Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, ja Vám vkladám jednu fotku zverov s mojim chlapom. To bolo hádam jeden den, čo ho Nufik zniesol. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
vítám nové králíčí chovatelky a těšim se na foto.Já mám chřipku tak umírám
Kamči, stale chripka?
Daj pozor na babatko.
My už sme o.k.
a ešte pridávam jednu typickú pozu,ked je k.o. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Wiolla píše:nedělej fory.Ti připravim jedno vycepované že bude skákat na povelhedabedna píše:Néééééé, tak do králíků teda nejdu…
jo a tady je jejich dílo![]()
![]()
![]()
práce
Sem si to právě rozmyslela.
Tak to jo! Hned začínám manžela zpracovávat, bude to boj…
![]()
Evina1975 píše:
Holky, ja Vám vkladám jednu fotku zverov s mojim chlapom. To bolo hádam jeden den, čo ho Nufik zniesol.
A to mu rovnou poblinkal rameno a nebo je to vzorek na tričku.
![]()
Ahoj Wiollo ![]()
To su piliny, tie sme používali do klietky, potom sme ich vymenili za koberček, lebo by to bolo roztahané po celom byte.
Inak, k manželovi králíka moooc odporúčam. Moj chlap sa ho bojí ako čert svatenej vody a Nufko, ked ho vidí, tak hned útočí. Je to rozumný chlapec,no. ![]()
Evina1975 píše:
Holly - tak sa teším na foto, cibulu okusal,zatial žije a je pomerne čulý.
Kačuli - aj ja asi kupim ten tunel,lebo nevie čo so sebou.
Ahoj Janka, gauč už tiež načal, mal aj škatulu, rozhrýzol. Proste on je hyperaktiviták, dnes som hore od polnoci a mladý so mnou, ak zdriemol v klietke na pol hodku,aj to mal oko otvorené.
Tak jako hned ti neumře, ale docela mu to může poškodit trávení, což je u králíků dost citlivý.
Kamčo, králíka považuj za „objednaného“. Mezi mnou a manželem proběhla tato blesková mailová komunikace:
já: Hele, jak moc jsi proti zvířátkům v bytě? Nemyslím psa ani kočku, ale něco menšího. A néé hned teď, ale tak obecně jako… (šla jsem na to „od lesa“
)
manžel: nic proti, pavoučků máme už několik
(to teda jako nevím, co tím chtěl říct!
)
já: Pavoučky jsem na mysli neměla. Ale třeba myšky, křečky, králíčky, morčata…
(všimněte si lstivě a nenápadně zařazených králíčků doprostředka seznamu
)
manžel: taky nic proti.
já: Super! Beru tě za slovo! ![]()
Jako dost mě překvapil.
Buď je extremně dobře naložený, nebo si myslí, že to nemyslím vážně, anebo bude chtít večer sex… jo vono je úterý!! Bude chtít sex… ![]()
Takže to bylo trochu nevědomky, ale takhle se to dělá. ![]()
Holly - vidíš, dakujem za radu, už som cibulu schovala a to som pečlivo čítala rady na králikovi.cz.Chudák, už je teda poobede a vidiet,že je unavený,dufam,že mu od tej cibul nebude zle. ![]()
Wiolla -
to ešte manžel nevie, aký bič si na seba pletie, ja neviem,ale vačšina králikov neznáša chlapov.Aspon budeš mat udatného ochrancu.
Já myslím, že to nebude tak zlé. Já jsem totiž „chovatel“ asi jako Kamča. Takže u nás bude mít králík ¨„vojnu“, postel bude to poslední místo, kam bych ho pustila… ![]()
Wiolla píše:
Já myslím, že to nebude tak zlé. Já jsem totiž „chovatel“ asi jako Kamča. Takže u nás bude mít králík ¨„vojnu“, postel bude to poslední místo, kam bych ho pustila…
Náš na postel nemože, to už vie,že má utekat,na to reaguje.Ale za to miluje lietat poza kuchynskú linku a vyhladáva rozne neobyčajné priestory,ako napr. pod vanou, v skrini, v poličke,atd. ![]()
Doufám, že tuto diskuzi manžel neobjeví, jinak mám už předem po žouželkách (teda po králíčkách). ![]()
Evina1975 píše:
Holly - vidíš, dakujem za radu, už som cibulu schovala a to som pečlivo čítala rady na králikovi.cz.Chudák, už je teda poobede a vidiet,že je unavený,dufam,že mu od tej cibul nebude zle.
Wiolla -to ešte manžel nevie, aký bič si na seba pletie, ja neviem,ale vačšina králikov neznáša chlapov.Aspon budeš mat udatného ochrancu.
No právěže tam píšou, že to nesmí. To samé s ovocem. To můžou ale v malém množství kvůli cukru a kazivosti zoubků. U jablek nesmí jadýrka bo obsahují kyselinu kyanovodíkovou.
Evina1975 píše:
Ahojte,tak ja som chcela hodit fotky,ale som zistila,že všetky su rozmazané, páč Nufko je furt v pohybe. Také krásne ako má Kamča, to u nás nehrozí.
Banán musím skusit, jahody miluje, teda len obhrýza.
No, čítat Vaše zážitky, to človeka pobaví. Náš nie je kastrovaný a on sa vybíja na našej Sisine, mrmle a chce sa hárat. Pritom obstrekuje všetko naokolo a chudatko Sisi drží jak hluchý dvere. Ja sa tej kastrácie bojím, neviem… Ale očkovaný už bol, v lete, teraz na jar bude zasa. Len hrčku mal za uchom aj 3 mesiace z toho.
myslím že u samečka to bude v poho
to se dá nastudovat na těch králíkách cz
někdo ti tam i osobně poradí klidně
já jen dostala doporučení na speciální veterinu,protože králíčky prý muže zabít normální narkoza,tak musela mít nějakou inhalační
![]()