Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kamča.dalmatinka píše:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…670146_n.jpg A aby toho nebylo málo tak za měsíc maj holky dobu kdy by měli zabřeznouttakže jedem na rande s jedním fešákem který má medaile a je nejlépe oceněnej králík v ZČ a import rakousko
.Aby mládata měli rodokmeny nesmíme připustit s nákým lecjakym ušákem
![]()
Takže to vypadá že v dubnu u nás už bude chovná stanice
klec maj malou asi metra pul na metr,ale chodí tam jen spát:-)a když t o dobře dopadne v květnu už od nás pujdou malé modelky a modelové do světa
perfektné - malý k nim mooc pristane. ![]()
to jo hlavně když je chce mordovat tak maj radost
,ale jsou rychlejší a malého už moc neberou
.
Taky máte kombinaci pes a králík?Jaké je to soužití?U nás králíci napadnou psa jakmile ho spatří
.Máme už starou bábu 17 let kokršpanělku a jakmile se někde v baráku potkaj což není naštěstí moc často králík kope jak šílenej ![]()
No,aspon ich preženie. ![]()
U nás kombinácia uplne naprd, Sisi je lenivý pes a tá si pri nom teda užije. Vy máte asi domček, u nás v byte to riešim tak,že Nufko je pol dna zavretý a pol dna má k dispozícii kuchynu a chodbu. Sisinu vypustím,len ked ho chcem unavit, to je za 10 minut " vláčny". Chudák. Ale v lete chodíme často na ryby, chlap je rybár, tak má Nufko ohrádku a papká si datelinku.
Evina1975 píše:
Kamči - su nadherní, také fotky zblízka musím tiež urobit, páč mi dcéra teraz skoro zhltla obrazovku, ako čučala na tých Tvojich.
Tak toto je presne ako u nás,neviem, či su to samčekovia,ale náš Nufinko neznáša mojho chlapa. je na neho alergický a chlap sa ho bojí, mám jednu výnimočnu fotku, kde bol ešte menší. Inak,ked ho vidí, uši dole a ide po nom. Ja sa smejem,že ho vyškolí zajac, ked ja nie.A tiež sa pýta,kedy budu na smotane.
WC sme skušali od mala asi 3 mesiace. Teraz mal rok a je absolutne nevychovaný,ale je tak sladký,že ja to neriešim. proste pozametám a ide sa dalej. Inak máme aj psíka - samičku Sharpeia a teda to je dvojka. Nufinko si myslí,že je to zajačia samička a podla toho sa chová. Preto maju nárok na spoločný kontakt len raz denne.Vápno na steny je totiž drahé.
oni ty chlapi asi fakt radši králíka na smetaně
.Já se vlastně vubec nemužu nikomu pochlubit že doma spim kolikrát s králíkem(chlap bydlí v patře
) proto že by řekli že sem blázen.Málokdo dokáže pochopit že když se naučí je to čisté vonavé mazlivé zvířátko.
Já mám teda dvě holky abych neměla mladé každej měsíc
ale stejnak s chlapem se prostě nesnesou.Muj z nich má taky docela strach proto že on když tě nakopne králík v rozběhu
tak je to docela bolestivé ![]()
Evina1975 píše:
No,aspon ich preženie.
U nás kombinácia uplne naprd, Sisi je lenivý pes a tá si pri nom teda užije. Vy máte asi domček, u nás v byte to riešim tak,že Nufko je pol dna zavretý a pol dna má k dispozícii kuchynu a chodbu. Sisinu vypustím,len ked ho chcem unavit, to je za 10 minut " vláčny". Chudák. Ale v lete chodíme často na ryby, chlap je rybár, tak má Nufko ohrádku a papká si datelinku.
Já jak mám právě starého psa tak se po většinu dne nehne s koupelny a tam králíci nechodí takže střet je jen máločastej když se pes jednou za den vstane a jde napít ![]()
V létě ale holkyy přesouvám do králíkárny už v létě když bylo teplo vegeti venku ![]()
He he, Kamči, to je jasné, že králík je čistotný,viac ako pes, však sa stále čistí ako uchyl. Náš väčšinou tam dole a uši si čistí priam božsky. Dve holky su fajn, už ste mali maličké? Isto budu nadherné, s akým druhom ste ich párili?
Ja to hovorím - moj Nufko je moj ochranca. Kde je králik, tam chlap nemože,on má z neho totiž smrtelný strach. Myslím chlapa. Uf, dufam,že toto si nikdy neprečíta, páč by prišiel o svoju hrdost.
evi nás čeká premiéra asi tak za měsíc za dva.Saamozřejmě aby se nepřišlo o rodokmen a byli to výstavní mládata na prodej cena je 500-1500 tak se musí zvolit stejně honosný králík takže teddy beránek s patřičnou váhou a oceněním,ale to už sem psala ![]()
Takže u nás bude brzo veselo
Jsem zvědavá jestli porodim dřív já nebo holky ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
evi nás čeká premiéra asi tak za měsíc za dva.Saamozřejmě aby se nepřišlo o rodokmen a byli to výstavní mládata na prodej cena je 500-1500 tak se musí zvolit stejně honosný králík takže teddy beránek s patřičnou váhou a oceněním,ale to už sem psalaTakže u nás bude brzo veselo
Jsem zvědavá jestli porodim dřív já nebo holky
Ano, vidim bruško. Teda len na Tebe
A kto má termín skor?
To se ještě uvidí
.Králík je naštěstí těhotnej měsíc ale já sem problematická rodim si většinou kdy chci
tak snad to zvládnu ještě aspon dva měsíce
.Takže to spíš plánuju aby bylo trochu teplejš a holky si zabřeznou už venku aby měli dost místa na porodní boudy ![]()
Evi a jak máš tu fotečku králíka venku neuteče?
Naše holky jsou náký zmutovaný utíkat neumí .Třikrát hopsnou a už jsou unavený
Tak to naplanuj na rovnaký termín. Manžel bude pečovat o kopec miminek. ![]()
Náš Nufko je ako blázon, on je perpetum mobile, vonku ho pustame len na luke,aj to ho musí dcéra nahánat aj 5 minut, kým nie je vláčny. Ale mazlivé holky su,nie?
Ja utekám venčit von trhača a uložit ostatné domáce zvieractvo..
Budem sa tešit,ked sa najde ešte zopár chovatelov podobných sladkých guličiek. ![]()
tak my měli beránka bílo-černého, získali jsme ho tak nějak „omylem“ v roce jeho života a byl to teda hrozný mazlík a hodňásek
Jenže měl nemocné srdíčko a tak už mezi námi není. Vydržela jsem to asi dva měsice a stejně mi to nedalo a šla jsem si pro nového.
Máme čokoládově hnědého beránka Bublinu, který je jak neřízená střela. Vzhledem k tomu, že v době jeho příchodu jsme měli dvě dospělé kočky a k tomu ještě 4 měsíční kotě kocourka, tak ti dva prckové spolu vlastně vyrůstali, hráli si, spali a byli úžasní ![]()
Jenže kocourek pak onemocněl a díky tomu přestal růst a přibývat. I po uzdravení zůstal holt prďolka a králík ho přerostl jak do délky, tak váhově a získal pocit, že má navrch.
Od té doby se králík snaží kocoura „sežrat“, neustále ho zlobí, hryžou se pak už navzájem, nahání po bytě tak,ž e jsou schopni mi podrazit nohy když si nedám pozor ![]()
A teda bobkuje všude
i když to průběžně zametám a házím kočkám do písku. Čůrat chodí jen do klece nebo do kočičího písku, ale občas si dupne a občůrá dveře, stěnu nebo mně, když se ho pokouším na noc odchytit a uložit ke spánku. ![]()
Mazlení u nás nepadá v úvahu, nepřijde za mnou, na jméno neslyší, nebo možná jo, ale prdí na mně
KDyž si ho vezmu na klín na zemi, at se nebojí výšek, tak kope a škrábe jak splašený ![]()
Prostě naše pako
kterému vyhrožuju,že půjde jednou na pekáč,až mě definitvně naštve
![]()
Fotka se mi bohužel nepodařila vložit ![]()
Tak to jsou ti mí dva klucí ušatí - kocour Charlie a králík Bublinka… zvaný Bublifuk, když mě rozčiluje ![]()
Občas se u nás situace obrátí - králík lítá po bytě a kocour si hoví v kleci, většinou mu krade kedlubnové listí ![]()
tak že by na potřetí????
Jupíííí… tohle je fotka po divoké honičce po bytě, jak spolu ve vzácnou chvíli v půlce boje oba usnuli, jak „moj s mojou“ ![]()
Kamča.dalmatinka píše:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak nejdříve hodim náké foto,pak uspu malého a hodim příběh o našich ušácích
tohle světlé je naše bibiana z vysočiny při venčení
a další foto již se svou skoro sestrou modrou odetou s owlery
jéé tam ten drát,nabíječka nebo co???to ti nepřekoušou??? ![]()
ty naše ušadla by to dávno přecvakli ![]()