Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
TAK JÁ SE PŘIDÁVÁM K HUBNOUCÍM INFORMACÍM
u mě je ale ten průser, že kojím a mm vyloženě absťáky, když nejím sladký ![]()
Ja jsem dnes začala. No také doma. A to na karimatce. Potřebovala bych trošku bříško zpevnit a snad dám i zadek…Tak držím palečky ať to vyjde! ![]()
Při zdravém hubnutí 0,5-1 kg týdně to do léta dáš s přehledem. Dobré je jezdit 3-4× týdně více než půl hodinu. Pak si trochu zaposilovat a do sprchy
To v pohodě dáš, je to pár kilo.
HOLKY, a co já jako matka dojná mohu dělat? Jaký cvičení a jaká strava?
![]()
Tak já do léta hubnu už od konce září
dohromady mám 10kg dole. Dneska jsem začala cvičit na rotopedu 20minut a od ledna cvičím Jillian Michaels. Chtěla bych taky 7kg dolů abych si mohla obléknout kratasy.Ale můj sen je těch 17kg ale hrotit to nebudu říkám si že radši budu hubnout pomalu hlavně at se mi zas nezastaví váha :/
Jaj, holky, se sem vecpu a pockam co kdo poradi. Mne staci kdyz sundam pet. Tez kojim, cvicit se nikam nedostanu, takze jen co zmuzu doma a upravit stravu. Ale vynechat sladke pro me mozna bude smrtelne ![]()
Plan mam, ze najedu na delenou strav, kdysi se mi osvedcila a pri kojeni je pry ok. Chce to jen pevnou vuli, no… ![]()
@peta81 jako bych to psala já
taky potřebuji 5kg dolu, kojím a ta šílená chut na sladké je až otravná ![]()
Ahoj ženy, ach ten náš úděl bojovat s kily…
Já začala v lednu s Jillian, mám 5 kg dole, ještě bych ráda tak těch 4-5 do léta. Těd jsme byli nemocní, tak pauzuju, ale od zitřka zase začínám!
@Bedulinka tak jdeme na to od zitra spou? Se priznam, ze ted jsem dojedla buchticky se sodo, aby mi tu zitra neprekazely
jak chces jist, mas nejakou predstavu?
Stim cvicenim je to u me bida. Dochazet nikam nemuzu a doma dvouletak a ctyrmesicni, me pokusy o nejake cvico jsou obvykle utnuty hned na zacatku ![]()
Taky se přidávám
začala jsem chodit do posilovny, manžel 3krát týdně hlídá prcka večer a já tak na 2 hodiny můžu vypnout. Je to super i po psychické stránce.
edit: koupila jsem domů banány a snažím se místo čokolády baštit je. Kojím a na sladké mám hrozně velkou chuť. Ale třeba dneska to nevyšlo a slupla jsem celou čokoládu ![]()
Příspěvek upraven 21.02.16 v 21:56
Na rotopedu jsem zhubla 9 kg… Jezdila jsem asi 5× nebo 6× týdně, takže skoro denně…asi hodinku, hodinku a půl…Neposilovala jsem /proto jsem taky zhubla, ale byla jsem povislá
) takže být tebou, hodinku jezdit (myslím, že bohatě stačí 4× v týdnu) a pak si 20-30 minut posiluj
Já jezdila při koukání na tv, jinak bych to nevydržela, takže doporučuji k tomu nějaký film/seriál. Jo a pití a ručník ![]()
Doma se nejlíp cvičí při prostrenu to je můj čas naskočit na trampolinu.
Hodně sil kocky do léta mate jeste času dost
.
Ahoj potřebuju shodit cca 7 kg nejlépe do léta
bohužel na posilovnu neni čas. Mam doma k dispozici rotoped.. Chci upravit jídelníček, to je samozřejmost to vím, spíš se chci zeptat na to cvičení, jak dlouho jezdit + jaké cvičení k tomu třeba… A dá se to vůbec zvládnout do léta? Děkuji za rady