň není zarudla..nic, tak jedine, ze by se to tam připravovalo :nevim: nechám se pro jistotu poslat na neuro asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.2.18 10:56

@lucynka25 a vy už mate zoubky nebo Zoubek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
17.2.18 11:22

@Kokoska17 myslíš až tak? 8o To bude dobré určitě :hug:
U nas zuby nějak nečekám, Maruška měla až po roce první zub :mrgreen:

a co dneska vařiš?
Já dělám bramboru se špenátem (ten ještě neměla)a asi žloutek do toho namíchám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.2.18 12:21

@lucynka25 no asi Jo :nevim: jooo tak to ma ještě času :mrgreen:
Dnes mám v plánu tohle pyré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
17.2.18 13:04

@Kokoska17 to vypadá parádně :palec: hodíš sem receptik s fotkou pak? https://www.emimino.cz/recept/ ať to najdou i ostatní, co tu nejsou ;)

Nás byl velký úspěch, až mi schválí receptik, dám odkaz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
17.2.18 14:15

@lucynka25 už máme snedeno:( tak jedine fotku z kuchařky :lol: úspěch to mělo :cert: i mne to chutnalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
17.2.18 15:24

@Kokoska17 já myslím, že to snad nevadí z kucharky, tak zkus :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů