Zimní bunda 98, která se dobře obléká

1537
17.9.15 22:16

Zimní bunda 98, která se dobře obléká

Ahoj. Dcerka začala chodit do školky a bude potřebovat zimní bundu - asi 98. Potřebovala bych nějakou, která se jí bude dobře oblékat (hlavně rukávy) a zapínat. Ty co jsem viděla měly hrozně úzké rukávy a blbě se oblékaly. Máte s nějakou dobré zkušenosti? Klidně z bazárku. Dcerka je hodně drobná, má 92 cm a 11,4 kg (3,5 roku)…Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.9.15 22:24

To je fakt těžko říct, spíš ty bez těch protisněhových zábran. Jinak loni měla dvě z HM, letos zase HM a Lindex. Vždy funkční. Na parádu a do města má takovu klasičtější, buřtíkatou do „áčka“ George. Dobrou zkušenost mám se všemi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
18.9.15 08:53

Tak já bych řekla, že to chce, aby v rukávy nebyl flís, ale nějaká klouzavější látka a kostěný zip, ten se líp zapíná.
Já třeba teď zkoušela dceři softshelku v C&A a měla jsem co dělat, abych ji do toho dostala a zapla to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
18.9.15 17:13

@Aries6 no právě, taky nějaká bunda s „klouzavým“ vnitřkem a takovým hrubším zipem…no bude to síla něco vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25218
18.9.15 21:22

@alena36 TAk třeba 4letá dcerka má zimní bundu z Kiku, vyjmenované parametry splňuje a loni si ji krásně oblékala sama.
Ale většinu „zimy“ prochodila v jarní budně, prootže je horkokrevná a zima byla teplá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat