Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Luci moc ne, ale vim, ze to delaji pacientum, kteri jsou otekly........ale jinak nic moc, jeste ze se to nemuze delat kdyz mas onemocneni srdce
K
Ahojda vstávali jsem docela brzo, máti šla do práce, ale byla hned zpět. Milan musel taky, protože se stal nejakej kix v práci, tak dorazí až večer. Slíbil že do 18:00, jsem zvědavá jestli fakt dorazí. Mates má narozeniny a dožaduije se dortu a dárků. Už je chodí zkoumat, protože ví kde je mám ![]()
Došli jsem na nákup a teď si Máta vytáhl kočárek s panenkou a jezdí.
Máma chce učit jak ovládat internet, asi jí zapíšu do kurzu, protože jsem málem vystříkla z nervama, a to jsem se jen učili psát mail.
Jinak Luci tchýne byla taky super, jakmile se narodil Mates tak to začalo........
Dobré ránko,
Já taky
. K nám se jezdí najest a my k nim až poo. Jako dnes. Tak se na to psychicky připravuji.
Jestli ale opět dnes od nich dostanu nějakou biblickou knihu k narozkám tak asi vybuchnu a pošlu je někam. ![]()
Mak
Mak ty mas narozeniny???
Moje tchyne neni zla...........ale nemusim ji kazdy den ![]()
K
Makepeace píše:
Dobré ránko,
Já taky. K nám se jezdí najest a my k nim až poo. Jako dnes. Tak se na to psychicky připravuji.
Jestli ale opět dnes od nich dostanu nějakou biblickou knihu k narozkám tak asi vybuchnu a pošlu je někam.
Mak
Mak ty máš narozeniny????????? Mátes taky, tak to vše nej…
ka-tka píše:
Mak ty mas narozeniny???Moje tchyne neni zla...........ale nemusim ji kazdy den
K
Moje tchýně taky není zlá, ale strašně rozmazluje, miluje kluky, nechtěla celou dobu věřit, že čekáme holčičku a tváříé se jako by se nic nestalo, no stejně jako Milan pohoda, život jde dál. Myslim, že to ani nikomu neřekla, ani neřekne, že měla vnučku
Makepeace píše:
Jo ve čtvrtek jsem měla ale ani nechtějte vědět kolik.
Mak
Tak to není jako Mates, no chceme, nestyď se ![]()
Makepeace píše:
No mám jako tvůj Mates jen ještě jednu trojku navíc.
Mak
A co je na tom šíleného??? 18 t nemůže být když máš tm velký kluky, no ne????
![]()
No to je fakt to by asi nešlo. ![]()
http://animace.org/…/G423714.gif
Mak tak dodatečně všechno nejlepší k narozeninám, krásná kristova léta
Přeju hezké dárky bez biblických knih
To mě rozesmálo ![]()
A Matyáškovi taky všechno nejlepší! Ať dělá mamince jen radost!
Jo Luci lymfodrenáž bych teda taky potřebovala, páč je prý dobrá na celulitidu
![]()
Holky, nějak se mi nikam nechce. Nějak mě bolí na průduškách, tak doufam, že se to tam nijak nerozjede… Až přijedu, tak si radši skočim k dr.
Všechno nej..... Matesovi.
http://www.gify.nou.cz/…ory/q403.gif
Pavli - děkuji za přání. Já taky doufám že to bude bez těch knih a jiných jejich věcech. Když jsem ješltě ležela ve špitále tak jsem si myslela že hned jak přijedu dom všechny věci s tímto tématem poletí do popelnice. Ale hlava už vychladla tak to zatím skončilo jen na hromadě v krabici a čeká až opět vybuchnu a poletí to.
http://www.gify.nou.cz/…bory/170.gif
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.