Zimní bunda 98, která se dobře obléká
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zimní bunda 98, která se dobře obléká
Ahoj. Dcerka začala chodit do školky a bude potřebovat zimní bundu - asi 98. Potřebovala bych nějakou, která se jí bude dobře oblékat (hlavně rukávy) a zapínat. Ty co jsem viděla měly hrozně úzké rukávy a blbě se oblékaly. Máte s nějakou dobré zkušenosti? Klidně z bazárku. Dcerka je hodně drobná, má 92 cm a 11,4 kg (3,5 roku)…Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je fakt těžko říct, spíš ty bez těch protisněhových zábran. Jinak loni měla dvě z HM, letos zase HM a Lindex. Vždy funkční. Na parádu a do města má takovu klasičtější, buřtíkatou do „áčka“ George. Dobrou zkušenost mám se všemi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já bych řekla, že to chce, aby v rukávy nebyl flís, ale nějaká klouzavější látka a kostěný zip, ten se líp zapíná.
Já třeba teď zkoušela dceři softshelku v C&A a měla jsem co dělat, abych ji do toho dostala a zapla to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 no právě, taky nějaká bunda s „klouzavým“ vnitřkem a takovým hrubším zipem…no bude to síla něco vybrat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alena36 TAk třeba 4letá dcerka má zimní bundu z Kiku, vyjmenované parametry splňuje a loni si ji krásně oblékala sama.
Ale většinu „zimy“ prochodila v jarní budně, prootže je horkokrevná a zima byla teplá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit