Život po potratu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22315
10.9.06 10:09

Luci moc ne, ale vim, ze to delaji pacientum, kteri jsou otekly........ale jinak nic moc, jeste ze se to nemuze delat kdyz mas onemocneni srdce

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
10.9.06 10:46

Ahojda vstávali jsem docela brzo, máti šla do práce, ale byla hned zpět. Milan musel taky, protože se stal nejakej kix v práci, tak dorazí až večer. Slíbil že do 18:00, jsem zvědavá jestli fakt dorazí. Mates má narozeniny a dožaduije se dortu a dárků. Už je chodí zkoumat, protože ví kde je mám :!
Došli jsem na nákup a teď si Máta vytáhl kočárek s panenkou a jezdí.
Máma chce učit jak ovládat internet, asi jí zapíšu do kurzu, protože jsem málem vystříkla z nervama, a to jsem se jen učili psát mail.

Jinak Luci tchýne byla taky super, jakmile se narodil Mates tak to začalo........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.9.06 10:49

Ja mam super tchyni :-))))))

:twisted:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.9.06 10:53

Dobré ránko,
Já taky :evil: . K nám se jezdí najest a my k nim až poo. Jako dnes. Tak se na to psychicky připravuji. :oops: Jestli ale opět dnes od nich dostanu nějakou biblickou knihu k narozkám tak asi vybuchnu a pošlu je někam. :wink:
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
10.9.06 10:55

Mak ty mas narozeniny???

Moje tchyne neni zla...........ale nemusim ji kazdy den :-)

K

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
10.9.06 11:02
Makepeace píše:
Dobré ránko,
Já taky :evil: . K nám se jezdí najest a my k nim až poo. Jako dnes. Tak se na to psychicky připravuji. :oops: Jestli ale opět dnes od nich dostanu nějakou biblickou knihu k narozkám tak asi vybuchnu a pošlu je někam. :wink:
 Mak

Mak ty máš narozeniny????????? Mátes taky, tak to vše nej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
10.9.06 11:04
ka-tka píše:
Mak ty mas narozeniny???

Moje tchyne neni zla...........ale nemusim ji kazdy den :-)

K

Moje tchýně taky není zlá, ale strašně rozmazluje, miluje kluky, nechtěla celou dobu věřit, že čekáme holčičku a tváříé se jako by se nic nestalo, no stejně jako Milan pohoda, život jde dál. Myslim, že to ani nikomu neřekla, ani neřekne, že měla vnučku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.9.06 11:05

Jo ve čtvrtek jsem měla ale ani nechtějte vědět kolik. :D
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
10.9.06 11:08
Makepeace píše:
Jo ve čtvrtek jsem měla ale ani nechtějte vědět kolik. :D
 Mak

Tak to není jako Mates, no chceme, nestyď se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.9.06 11:10

No mám jako tvůj Mates jen ještě jednu trojku navíc. :P
 Mak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11779
10.9.06 11:17
Makepeace píše:
No mám jako tvůj Mates jen ještě jednu trojku navíc. :P
 Mak

A co je na tom šíleného??? 18 t nemůže být když máš tm velký kluky, no ne???? :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.9.06 11:21

No to je fakt to by asi nešlo. :twisted:
http://animace.org/…/G423714.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5798
10.9.06 11:23

Mak tak dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, krásná kristova léta :lol: :lol: :lol: :lol: Přeju hezké dárky bez biblických knih :lol: :lol: :lol: To mě rozesmálo :wink:

A Matyáškovi taky všechno nejlepší! Ať dělá mamince jen radost!

Jo Luci lymfodrenáž bych teda taky potřebovala, páč je prý dobrá na celulitidu :oops: :oops: :oops: :oops:

Holky, nějak se mi nikam nechce. Nějak mě bolí na průduškách, tak doufam, že se to tam nijak nerozjede… Až přijedu, tak si radši skočim k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.9.06 11:37

Všechno nej..... Matesovi.
http://www.gify.nou.cz/…ory/q403.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
10.9.06 11:42

Pavli - děkuji za přání. Já taky doufám že to bude bez těch knih a jiných jejich věcech. Když jsem ješltě ležela ve špitále tak jsem si myslela že hned jak přijedu dom všechny věci s tímto tématem poletí do popelnice. Ale hlava už vychladla tak to zatím skončilo jen na hromadě v krabici a čeká až opět vybuchnu a poletí to.
 http://www.gify.nou.cz/…bory/170.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty