Život je těžký aneb co včil - příspěvky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
310
26.2.13 12:11

@chatwenna Nejsi přísná, já bych mu ani tu tašku nezbalila, to by musel sám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
26.2.13 12:11
@chatwenna píše:
@monika32 Ja se tedy docetla, ze by ta operace mohla klidne pockat… :) A taky, ze operace je v dubnu… A at koukam do kalendare, jak koukam, ta muze klidne jeste mesic makat, hosanek… No, asi jsem moc prisna, ale ja bych mu sbalila tasku. Mym detem (memu diteti) nikdo odtrhavat od ust nebude, tim mene jejich vlastni otec… Ko*ot…

Jo, taky jsem onu diskuzi četla, ale ono je diskutabilní, jak je možné ji odkládat :nevim: Manžel měl úraz, taky čekal na operaci, odkládat by se asi dala, ale měl fakt silné bolesti a do práce by chodit nemohl. Taky ale „akutní“ nebyla, čekal na ni hodně měsíců :nevim: takže v tomhle já zase vidím, že sice odložit by se dala, ale třebas mu to znehodnocuje život, jinak by se přeci nikdo dobrovolně pod kudlu nehnal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.2.13 12:21

@monika32 Ale jestli čeká doma na operaci a je schopný se postarat o děti, tak bych šla pracovat já :nevim: :nevim: Aspon na brigádu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
26.2.13 12:24
@datega píše:
@monika32 Ale jestli čeká doma na operaci a je schopný se postarat o děti, tak bych šla pracovat já :nevim: :nevim: Aspon na brigádu :nevim:

Určitě, ale ona je zase těhotná, taky bez nároku na mateřskou. Nevím, nějak si nepamatuju, zda má rizikové těhotenství, ale blbé na obou frontách :nevim: Já jen, že bych asi nevyhazovala muže jen proto, že čeká na operaci, jsou dva, dva co chtěli dítě. Jinak ale jsem toho názoru, že kdo chce, práci si najde, jen to chce vzít cokoli, nevybírat si. :nevim: ale chlapa bych do práce v případě zakladatelky hnala, do jakékoli a když už nemám rezervy, tak pracuju tak, abych měla nárok na podporu nebo nemocenskou, nechápu, že lidi tak riskujou, práci načerno a pod… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 12:27
@monika32 píše:
Jo, taky jsem onu diskuzi četla, ale ono je diskutabilní, jak je možné ji odkládat :nevim: Manžel měl úraz, taky čekal na operaci, odkládat by se asi dala, ale měl fakt silné bolesti a do práce by chodit nemohl. Taky ale „akutní“ nebyla, čekal na ni hodně měsíců :nevim: takže v tomhle já zase vidím, že sice odložit by se dala, ale třebas mu to znehodnocuje život, jinak by se přeci nikdo dobrovolně pod kudlu nehnal :nevim:

no právě je po těžké autonehodě, ale už funguje, jen mu nepřišli na zlomené zápěstí, které špatně srostlo a komplikuje mu práci. Po domluvě s lékařem prý operace nutná je, dřív nebylo místo, odkládat by to bylo asi naprd. Dokud není na světě dítě, tak to nějak jde, ale co pak? Sice budu mít 7600, ale zase budou stát věci kolem, včetně obědů pro starší děti ve škole a jiných věcí. Takže počítám, že mi zbyde na mimčo tak 7tis a na jídlo pro všechny. Od mamky si půjčovat už nebudu.
Mimochodem starší děti jsou jen moje…no a já ty peníze od ex používám na naše živobytí všech, je mi samotné z toho zle. Ale když ho vyhodím, stejně na mimčo platit nebude, nebude z čeho, náš vztah to zničí a další dítě bude bez táty? Neříkejte mi tu, špatně sis vybrala, neměla jsi otěhotnět a radši makat!! JJ mohla jsem makat za 15 tis a vybrala jsem si dítě a celé těhotenství bez jediné koruny od zaměstnavatele, práci měl, ještě mu chlap dluží na faktuře 30 tis, které asi nikdy neuvidí, problém je ještě to, že přišel o papíry, takže ani nemůže nikam dojíždět.
Takže já to musím vydžet někdy do června a pokud nebude mít práci pak po operaci a hledat nebude, tak mu balím kufry…to vám mohu slíbit, ale ted přeci nemůžu…nebo mam říct jeho mámě at ho donutí makat, nebo mu peníze dává?

• Citovat
  • Upravit
4476
26.2.13 12:29

No autobusy a vlaky jeste jezdej ne? Tak jak, ze nemuze nikam dojizdet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 12:29

Tak jsem se teĎ koukala, při podepisování smlouvy nám majitelka bytu řekla že trvalé bydliště nesmíme, ale teď tak koukám je tam napsáno NÁJEMNÍ SMLOUVA… tudíž můžu jít proti jejímu zákazu a dát si trvalý pobyt?

A ne fabrika tu nikde není, nikde nic kde by brali, všechno obvolané obchozené,
a s tou práci mimo tohle město a okolí je to tžké je to elektrikář a těch je všude spousta a prostě ty vyberové řízení… nikde ho nevzali…

• Citovat
  • Upravit
310
26.2.13 12:30
@Anonymní píše:
no právě je po těžké autonehodě, ale už funguje, jen mu nepřišli na zlomené zápěstí, které špatně srostlo a komplikuje mu práci. Po domluvě s lékařem prý operace nutná je, dřív nebylo místo, odkládat by to bylo asi naprd. Dokud není na světě dítě, tak to nějak jde, ale co pak? Sice budu mít 7600, ale zase budou stát věci kolem, včetně obědů pro starší děti ve škole a jiných věcí. Takže počítám, že mi zbyde na mimčo tak 7tis a na jídlo pro všechny. Od mamky si půjčovat už nebudu.
Mimochodem starší děti jsou jen moje…no a já ty peníze od ex používám na naše živobytí všech, je mi samotné z toho zle. Ale když ho vyhodím, stejně na mimčo platit nebude, nebude z čeho, náš vztah to zničí a další dítě bude bez táty? Neříkejte mi tu, špatně sis vybrala, neměla jsi otěhotnět a radši makat!! JJ mohla jsem makat za 15 tis a vybrala jsem si dítě a celé těhotenství bez jediné koruny od zaměstnavatele, práci měl, ještě mu chlap dluží na faktuře 30 tis, které asi nikdy neuvidí, problém je ještě to, že přišel o papíry, takže ani nemůže nikam dojíždět.
Takže já to musím vydžet někdy do června a pokud nebude mít práci pak po operaci a hledat nebude, tak mu balím kufry…to vám mohu slíbit, ale ted přeci nemůžu…nebo mam říct jeho mámě at ho donutí makat, nebo mu peníze dává?

J8 si vůbec neumim představit, z čeho chcete žít, v kolikátém měsíci jsi, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.2.13 12:32
@Anonymní píše:
Tak jsem se teĎ koukala, při podepisování smlouvy nám majitelka bytu řekla že trvalé bydliště nesmíme, ale teď tak koukám je tam napsáno NÁJEMNÍ SMLOUVA… tudíž můžu jít proti jejímu zákazu a dát si trvalý pobyt?A ne fabrika tu nikde není, nikde nic kde by brali, všechno obvolané obchozené,
a s tou práci mimo tohle město a okolí je to tžké je to elektrikář a těch je všude spousta a prostě ty vyberové řízení… nikde ho nevzali…

A co v jiným oboru i jako elektrikář by mohl dělat například skladníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
26.2.13 12:34
@Anonymní píše:
Takže já to musím vydžet někdy do června a pokud nebude mít práci pak po operaci a hledat nebude, tak mu balím kufry…to vám mohu slíbit, ale ted přeci nemůžu…nebo mam říct jeho mámě at ho donutí makat, nebo mu peníze dává?

Hele, zbyde vám 7.000,– po zaplacení všeho, z toho se vyjít dá. Kolikrát tu maj i míň. A on ať se porozhlíží po práci, ať má hned kam nastoupit. Já bych ho nevyhodila :nevim: Kdyby nedělal a nehledal práci, tak letí jak namydlenej blesk, ale když jde o zdraví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
26.2.13 12:35
@datega píše:
A co v jiným oboru i jako elektrikář by mohl dělat například skladníka

Může jít prodávat i do supermarketu, většinou všude berou, tady u nás dělaj dva chlapi, jako práce za málo peněz, ale přechodně, než si nejde něco lepšího :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 12:37

@datega za měsíc rodím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
310
26.2.13 12:37

@monika32 No přesně, taky jsem vyučená v jiným oboru a ohýbám plechy na konstrukce autobusů :nevim: :nevim:, bavit mě to nikdy nebude, ale peníze pěkný, po mateřský se tam vracim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
26.2.13 12:39
@Anonymní píše:
@datega za měsíc rodím :nevim:

Tak ted už toho moc nezachráníte, ale jestli ti zbývá 7000, tak s tim se vyjít nouzově dá, chce to fakt šetřit a snad si po operaci chlap najde práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.13 12:41
@monika32 píše:
Hele, zbyde vám 7.000,– po zaplacení všeho, z toho se vyjít dá. Kolikrát tu maj i míň. A on ať se porozhlíží po práci, ať má hned kam nastoupit. Já bych ho nevyhodila :nevim: Kdyby nedělal a nehledal práci, tak letí jak namydlenej blesk, ale když jde o zdraví :nevim:

děkuju, aspon si ted nepřipadam jako mrcha, co ho chce vyhodit, nebo být na něho zlá, mohlo to dopadnout hůř a mohl umřít a já zůstat sama se 3mi děmi. Doma musím říct, že vše kolem baráku obstará, postupně to tu renovuje, je šikovnej, že opravdu na gauči neleží. Vim, že psal do 2 firem životopis, aby aspon nastoupi, bral nemocenskou, pak at ho klidně vyhodí, aby jsme měli něco, ale zatím se neozvali :nevim:
měl zlomenou pánev, 2× čelist, nikomu bych návštěvu na jip nepřála…chci aby byl zdravej, jen by mohl chodit na nějakou brigádu jako v listopadu a né čekat na operaci. Ted teda něco vymyslel a bude mít 2 tis, tak aspon něco

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat