Život po potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
9.9.06 21:23

Ja nakouknu urcite!!!

Ale jedeme na oslavu neterinky 5. narozenim

Tak ja uz mazu

Jo a Leoo, pokud chces napis neco o sobe........ja te zaradim do seznamu

Jeste jedna technicka.......nepsat sproste :-)))

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.9.06 21:59

ahojky slunicka moje :lol: :lol: :lol:
tak ja uz tu jsem taky. :lol: :lol:
LEOO vitam te mezi nami.je mi lito ze to nakonec nedopadlo.tvou diskuzi jsem peclive sledovala :cry: :cry:
me mimi taky bylo 3 tydny mrtve(12TT) a hodne se mi ulevilo az po tom co jsem vedela ze je pryc. :cry: .konec smutneni.
musime jit dal…mas krasnyho chlapecka ten ti pomuze tu bolistku prekonat a za chvilku bude dobre a budes mit miminko v brisku :wink:

MAJDO koukam ze mas tchyni rada :lol: :lol:
TERRY je super ze to bude opravdu holcicka.moc ti to preji :D
KATKO dekuji za SZ a za novou diskuzi. :wink:
(mluvit sproste nebudu :! :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
473
9.9.06 22:01

Manžel mi byl a je velkou oporou (dřív bych to asi nidky neřekla, je zvyklý, že na všechno stačím sama). A malý…no pomáhá mi tím, že se o něho musím starat, takže ubírá čas myslet na těhotenství. Na druhou stranu… malý na svůj věk výborně mluví a dobře rozumí všemu co se kolem řekne. O miminku věděl a těšil se na něho. Jakmile začaly problémy a těhu, neřekla jsem o miminku už ani slovo. bohužel Dvouleté dítě, není mimino a moc dobře vidí a slyší, že se něco děje. Navíc mě viděl brečet, viděl, že ani tatínek není v pohodě, že jsem smutná, že chodím k doktorovi, že mi brali krev a pod. Když mě vezli do nemocnice (manžel s malým) tak jsem mu řekla, že jsem nemocná a že mě pan doktor vyléčí a bude to. Řekl na to:" a budeme se radovat a bude oslava". V den D , (pustili mě týž den odpoledne) se ale choval divně, pořád mě pozoroval (úterý) v noci se ptal jestli už jsem vylečená a teprve včera se mě ptal, jestli už mi není špatně. Myslím, že se o mě bál. Jenom nevím jestli si to dokázal spojit s miminkem. Máte někdo skušenost s reakcí dětí na potrat? Jsem ráda, že náš Vojta je ještě tak malý, kdyby byl starší, nebo bych potratila později tak nevím … jak takovou věc vlastně říct dítěti, je to těžké to říkat dospělým…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
9.9.06 22:02

super…diskuze :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.9.06 22:05

leoo me taky milacek podrzel.ani jsem to od nej necekala :lol: ze s toho taky bude tak hotovej a bude mi pomahat se z toho dostat.
ja myslim ze deti to chapou az moc dobre.ma neter 3 roky mi rikala -teto ty ty uz nemas miminko v brisku a jsi s toho smutna.ja ti dam pusu a bude ti lip. :wink: myslim ze deti dobre vyciti kdyz nejsi o.k.kdyby se te na to malej ptal,tak bych mu to rekla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.9.06 22:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
9.9.06 22:12
Leea píše:
Manžel mi byl a je velkou oporou (dřív bych to asi nidky neřekla, je zvyklý, že na všechno stačím sama). A malý…no pomáhá mi tím, že se o něho musím starat, takže ubírá čas myslet na těhotenství. Na druhou stranu… malý na svůj věk výborně mluví a dobře rozumí všemu co se kolem řekne. O miminku věděl a těšil se na něho. Jakmile začaly problémy a těhu, neřekla jsem o miminku už ani slovo. bohužel Dvouleté dítě, není mimino a moc dobře vidí a slyší, že se něco děje. Navíc mě viděl brečet, viděl, že ani tatínek není v pohodě, že jsem smutná, že chodím k doktorovi, že mi brali krev a pod. Když mě vezli do nemocnice (manžel s malým) tak jsem mu řekla, že jsem nemocná a že mě pan doktor vyléčí a bude to. Řekl na to:" a budeme se radovat a bude oslava". V den D , (pustili mě týž den odpoledne) se ale choval divně, pořád mě pozoroval (úterý) v noci se ptal jestli už jsem vylečená a teprve včera se mě ptal, jestli už mi není špatně. Myslím, že se o mě bál. Jenom nevím jestli si to dokázal spojit s miminkem. Máte někdo skušenost s reakcí dětí na potrat? Jsem ráda, že náš Vojta je ještě tak malý, kdyby byl starší, nebo bych potratila později tak nevím … jak takovou věc vlastně říct dítěti, je to těžké to říkat dospělým…

Leo já mám tříletého syna, když jsem potratila tak byl moc malinký, ale ted se už strašně těšil na miminko, chodil se mnou do poradny, věděl co je vše pro sestřičku......sestřička se narodila mrtvá a vysvětlila jsem mu, že prostě byla nemocná a musela umřít, že hodně nemocní lidi umírají a on teď říká, že je v hroběčku. Snažila jsem pohádkou mu to vysvětlit, no nevim jak to vzal. Nechci aby zapomněl, o což se snaží manža, chci jen aby věděl, že měl sestřičku, ale umřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
9.9.06 22:13
dalmatinka píše:
ahojky slunicka moje :lol: :lol: :lol:
tak ja uz tu jsem taky. :lol: :lol:
LEOO vitam te mezi nami.je mi lito ze to nakonec nedopadlo.tvou diskuzi jsem peclive sledovala :cry: :cry:
me mimi taky bylo 3 tydny mrtve(12TT) a hodne se mi ulevilo az po tom co jsem vedela ze je pryc. :cry: .konec smutneni.
musime jit dal…mas krasnyho chlapecka ten ti pomuze tu bolistku prekonat a za chvilku bude dobre a budes mit miminko v brisku :wink:MAJDO koukam ze mas tchyni rada :lol: :lol:
TERRY je super ze to bude opravdu holcicka.moc ti to preji :D
KATKO dekuji za SZ a za novou diskuzi. :wink:
(mluvit sproste nebudu :! :lol: )

Tchýně je pipka, napsala bych víc ale nebudu pomlouvat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
9.9.06 22:14
dalmatinka píše:
leoo me taky milacek podrzel.ani jsem to od nej necekala :lol: ze s toho taky bude tak hotovej a bude mi pomahat se z toho dostat.
ja myslim ze deti to chapou az moc dobre.ma neter 3 roky mi rikala -teto ty ty uz nemas miminko v brisku a jsi s toho smutna.ja ti dam pusu a bude ti lip. :wink: myslim ze deti dobre vyciti kdyz nejsi o.k.kdyby se te na to malej ptal,tak bych mu to rekla

Jo to máš pravdu, malej mi řekl, když jsem brečela, mámo nebreč, zase bude líp..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.9.06 22:16

ma tchyne taky neni nic extra :wink:
zitra mam spoustu prace.dneska jsme stukovaly chodbu a rano jedu do ikei na otocku.milacek mi pujci auto,tak se aspon nebudu bat ze me nekde upadne vejfuk a poradne se projedu.vzdycky se tim nak uvolnim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.9.06 07:00

Dobre ranko

Jsem ranni ptace............ale spala bych :-)

Leea, mozna te potesim, ale moje mama byla na potratu kdyz mi bylo 13 a ja se to dovedela az loni.........I kdyz je fakt, ze vtedy jsem byla v puberte a rodice byxli desne nezajimavi :-)

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
10.9.06 09:07

Dobré ráno všem!!

Tak teď už fakt jen nakouknu, abych vás pozdravila a šupajdim… ještě nemam zabalenou ani jednu věc a po poledni šupajdim :? :?

Tak se mějte nádherně, opatrujte se a tak vůbec.....

Papa ve středu!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.9.06 09:39

Ahoj Bambulky!!!

Tak nejdřív něco o mě, jak jsem včera dopadla v Luži na cvičení. Paní doktorka mi řekla, že jsem prý hodně zavodněná a dělala mi lymfatickou masáž…, docela bolí. Trvalo to asi hodinu a byla jsem jak kdyby mě někdo přejel parním válcem…a dala mi nějaký čaj na odvodnění, zaplatila sem za něj 650 kč! - myslela sem, že tam omdlím a ještě k tomu 300 kč za tu masáž…, no za 14 dní tam jdu zase na masáž. No, ale kdyby mi to mělo pomoct, tak peněz nelituji, co je lepší, než-li investice do zdraví…

Dneska tady máme pět kluků, kteří Michalovi pomáhají na garáži, cosi betonujou, takže jsem dneska svačinářka, vývařovna, kafevařovna atd…
Taky je to pěkná fuška :?

Pavlísku, tak doufám, že jsi to pořádně nacvičila, odhodila jsi tím nervíky a v Německu zazáříš jako hvězda jasná :lol:

Kati, děkuju za SZ :lol:

Dalmi, Mam - chci napsat jen něco k těm tchýním - moje je naprosto bez chyby, za pět let ani jeden problém a snad s ní vycházím mnohdy lépe než s mojí maminkou, která je časově hodně zaneprázdněná.
Ale moje sousedka se kterou se hodně kamarádím, to má s tchýní naprosto strašné, to je až averze.

Leea, vítám Tě tu mezi námi…co víc říct, jen že bude líp…jen slova útěchy, ale věř, že to hodně pomáhá, jako nám všem tady…
A neboj jsme tady veselá hromada. Že jo ženský ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.9.06 09:43

Ahoj Luci :-)))

Koukam, ze se nenudis..........a ta lymfodrenaz je pry moc dobra........naodvodneni.......jak moc to bolelo???

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6337
10.9.06 10:05

Kati, bolelo to jako čert. Nejdřív masáž, ale tak, že mi loktem dloubala do slabin… :cry: a další různý metody… a říkala, že to se mnou vidí, tak na šest návštěv a 2× do Pardubic na lymfu-bohužel sem se nezeptala, co to znamená, jak jsem byla zmatená. Ale zeptám se příště…
Jo a natřela mě nějakým krémeme nebo čím a bylo to jako když prolétneš ohněm, pálilo to hodně silně tak dvě hodiny a pak až do večera méně…nemohla sem se ani sprchovat, až ráno…
Ty o těchto masážích něco víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty