Žena Váha a muž Štír

Napsat příspěvek
Velikost písma:
323
6.1.21 21:02

Manžel je štír, taky náladový - někdy si nechá líbit všechno v pohodě, jindy vyjede kvůli maličkosti. Když vyjede, tak se občas pohádáme, protože si to moc beru :) jinak to funguje. Taky je rozvedený, o ex nemluvil pěkně, ublížila mu. Vysvětlila jsem mu, že se mi to nelíbí, tak už si nechává výlevy pro sebe a neřeší ji se mnou. Myslím, že spolu vycházíme dobře (už 9 let) a čím dál líp. Ze začátku jsme si vysvětlili a vyříkali spoustu věcí, teď už se známe a respektujeme svý nálady a nedokonalosti :) myslím, že je vše o tom, jak se spolu sžijete a jaký si nastavíte pravidla. Já mu vysvětlila, co ve vztahu potřebuji a co mi ubližuje, a protože mě miluje, tak se mi snaží neubližovat a pokud se mě dotkne, tak se dokáže omluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.21 09:21
@H.Jita píše:
Manžel je štír, taky náladový - někdy si nechá líbit všechno v pohodě, jindy vyjede kvůli maličkosti. Když vyjede, tak se občas pohádáme, protože si to moc beru :) jinak to funguje. Taky je rozvedený, o ex nemluvil pěkně, ublížila mu. Vysvětlila jsem mu, že se mi to nelíbí, tak už si nechává výlevy pro sebe a neřeší ji se mnou. Myslím, že spolu vycházíme dobře (už 9 let) a čím dál líp. Ze začátku jsme si vysvětlili a vyříkali spoustu věcí, teď už se známe a respektujeme svý nálady a nedokonalosti :) myslím, že je vše o tom, jak se spolu sžijete a jaký si nastavíte pravidla. Já mu vysvětlila, co ve vztahu potřebuji a co mi ubližuje, a protože mě miluje, tak se mi snaží neubližovat a pokud se mě dotkne, tak se dokáže omluvit.

tak to je asi jeden z mála :mrgreen:, omluva? Tak to u nás neexistovalo, když jsem chtěla zase klid a mír po hádce, vždycky jsem s omluvou musela přilézt já, i když ne vždy byl míč na mé straně hřiště. Nepotřebuju slyšet dennodenně že mě chlap miluje a kdesi cosi, nejsem ujetá, ale když jste s někým ve vztahu 4 roky a pořád nemáte jistotu, že pro něj nejste jen snadno dostupný zásun, tak je asi něco špatně. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
323
7.1.21 09:56

Tak to, že se omlouvá, je vydobytý :) sám od sebe se na začátku neomlouval, až po vyjasnění, že bych ocenila omluvu, když něco pokazí, tak začal. Občas i teď chvilku trvá, než mu dojde, že mě něčím urazil. Po vysvětlení problému, který mám, se dokáže omluvit :) myslím, že dělá spoustu věcí až se mnou, na začátku my vyčetl, že s ex se nehádal :D tak jsem mu vysvětlila, že se mnou budem problémy řešit klidně i hádkou. Nemyslím si, že se dá úplně předělat. Myslím, že pokud máte oba zájem pracovat na vztahu, tak si stačí věci vysvětlit. To, že se milujem si říkáme každý den při loučení :srdce: myslím, že spousta věcí by ho ale samotnýho nenapadla, většinu dělá, protože mě miluje a ví, že budu spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.21 10:48
@H.Jita píše:
Tak to, že se omlouvá, je vydobytý :) sám od sebe se na začátku neomlouval, až po vyjasnění, že bych ocenila omluvu, když něco pokazí, tak začal. Občas i teď chvilku trvá, než mu dojde, že mě něčím urazil. Po vysvětlení problému, který mám, se dokáže omluvit :) myslím, že dělá spoustu věcí až se mnou, na začátku my vyčetl, že s ex se nehádal :D tak jsem mu vysvětlila, že se mnou budem problémy řešit klidně i hádkou. Nemyslím si, že se dá úplně předělat. Myslím, že pokud máte oba zájem pracovat na vztahu, tak si stačí věci vysvětlit. To, že se milujem si říkáme každý den při loučení :srdce: myslím, že spousta věcí by ho ale samotnýho nenapadla, většinu dělá, protože mě miluje a ví, že budu spokojená.

tak to smekám, hezky sis to zařídila :mrgreen: :palec: Je hezké číst, že i se štírem má vztah naději :lol:, nicméně mě už je to teď jedno

• Citovat
  • Upravit
52
7.1.21 12:09
@H.Jita píše:

A vy jste co za znamení???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.1.21 12:42

Váha jak chtěla zakladatelka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.1.21 16:34
@H.Jita píše:
Váha jak chtěla zakladatelka :)

:lol: aha… no partner má děti z předchozího manželství… a dcera ho nemá ráda vůbec nejmladší… Je pravda (že jeho ex děti posílala hodně proti němu a používala je jako štít), bylo tam ve vztahu hodně neshod a tak asi to schytala ta nejmladší a na otce má názor jaký má… dvě děti starší jsou jakžtakž v pohodě… bojím se u sebe jaký dopad by to mělo kdyby jsme měli děti spolu :( Jestli tohle může ovlivnit i parnerka s kterou je a s kterou byl?! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
7.1.21 19:46

@AhaMhh má taky dítě z předchozího vztahu. Střídali se po týdnu, teď už je větší (v pubertě) a sama se rozhoduje, kde bude. Přes jaro byla cca 3 měsíce u nás, naštval ji nový partner maminky, teď je přes týden u mámy a u nás na víkendy, jsem těhotná a na dítě se netěší. Vztah mají asi dobrý. Podle mě spolu moc nemluví a dělají si co chtějí (myslím, že podobný vztah měl i s její mámou). Věřím, že naše dítě bude milované mámou i tátou. Na bříško mluví, moc se na malou těší, každý den sleduje, jak kope. A polovlastní sestra ho snad taky přijme :) myslím, že ex nějak vztah narušovat nebude, navíc má jejich dítě vlastní hlavu a názory na všechno (asi jako většina puberťáků si myslí, že je chytřejší než rodiče) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
23.1.21 02:34

Já jsem Štír a jeden ex byl Váha. Hele docela nám to klapalo, až na to, že on byl neuvěřitelně nerozhodný a takový laxní, až mě to vytáčelo. Preferuji dominantnější muže. Byl i poměrně nudný v sexu, byť vybavený a s velkou výdrží :mrgreen: Ale nápady žádné, extra vzrušení se taky nedostavovalo. Ale byl hodný, pracovitý, spolehlivý a rodinný typ, nemůžu říct, že bych na něj měla špatné vzpomínky a byl to nejhorší chlap mého života.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat