Pohovor do zaměstnání - jak na to?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22511
23.3.21 12:39
@Anonymní píše:
@Oriseka Tak ty máš jako mamča výhodu. Aspoň u nás, je dost pozic pro maminky, což nejsem, pro ID a nebo chráněné dílny.Jinak fabriky, prodavačky, a nebo místa pro chlapy - zedníka, elektrikáře, kamionaka apod opravdu dělat nebudu :mrgreen:, pokud nechce zaměstnavatel zkrachovat. Přihlásila jsem si na VPP pod obcí, ale na úřadu práce mi řekli, že nejsem c ohrožené skupině. Že přede mnou jsou starší lidé, bez vzdělání, nebo nižšího, handicapovaní, a nebo maminky. :( :nevim:

Tak ja jsem sla pracovat pod svoje vzdelani i po skole, protoze jsem jako absolvent bez praxe v te minule krizi nemohla sehnat misto. Urad prace mi taky vubec nepomohl. Ani radou a ani, ze by mi neco nabidli, proste nic. S tim vzdelanim je to tezke, asi je lepsi ho zatajit, ale jak pak vysvetlit tech 5 let vysoke :nevim:. Hele a jake pozice pro maminky? Ja myslim, ze je to s detmi spis horsi, ze se budou bat, ze deti budou nemocne nebo ze zas treba zavrou skolky/skoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.21 12:52

Prosím jak je to s tím zatajováním vzdělání? Protože já to taky jednou udělala a pak jsem se úplně zhrozila, když po mě paní chtěla doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání-tedy titul. Já řekla, že mám maturu. Nakonec jsem tam nenastoupila, takže jsem to už nedořešila, ale vlastně nevím, jestli jsem jí teda měla jako přinést jen maturitní vysvědčení nebo diplom?

• Citovat
  • Upravit
1455
23.3.21 13:11
@Anonymní píše:
Prosím jak je to s tím zatajováním vzdělání? Protože já to taky jednou udělala a pak jsem se úplně zhrozila, když po mě paní chtěla doklad o nejvyšším dosaženém vzdělání-tedy titul. Já řekla, že mám maturu. Nakonec jsem tam nenastoupila, takže jsem to už nedořešila, ale vlastně nevím, jestli jsem jí teda měla jako přinést jen maturitní vysvědčení nebo diplom?

jo normálně dones jen maturitu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.21 14:13
@heluska1992 píše:
jo normálně dones jen maturitu :)

a není to pak bráno jako nějaký podvod? Kdyby se na to náhodu přišlo.

• Citovat
  • Upravit
1455
23.3.21 14:16
@Anonymní píše:

no 5 let natvrdo za to hrozí :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prosimtě podvod je, kdybys třeba donesla falešnou maturitu kdybys žádnou neměla, ale toto ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2109
23.3.21 14:48

No, mě se jednou stalo, s titulem bakalář jsem se hlásila na prodavačku a rovnou mi řekli, že nevěří, bez po tom toužím. Mám to jen na dobu přechodnou. Nevzali me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.3.21 15:04

@Bellino To se mi stalo nedávno. Mám, jen, DiS. Hlásila jsem se na prodavačku do Penny. Zaslala jsem životopis a ejhle, odpověď, že je pozice obsazena. Přitom jsem odpovídala ihned po zveřejnění a… Inzerát visí stále

• Citovat
  • Upravit
19789
23.3.21 19:44
@Bellino
@Bellino píše:
No, mě se jednou stalo, s titulem bakalář jsem se hlásila na prodavačku a rovnou mi řekli, že nevěří, bez po tom toužím. Mám to jen na dobu přechodnou. Nevzali me.

Já jsem se a VŠ jednou z ÚP hlásil na pomocného skladníka (vzal bych jakoukoliv práci, jen abych vypadl z evidence ÚP) a taky mne nevzali. Kvůli tomu, že je to pod úroveň, báli se konfliktů a že jim při nejbližší příležitosti frnknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
23.3.21 20:27
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Vážně, našel jsem si k tomu i vyjádření právníka, že žádný zákon neukládá napsat do životopisu úplně všechno pod nějakou sankcí: https://matzner.cz/…trana-44.pdf

Nikde není taky psáno, že kdo na to má, ten taky musí chtít dělat ředitele zeměkoule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat