Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj všem, narazila jsem na článek o diagonální trvalé neboli beach perm. Nemáte někdo? Mám jemné polodlouhé vlasy a v článku píšou: „Trvalá beach perm dělá velké vlny a nemusíte ji nijak upravovat. Prostě umyjete a jdete.“
To zní super, ale moje kadeřnice tuto techniku nezná. Najde se někdo, kdo má tuto trvalou?
Jé, tak to si počkám, zda někdo poreferuje, to bych brala všemi deseti ![]()
Jůů
Koukala jsem na google a tam je akorát článek z Marianne… Já měla trvalou v 18 a dodneška z toho mám trauma
taky by mě zajímalo, jestli to funguje…
To by se mi taky líbilo, našla jsem jen obrázky http://www.google.cz/search?…
No to je ten článek, co jsem četla. Kadeřnictví Toni & Guy je na rodičáku dost velký luxus, ale pokud bych nemusela foukat vlasy.....
Timmisek píše:
No to je ten článek, co jsem četla. Kadeřnictví Toni & Guy je na rodičáku dost velký luxus, ale pokud bych nemusela foukat vlasy.....
Já jsem našla jednu diskuzi a tam jedna přispěvatelka psala, že si to nechala udělat, děsně se jí to líbilo, ale pak zjistila, že péče o vlnité vlasy je náročnější jak o rovné, nevím přesně, co tím myslela, ale zřejmě je potřeba to vyfoukat, každý den česat, aby se to úplně nezamotalo, tím se vlasy rychleji zmastí, takže častější mytí. Tak nevím, zda to bude snažší. Ale pořád lepší, jak si otlačovat v noci krk v natáčkách ![]()
Holky, ja si ostriham moje vlasy a dam vam je
. A vy mi dejte vase rovne. ![]()
Já mám klasickou trvalou na polodlouhých vlasech a jsem moc spokojená. Mám ji odrostlou už sedm měsíců (přesto vypadá dobře, mám mírně zvlněné vlasy, takže rovný kus od hlavy tak nebije do očí), takže už bohužel musím umývat co druhý den jako jsem umývala bez trvalé, ale v létě jsem měla vcelku veget, myla jsem jen co třetí až čtvrtý den, což bylo super.
Vlasy po umytí nechám uschnout, tím získám velké lokny a pak jen vetřu nějaký vosk nebo balzám na spojení pramenů. Většinou ale foukám, pak mám vlasy takové nepěkně chundelaté. Ale stačí do konců vetřít balzám a mokrýma rukama vytvarovat lokny a vlasy vypadají dobře. Bohužel jsem už dost šedivá (hrůůůůza), takže vlasy dobarvuji, ale myslím, že moje vlasy vypadají dobře a přirozeně - i když úplně jinak než moje přirozené vlasy…
Na mateřské jsem nosila krátké, ale tohle mi je příjemnější.
Inko, snad pochopíte, píšu osobní věci.
Jé to by se mi taky líbilo. Táta mě jednou potkal v natáčkach a povídal že mám na hlavě tlumič vášní.
Weru píše:
Holky, ja si ostriham moje vlasy a dam vam je. A vy mi dejte vase rovne.
taky nabízím svoje vlasy na výměnu za rovné
tak se hlaste ![]()
Jooo? Já dám svoje rovné
Akorát teda holky, co znám holky s kudrnatýma vlasama, tak po ránu většinou vypadají lépe než já - mají sice ráno vlasy různě přeležené, ale pořád lepší než moje ranní kreace.
A řekla bych, že postup, abych vypadala jako člověk, bude podobný - umýt, velice opatrně rozčesat, vysušit, dokulmotvat nebo vyžehlit…
Já jsem to nenašla ani na stránkách Toni & Guy, ale zní to zajímavě.. Taky jsem měla trvalou někdy v 18 a hrůza
, ale jak se to vyrovnávalo a zůstaly jen slabé vlny, tak to nebylo k zahození.
Holky a našli jste na těch stránkách Toni & Guy něco o tom beach perm?? Já nee
ani v ceníku ani nikde ![]()
Mmonnika píše:
Já jsem to nenašla ani na stránkách Toni & Guy, ale zní to zajímavě.. Taky jsem měla trvalou někdy v 18 a hrůza, ale jak se to vyrovnávalo a zůstaly jen slabé vlny, tak to nebylo k zahození.