Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
4.2.12 20:23
Kamča.dalmatinka píše:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…670146_n.jpg A aby toho nebylo málo tak za měsíc maj holky dobu kdy by měli zabřeznout :lol: takže jedem na rande s jedním fešákem který má medaile a je nejlépe oceněnej králík v ZČ a import rakousko :lol: .Aby mládata měli rodokmeny nesmíme připustit s nákým lecjakym ušákem :lol:

Takže to vypadá že v dubnu u nás už bude chovná stanice :lol: a když t o dobře dopadne v květnu už od nás pujdou malé modelky a modelové do světa :lol:

klec maj malou asi metra pul na metr,ale chodí tam jen spát:-)

perfektné - malý k nim mooc pristane. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:25

:lol: to jo hlavně když je chce mordovat tak maj radost :lol: ,ale jsou rychlejší a malého už moc neberou :lol: .

Taky máte kombinaci pes a králík?Jaké je to soužití?U nás králíci napadnou psa jakmile ho spatří :? .Máme už starou bábu 17 let kokršpanělku a jakmile se někde v baráku potkaj což není naštěstí moc často králík kope jak šílenej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 20:29

No,aspon ich preženie. :lol:
U nás kombinácia uplne naprd, Sisi je lenivý pes a tá si pri nom teda užije. Vy máte asi domček, u nás v byte to riešim tak,že Nufko je pol dna zavretý a pol dna má k dispozícii kuchynu a chodbu. Sisinu vypustím,len ked ho chcem unavit, to je za 10 minut " vláčny". Chudák. Ale v lete chodíme často na ryby, chlap je rybár, tak má Nufko ohrádku a papká si datelinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:29
Evina1975 píše:
Kamči - su nadherní, také fotky zblízka musím tiež urobit, páč mi dcéra teraz skoro zhltla obrazovku, ako čučala na tých Tvojich. :*
Tak toto je presne ako u nás,neviem, či su to samčekovia,ale náš Nufinko neznáša mojho chlapa. je na neho alergický a chlap sa ho bojí, mám jednu výnimočnu fotku, kde bol ešte menší. Inak,ked ho vidí, uši dole a ide po nom. Ja sa smejem,že ho vyškolí zajac, ked ja nie. :jazyk: A tiež sa pýta,kedy budu na smotane.
WC sme skušali od mala asi 3 mesiace. Teraz mal rok a je absolutne nevychovaný,ale je tak sladký,že ja to neriešim. proste pozametám a ide sa dalej. Inak máme aj psíka - samičku Sharpeia a teda to je dvojka. Nufinko si myslí,že je to zajačia samička a podla toho sa chová. Preto maju nárok na spoločný kontakt len raz denne.Vápno na steny je totiž drahé. :P
:lol: :lol:

oni ty chlapi asi fakt radši králíka na smetaně :lol: .Já se vlastně vubec nemužu nikomu pochlubit že doma spim kolikrát s králíkem(chlap bydlí v patře :lol: ) proto že by řekli že sem blázen.Málokdo dokáže pochopit že když se naučí je to čisté vonavé mazlivé zvířátko.

Já mám teda dvě holky abych neměla mladé každej měsíc :lol: ale stejnak s chlapem se prostě nesnesou.Muj z nich má taky docela strach proto že on když tě nakopne králík v rozběhu :lol: tak je to docela bolestivé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:30
Evina1975 píše:
No,aspon ich preženie. :lol:
U nás kombinácia uplne naprd, Sisi je lenivý pes a tá si pri nom teda užije. Vy máte asi domček, u nás v byte to riešim tak,že Nufko je pol dna zavretý a pol dna má k dispozícii kuchynu a chodbu. Sisinu vypustím,len ked ho chcem unavit, to je za 10 minut " vláčny". Chudák. Ale v lete chodíme často na ryby, chlap je rybár, tak má Nufko ohrádku a papká si datelinku.

Já jak mám právě starého psa tak se po většinu dne nehne s koupelny a tam králíci nechodí takže střet je jen máločastej když se pes jednou za den vstane a jde napít :lol:

V létě ale holkyy přesouvám do králíkárny už v létě když bylo teplo vegeti venku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 20:33

He he, Kamči, to je jasné, že králík je čistotný,viac ako pes, však sa stále čistí ako uchyl. Náš väčšinou tam dole a uši si čistí priam božsky. Dve holky su fajn, už ste mali maličké? Isto budu nadherné, s akým druhom ste ich párili?
Ja to hovorím - moj Nufko je moj ochranca. Kde je králik, tam chlap nemože,on má z neho totiž smrtelný strach. Myslím chlapa. Uf, dufam,že toto si nikdy neprečíta, páč by prišiel o svoju hrdost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:35

evi nás čeká premiéra asi tak za měsíc za dva.Saamozřejmě aby se nepřišlo o rodokmen a byli to výstavní mládata na prodej cena je 500-1500 tak se musí zvolit stejně honosný králík takže teddy beránek s patřičnou váhou a oceněním,ale to už sem psala :lol:

Takže u nás bude brzo veselo :lol: Jsem zvědavá jestli porodim dřív já nebo holky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 20:38
Kamča.dalmatinka píše:
evi nás čeká premiéra asi tak za měsíc za dva.Saamozřejmě aby se nepřišlo o rodokmen a byli to výstavní mládata na prodej cena je 500-1500 tak se musí zvolit stejně honosný králík takže teddy beránek s patřičnou váhou a oceněním,ale to už sem psala :lol:Takže u nás bude brzo veselo :lol: Jsem zvědavá jestli porodim dřív já nebo holky :lol:

Ano, vidim bruško. Teda len na Tebe :lol: A kto má termín skor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:41

To se ještě uvidí :mrgreen: .Králík je naštěstí těhotnej měsíc ale já sem problematická rodim si většinou kdy chci :lol: tak snad to zvládnu ještě aspon dva měsíce :lol: .Takže to spíš plánuju aby bylo trochu teplejš a holky si zabřeznou už venku aby měli dost místa na porodní boudy :lol:

Evi a jak máš tu fotečku králíka venku neuteče? :lol: Naše holky jsou náký zmutovaný utíkat neumí .Třikrát hopsnou a už jsou unavený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 20:44

Tak to naplanuj na rovnaký termín. Manžel bude pečovat o kopec miminek. :lol:
Náš Nufko je ako blázon, on je perpetum mobile, vonku ho pustame len na luke,aj to ho musí dcéra nahánat aj 5 minut, kým nie je vláčny. Ale mazlivé holky su,nie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 20:52

Ja utekám venčit von trhača a uložit ostatné domáce zvieractvo..
Budem sa tešit,ked sa najde ešte zopár chovatelov podobných sladkých guličiek. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.2.12 20:58

Ahojky,

tak my měli beránka bílo-černého, získali jsme ho tak nějak „omylem“ v roce jeho života a byl to teda hrozný mazlík a hodňásek :hug: Jenže měl nemocné srdíčko a tak už mezi námi není. Vydržela jsem to asi dva měsice a stejně mi to nedalo a šla jsem si pro nového.

Máme čokoládově hnědého beránka Bublinu, který je jak neřízená střela. Vzhledem k tomu, že v době jeho příchodu jsme měli dvě dospělé kočky a k tomu ještě 4 měsíční kotě kocourka, tak ti dva prckové spolu vlastně vyrůstali, hráli si, spali a byli úžasní :)
Jenže kocourek pak onemocněl a díky tomu přestal růst a přibývat. I po uzdravení zůstal holt prďolka a králík ho přerostl jak do délky, tak váhově a získal pocit, že má navrch.

Od té doby se králík snaží kocoura „sežrat“, neustále ho zlobí, hryžou se pak už navzájem, nahání po bytě tak,ž e jsou schopni mi podrazit nohy když si nedám pozor :mrgreen:

A teda bobkuje všude :cert: i když to průběžně zametám a házím kočkám do písku. Čůrat chodí jen do klece nebo do kočičího písku, ale občas si dupne a občůrá dveře, stěnu nebo mně, když se ho pokouším na noc odchytit a uložit ke spánku. :cert:

Mazlení u nás nepadá v úvahu, nepřijde za mnou, na jméno neslyší, nebo možná jo, ale prdí na mně :P KDyž si ho vezmu na klín na zemi, at se nebojí výšek, tak kope a škrábe jak splašený :nevim:

Prostě naše pako :mrgreen: kterému vyhrožuju,že půjde jednou na pekáč,až mě definitvně naštve :mrgreen: :mrgreen:

Fotka se mi bohužel nepodařila vložit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.2.12 21:09

Tak to jsou ti mí dva klucí ušatí - kocour Charlie a králík Bublinka… zvaný Bublifuk, když mě rozčiluje :lol:

Občas se u nás situace obrátí - králík lítá po bytě a kocour si hoví v kleci, většinou mu krade kedlubnové listí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
4.2.12 21:11

tak že by na potřetí????

Jupíííí… tohle je fotka po divoké honičce po bytě, jak spolu ve vzácnou chvíli v půlce boje oba usnuli, jak „moj s mojou“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
4.2.12 21:58
Kamča.dalmatinka píše: Tak nejdříve hodim náké foto,pak uspu malého a hodim příběh o našich ušácích :mrgreen:
tohle světlé je naše bibiana z vysočiny při venčení
a další foto již se svou skoro sestrou modrou odetou s owlery :mrgreen:

jéé tam ten drát,nabíječka nebo co???to ti nepřekoušou??? 8o
ty naše ušadla by to dávno přecvakli :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny