Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
KačuliKačka píše:
Evi,
u toho nejmladšího kocourka jsme měli tu inhalační narkozku kvůli nemocným plicím a platila jsem cca 2000,– takže počítám, že u králíka to bude asi podobná částkaOno je to individuální podle váhy a taky podle doktora… každý má jiné ceny
Kačuli - ja tu kastráciu stále zvažujem, Nufinko je milučký,ale asi mu vadí spoločnost psa,vobec sa nevie ovládat. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Ahojky.Beránci ale nesmí mít nikdy víc než dvě kila.Papírovej nebo z VP by ani na takovou váhu se neměl dostat ani kdyžbude přežíranej
teddy beránci maj holky tak od 1500-1700 zakrslí klasik beránek by měla holčička mít od 1500-1800 kluci maj tak od 1700-2kgU nás má Odeta 1560,bibiana 1620
U nás holky furt jančí.Obávám se že se z jednou budeme muset rozloučit.Pokud má králík tři tak už je puvod dost nejistej
Kamči - to sú malé bábiky.
Myslíš,že to bude na Teba moc? Dve detičky a dva zajačiky? ![]()
noren píše:
Ahoj holky, můžu se vám přidat do diskuze? Já mám totiž králíkodlaka jak vyšitýhoJmenuje se Saimon a teď mu byl rok. Chovám ušáky už 14 let, tohle je můj třetí, ale nikdy jsem neměla takovýho „cvoka“. Říkám si, že to je tím, že je ještě puberťák a hlavně nekastrovanej, ale stjeně…
Krásny kúsok.
Rovnaký roční ako náš malý blázonko. Ideš ho nechat kastrovat? Cítala som,že sa potom aj mení povaha,tak neviem… ![]()
KačuliKačka píše:
a tady náš „králikodlak“ Bublinapo dnešní půldenní honičce s kocourem
beruškaa82 píše:
náš
Ahoj Beruška,ten je sladký.
Co je to? Dievča či chlapec?
Evina1975 píše:beruškaa82 píše:Ahoj Beruška,ten je sladký.
nášCo je to? Dievča či chlapec?
chlapec ![]()
beruškaa82 píše:Evina1975 píše:chlapecberuškaa82 píše:Ahoj Beruška,ten je sladký.
Je nádherný, my doma milujeme,ked začne maličký zívat.
Vtedy sme ako v siedmom nebi. Sice ho je ťažké udržat,ale pri maznaní chvílku vydrží a vtedy človek obdivuje tú dokonalosť.
Evina1975 píše:beruškaa82 píše:Je nádherný, my doma milujeme,ked začne maličký zívat.Evina1975 píše:chlapecberuškaa82 píše:Ahoj Beruška,ten je sladký.
Vtedy sme ako v siedmom nebi. Sice ho je ťažké udržat,ale pri maznaní chvílku vydrží a vtedy človek obdivuje tú dokonalosť.
jako mláďátko
beruškaa82 píše:Evina1975 píše:beruškaa82 píše:Je nádherný, my doma milujeme,ked začne maličký zívat.Evina1975 píše:chlapecberuškaa82 píše:Ahoj Beruška,ten je sladký.
jako mláďátko
Strašne je milučký, presne ako náš,len v inej farbe.
To je asi nejaká čokoládová,že? A kolko má ročkov? Náš má rok a je strašný nezbedník. ![]()
beruškaa82 píše: černá, jsou mu 3 roky, no, nezbedník je slabé slovo
náš králík se taky snaží „znásilnít“ nejmladšího kocoura, tak to jsou pak boje…
KačuliKačka píše:
náš králík se taky snaží „znásilnít“ nejmladšího kocoura, tak to jsou pak boje…
Pekný den, otázočka,
kedy dávate očkovat proti myxomatoze?
My sme teraz cez zimu bez očkovania,tak neviem,kedy nášho divocha odniest k vetovi. ![]()