Zesvětlení tmavých vlasů

1247
11.2.12 16:58

Zesvětlení tmavých vlasů

Nemátě někdo zkušenost? …Moje přrozená barva je středně hnědá, doteď jsem používala barvu na vlasy kaštan. Už je dost vymytá a já cítím, že bych potřebovala změnu :) Jenže vím, že se zesvětlováním je dost problém. Nevíte o barvě, která chytne i na moje vlasy? Používala jsem Loreal barvy…
Nechce se mi moc nechávat u kadeřnice 2000 za odbarvování a barvení, tak bych radši zkusila něco sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
11.2.12 17:02

Pokud nechceš být zrzka nebo tak něco,tak běž k holičce,a světlá ti na tmavé nechytí.

• Citovat
  • Upravit
31594
11.2.12 17:03

Celkem nedávno tu byla diskuze o zesvětlování, já osobně bych do nějakého výrazného zesvětlení už nešla, zničila jsem si několikrát vlasy, jednou naráz, jednou postupně odbarvováním barvou.
Jediné, co bych dala, je nějaký červený či zrzavý odstín, to ti chytne i na středně hnědé, i když to bude tmavší.
Jinak co se pamatuju, tak Féria barvy se daly použít i na tmavší vlasy s nějakým viditelnějším výsledkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
11.2.12 17:05

Já nechci blond, spíš nějakou měděnou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.2.12 17:07

Tak to jo, pokud do zrz, tak do toho bych i šla. Fakt doporučuju ty Férie, mě jako barva vyhovovali nejvíc. Štve mě, že mám moc tmavý vlasy na ty nové pěnové barvy, zkoušela jsem tím trochu zesvělit na cca aspoň oříškovou, ale prd, žádný efekt, přitom aplikace luxusní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
11.2.12 17:08
Kacenka20 píše:
Já nechci blond, spíš nějakou měděnou ;-)

Mě kadeřnice barvila na odstín Kaffe - je to s nádechem měděný a fakt pěkný. Loreal by měl prý mít totožný odstín, nejspíše i se stejným názvem! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
11.2.12 17:12

Já tu mám tmavočervenou Férii a furt se odhodlávám :roll: Nějak nevím, zda mi ta červená půjde, abych nevypadala jak pankáč :lol: Už jsem i zvažovala, že si nabarvím jen pár pramenů, ale zase nesnáším dvojbarevný vlasy :zed:
Přemýšlím, co mě to drogérce napadlo zrovna vzít tu červenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
11.2.12 17:18

je tu milion dalsich diskusi na toto tema :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
11.2.12 17:22
Barborka4 píše:
je tu milion dalsich diskusi na toto tema :roll: :roll:

Na každý téma je tady spousta diskuzí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
11.2.12 17:29

V tom velkým finále tě to bez kadeřnice vyjde ještě dráž :think: A naštěstí já mám o dost levnější kadeřnici,za 2000,– by tam musela snad i vplíst zlatý pramínky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
11.2.12 17:35
mari1912 píše:
V tom velkým finále tě to bez kadeřnice vyjde ještě dráž :think: A naštěstí já mám o dost levnější kadeřnici,za 2000,– by tam musela snad i vplíst zlatý pramínky :lol:

Já když jsem měla vlasy černý a chtěla jsem světlejší, tak jsem právě ty 2000 u kadeřnice nechala a úplně bez výsledku :?

Příspěvek upraven 11.02.12 v 17:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
11.2.12 17:38
Kacenka20 píše:
mari1912 píše:
V tom velkým finále tě to bez kadeřnice vyjde ještě dráž :think: A naštěstí já mám o dost levnější kadeřnici,za 2000,– by tam musela snad i vplíst zlatý pramínky :lol:
Já když jsem měla vlasty černý a chtěla jsem světlejší, tak jsem právě ty 2000 u kadeřnice nechala a úplně bez výsledku :?

Pokus omyl,není kadeřnice jako kadeřnice a vím o čem mluvím.Já svoji barvu vlasů měním pořád :lol: Teď jsem zase blonďatá,ale je to rok,co jsem byla tmavovlasá a fakt bych si nelajzla si to udělat sama a to jsem původní profesí kadeřnice.Prostě nemám to moc ráda,tohle barvení na koleni,přeci jen profi barvy jsou o něčem jiným.Ono stahnout černou je hodně těžké,ale ne nemožné.
Já chodím ke kamarádce,proto to mám levný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
11.2.12 17:54

Ahojky,

já mám výbornou zkušenost s barvami od Syoss. Vždycky si barvím na hnědou a pak přes to házím svůj melír… Od nich jsem zkusila dát melír jen jejich blond barvu. A super. Dělá to fakt blond a ne žádnou žlutou. I to píšou na tom obalu:). Ani ta barva tak nesmrdí, jako jiné. Fakt si ji nemůžu vynachválit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1247
11.2.12 18:00
Lakynka píše:
Ahojky,já mám výbornou zkušenost s barvami od Syoss. Vždycky si barvím na hnědou a pak přes to házím svůj melír… Od nich jsem zkusila dát melír jen jejich blond barvu. A super. Dělá to fakt blond a ne žádnou žlutou. I to píšou na tom obalu:). Ani ta barva tak nesmrdí, jako jiné. Fakt si ji nemůžu vynachválit ;)

Akorát že já chci z hnědé na měděnou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
11.2.12 18:01

Kačenko, já vím… To by tím spíš neměl být vůbec problém. Myslela jsem to tak, že ani na blond to nebylo neřešitelné.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková