Zhubnout do léta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
21.2.16 22:21

Doma se nejlíp cvičí při prostrenu to je můj čas naskočit na trampolinu.
Hodně sil kocky do léta mate jeste času dost :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
21.2.16 23:10

Damy nezapomente, ze skoncovat se sladkym je nejtezsi ze zacatku, pak uz je to snazsi! Ja treba dneska chodila, co sezeru, proste blby uprseny den. Nachystala jsem si na kolecka nakrajeny banan, zasypala makem a trochu masla a slunecnicovych seminek, strasna basta a neni to takova naloz jako tabulka cokolady! A i kdyby, obcas si mlsani preci dovolime, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
22.2.16 08:00

@peta81 Tak já včera tak prasila, že mi bylo ze mě až zle :poblion: Jíst chci normálně, ale ne po každé dávce jíst něco na zub… Já ani nevím, jak má jídelníček vypadat. Nikdy jsem problémy s váhou neměla. Dokonc po porodu jsem byla téměř na svém- 56kg, ale jak kojím, tak furt žeru a ještě se přecpávám sladkým… Hnus velebnosti :roll: Máš nějakou představu o jídelníčku ty? Nechám si poradit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
22.2.16 08:19

@kacenka8 A vidíš na sobě změnu po cvičení Jillian? Já už hubnout ani nepotřebuji. Ale zpevnit. Jsem jak rosol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
22.2.16 11:17

@berusa.m No zatím jsem u levelu 2 cvičím už přes měsíc tu 30 denní výzvu jelikož než jsem začala cvičit pořádně tak to trvalo. Jinak mám asi 3cm přes břicho a boky. Měřit se budu až tak za 14 dní. Ale jinak jsem taková pevnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
22.2.16 11:22

@kacenka8 kazdý den cvičíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
22.2.16 11:27
@Fufy píše:
Damy nezapomente, ze skoncovat se sladkym je nejtezsi ze zacatku, pak uz je to snazsi! Ja treba dneska chodila, co sezeru, proste blby uprseny den. Nachystala jsem si na kolecka nakrajeny banan, zasypala makem a trochu masla a slunecnicovych seminek, strasna basta a neni to takova naloz jako tabulka cokolady! A i kdyby, obcas si mlsani preci dovolime, ne?

Taky se cpu banánem, když mám chuť na sladké. Já ho teda kombinuju s kokosem, nasekanými ořechy a kokosovým olejem nebo mlékem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
22.2.16 11:38

Taky cvicim s Jillian. Zacala jsem s 30 days shred, ale zacal me strasne bolet kotnik. Přesedlala jsem na ripped in 30, tam se tolik neskace, spis cvici. Vysledky vidim, na nrichu mam jeste nejake to kilo, ale pod tim jsou jsou krasne citit pevne svaly. A teda hlavne mi sel dolu zadek. Dela to par cm po celem tele, ale je to videt hodne a prestaly me bolet zada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6859
22.2.16 19:20

@Bedulinka každý den to bohužel nedávám:( cvičím tak 5× do týdne. Ted jsem teda zapojila ten rotoped tak snad to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.16 21:55

Tak já dnes 30 min. Rotoped a pak 40 min posilování ( zadek, nohy, břicho).. Musí to jít dolů sakris :lol: zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
102
22.2.16 22:14

Zakladatelko super, to je uctyhodny vykon! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
23.2.16 13:29

A á včera před spaním sežrala troje Lentilky… Se ze sebe zblázním :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
23.2.16 18:02

Ahoj taky se přidám :) já cvičím Jillian čili 30day shred jsem teprve v prvním levelu zítra ho už končím, ale potřebuji do léta trochu vylepšit postavu na výšku 158cm jsem měla 64kg už se mi podařilo shodit na 58 :) tak uvidíme jak to půjde :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.16 14:42

Tak jak vám to jde? :-) :)

• Citovat
  • Upravit
18
26.3.16 13:56

Já můžu z vlastní zkušenosti doporučit paleo dietu :palec: Jde o to, že se vysadí mouka, mléko, cukry, určité tuky apod. Zní to hrozně, já vim, taky jsem se do toho hrozně dlouho dokopávala :D ale účinek se fakt dostavil :) Stačilo k tomu trochu cvičit a zhubla jsem 5 kilo za měsíc. Teď už to nedržím tak zásadově, mléko si sem tam v klidu dám, ale hlavně mě to naučilo péct zdravé sladké mlsky a spoustu zajímavých receptů. Na netu je k tomu dost článků, já jsem si pro ještě větší motivaci koupila online kurz Jak na paleo dietu :palec: Všechno mi tam vysvětlili a pro usnadnění mi poslali i jídelníček. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková