Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
7.2.12 11:12

Moj domáci zverinec.

Holky, ja Vám vkladám jednu fotku zverov s mojim chlapom. To bolo hádam jeden den, čo ho Nufik zniesol. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
7.2.12 11:13
Kamča.dalmatinka píše:
vítám nové králíčí chovatelky a těšim se na foto.Já mám chřipku tak umírám :lol:

Kamči, stale chripka? :( Daj pozor na babatko. :srdce: My už sme o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
7.2.12 11:19

Som hotový, dajte mi pokoj.

a ešte pridávam jednu typickú pozu,ked je k.o. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 11:22
Kamča.dalmatinka píše:
Wiolla píše:
hedabedna píše:
jo a tady je jejich dílo :* :srdce: :srdce: :srdce: práce
Néééééé, tak do králíků teda nejdu… 8) Sem si to právě rozmyslela. :lol:
nedělej fory.Ti připravim jedno vycepované že bude skákat na povel :lol:

Tak to jo! Hned začínám manžela zpracovávat, bude to boj… :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 11:23
Evina1975 píše:
Holky, ja Vám vkladám jednu fotku zverov s mojim chlapom. To bolo hádam jeden den, čo ho Nufik zniesol. :jazyk:

A to mu rovnou poblinkal rameno a nebo je to vzorek na tričku. 8o :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
7.2.12 11:41

Ahoj Wiollo :D
To su piliny, tie sme používali do klietky, potom sme ich vymenili za koberček, lebo by to bolo roztahané po celom byte.
Inak, k manželovi králíka moooc odporúčam. Moj chlap sa ho bojí ako čert svatenej vody a Nufko, ked ho vidí, tak hned útočí. Je to rozumný chlapec,no. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
7.2.12 11:48
Evina1975 píše:
Holly - tak sa teším na foto, cibulu okusal,zatial žije a je pomerne čulý :srdce: .
Kačuli - aj ja asi kupim ten tunel,lebo nevie čo so sebou.
Ahoj Janka, gauč už tiež načal, mal aj škatulu, rozhrýzol. Proste on je hyperaktiviták, dnes som hore od polnoci a mladý so mnou, ak zdriemol v klietke na pol hodku,aj to mal oko otvorené. :jazyk:

Tak jako hned ti neumře, ale docela mu to může poškodit trávení, což je u králíků dost citlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 12:28

Kamčo, králíka považuj za „objednaného“. Mezi mnou a manželem proběhla tato blesková mailová komunikace:

já: Hele, jak moc jsi proti zvířátkům v bytě? Nemyslím psa ani kočku, ale něco menšího. A néé hned teď, ale tak obecně jako… (šla jsem na to „od lesa“ :mrgreen: )

manžel: nic proti, pavoučků máme už několik :-) (to teda jako nevím, co tím chtěl říct! :cert: )

já: Pavoučky jsem na mysli neměla. Ale třeba myšky, křečky, králíčky, morčata… :-) (všimněte si lstivě a nenápadně zařazených králíčků doprostředka seznamu :lol: )

manžel: taky nic proti.

já: Super! Beru tě za slovo! :-)

Jako dost mě překvapil. :think: Buď je extremně dobře naložený, nebo si myslí, že to nemyslím vážně, anebo bude chtít večer sex… jo vono je úterý!! Bude chtít sex… :lol:

Takže to bylo trochu nevědomky, ale takhle se to dělá. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
7.2.12 13:13

Holly - vidíš, dakujem za radu, už som cibulu schovala a to som pečlivo čítala rady na králikovi.cz.Chudák, už je teda poobede a vidiet,že je unavený,dufam,že mu od tej cibul nebude zle. :oops:
Wiolla - :mrgreen: to ešte manžel nevie, aký bič si na seba pletie, ja neviem,ale vačšina králikov neznáša chlapov.Aspon budeš mat udatného ochrancu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 15:21

Já myslím, že to nebude tak zlé. Já jsem totiž „chovatel“ asi jako Kamča. Takže u nás bude mít králík ¨„vojnu“, postel bude to poslední místo, kam bych ho pustila… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
7.2.12 15:36
Wiolla píše:
Já myslím, že to nebude tak zlé. Já jsem totiž „chovatel“ asi jako Kamča. Takže u nás bude mít králík ¨„vojnu“, postel bude to poslední místo, kam bych ho pustila… :lol:

Náš na postel nemože, to už vie,že má utekat,na to reaguje.Ale za to miluje lietat poza kuchynskú linku a vyhladáva rozne neobyčajné priestory,ako napr. pod vanou, v skrini, v poličke,atd. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 16:35

Doufám, že tuto diskuzi manžel neobjeví, jinak mám už předem po žouželkách (teda po králíčkách). :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
7.2.12 17:08
Evina1975 píše:
Holly - vidíš, dakujem za radu, už som cibulu schovala a to som pečlivo čítala rady na králikovi.cz.Chudák, už je teda poobede a vidiet,že je unavený,dufam,že mu od tej cibul nebude zle. :oops:
Wiolla - :mrgreen: to ešte manžel nevie, aký bič si na seba pletie, ja neviem,ale vačšina králikov neznáša chlapov.Aspon budeš mat udatného ochrancu.

No právěže tam píšou, že to nesmí. To samé s ovocem. To můžou ale v malém množství kvůli cukru a kazivosti zoubků. U jablek nesmí jadýrka bo obsahují kyselinu kyanovodíkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
7.2.12 17:13

Tak přidávám pár fotek naší čůzenky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
7.2.12 17:28
Evina1975 píše:
Ahojte,tak ja som chcela hodit fotky,ale som zistila,že všetky su rozmazané, páč Nufko je furt v pohybe. Také krásne ako má Kamča, to u nás nehrozí. :(
Banán musím skusit, jahody miluje, teda len obhrýza. :srdce:
No, čítat Vaše zážitky, to človeka pobaví. Náš nie je kastrovaný a on sa vybíja na našej Sisine, mrmle a chce sa hárat. Pritom obstrekuje všetko naokolo a chudatko Sisi drží jak hluchý dvere. Ja sa tej kastrácie bojím, neviem… Ale očkovaný už bol, v lete, teraz na jar bude zasa. Len hrčku mal za uchom aj 3 mesiace z toho.

myslím že u samečka to bude v poho
to se dá nastudovat na těch králíkách cz
někdo ti tam i osobně poradí klidně
já jen dostala doporučení na speciální veterinu,protože králíčky prý muže zabít normální narkoza,tak musela mít nějakou inhalační
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný