Trvalá, která vypadá přirozeně - beach perm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3478
11.2.12 09:03
gabriela82 píše:
Jo, tak to si měla štěstí, mě jich v těch osmnácti udělali fakt výživnou! Celý mi to zkrepatělo a musela jsem čekat hodně dlouho, než to odrostlo… A ty fotky z maturáku :roll: Ale jestli se to musí foukat, mačkat atd. tak to asi nebude nic pro mě… Já jsem tak líná, že jsem nechala dorůst ofinu i sestříhání a aby mi to malá pořád nervala, tak mám stejně culík 24 hodin denně :mrgreen: tak možná až půjde do školky nebo školy? Aby máma nedělala ostudu :mrgreen:
Mmonnika píše:
Já jsem to nenašla ani na stránkách Toni & Guy, ale zní to zajímavě.. Taky jsem měla trvalou někdy v 18 a hrůza :lol: , ale jak se to vyrovnávalo a zůstaly jen slabé vlny, tak to nebylo k zahození.

Já si ji dělala tenkrát sama, takže jsem si ji udělala slabou a na velké natáčky, takže to nebylo tak tragické :lol: ale stejně nikdy víc a toho smradu, co po tom bylo ještě pěkně dlouho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
11.2.12 20:57
Madla82 píše:
Jooo? Já dám svoje rovné :-) Akorát teda holky, co znám holky s kudrnatýma vlasama, tak po ránu většinou vypadají lépe než já - mají sice ráno vlasy různě přeležené, ale pořád lepší než moje ranní kreace.A řekla bych, že postup, abych vypadala jako člověk, bude podobný - umýt, velice opatrně rozčesat, vysušit, dokulmotvat nebo vyžehlit…

Ja mam vlny, prvni den super, druhej den jakz takz, 3ti den culik nebo umyt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.2.12 00:04
Weru píše:
Madla82 píše:
Jooo? Já dám svoje rovné :-) Akorát teda holky, co znám holky s kudrnatýma vlasama, tak po ránu většinou vypadají lépe než já - mají sice ráno vlasy různě přeležené, ale pořád lepší než moje ranní kreace.A řekla bych, že postup, abych vypadala jako člověk, bude podobný - umýt, velice opatrně rozčesat, vysušit, dokulmotvat nebo vyžehlit…
Ja mam vlny, prvni den super, druhej den jakz takz, 3ti den culik nebo umyt :lol:

přesně tak, jenom u mě vypadají děsivě už druhý den :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.2.12 11:12
Tamtama píše:
Weru píše:
Madla82 píše:
Ja mam vlny, prvni den super, druhej den jakz takz, 3ti den culik nebo umyt :lol:
přesně tak, jenom u mě vypadají děsivě už druhý den :cert:

Taky se zadari :lol: a nejhorsi je, ze cim jsou delsi, tim je to horsi :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.2.12 11:19
Weru píše:
Tamtama píše:
Weru píše:
Madla82 píše:
přesně tak, jenom u mě vypadají děsivě už druhý den :cert:
Taky se zadari :lol: a nejhorsi je, ze cim jsou delsi, tim je to horsi :roll:

tím mě nestraš, já si je zrovna nechávám narůst s tím, že se třeba tou tíhou srovnají.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
12.2.12 13:25

:D, spis je to vlna sem vlna tam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
3.4.12 17:28

Ahoj,neví někdo,kde v Praze mají o téhle trvalé tušení?Hledala jsem na internetu a nenašlo to nic a já mám zkušenost,že 99% kadeřnic umí trvalou natáčet jen jedním způsobem a to od čela dozadu na široké základny a tím to hasne.Nezná někdo kadeřnici,která má alespoň tušení o tom,že trvalá není jen beraní hlava a nebo podle nich ,,lehce zvlněné" a v reálu KREPATÉ A OTŘESNÉ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková