Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Wiolla píše:
Teda ti mají u tebe vojnu jako řemen! Dva dny o hladu!Přemýšlím, že nemám technickou místnost.
Kam já je „uklidím“…
![]()
U nás už zkusili celej dum.Začlo to místností pro hosty,pak byli vykázáni když k nám přijela návštěva
,pak jeli jednu ložnici a tam se to ted chystá pro miminko a pro mě,pak sem je chtěla nakvartýrovat chlapovi do ložnice a to málem skončilo mojí smrtí
tak obejvaj technickou místnost.
Já je mám vždy schválně v nejstudenější místnosti proto že až přestanou mrazy přesunou se ven do jejich letního sídla kde zabřeznou
tak aby pak neměli moc velkej teplotní šok
.
Určitě bych je nedala do pokojíčku.Nevim když je jen jeden jak se chovaj ale dvě dělaj v noci závody
.
Holly85 píše:
Tak přidávám pár fotek naší čůzenky
Je, tá je nádherná Holly.
![]()
hedabedna píše:
nejčerstvější foto
opět v leže
Tí su ako manželia, vidiet,že sa moc maju radi Jani. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Evina1975 píše:teda super foto.To u nás by takové mazlení neprošlo
Holky, ja Vám vkladám jednu fotku zverov s mojim chlapom. To bolo hádam jeden den, čo ho Nufik zniesol..Chlap by na králíka ani nešáhnul
To bolo výnimočné, teraz ani on nesiahne, páč králik dá uši dole a útočí ako divý. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Evina1975 píše:jojo furt chřipajzna ale v tomhle těhotenství jsem kromě aids měla už všechny nemoci takže chřipka ta nás už nepoložíKamča.dalmatinka píše:Kamči, stale chripka?
vítám nové králíčí chovatelky a těšim se na foto.Já mám chřipku tak umírámDaj pozor na babatko.
My už sme o.k.
Kamči - daj na seba pozor. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Wiolla píše:Kamča.dalmatinka píše: …tak jestli nebude zájem tak to bude hustýCo by nebyl. Udělej k tomu i „cvičák“ nebo je rovnou vychovej a ruce ti utrhají. Třeba je dávej se záručákem: nikdy nepřekoušou žádný kabel, nikdy žádné bobky na koberci, nikdy nevyrostou a opravdu zůstanou prťaví…no jasně to přece maj v krvy takže s tim se počítá
Moji králíci jsou fakt vychovaný od narození(to kdyby četl náhodou další zájemce.
Abych je ale nepřechválila tak dneska mi odeta v technické místnosti prokousla pytlík se špenátovejma chipsama pro králíky a sežrala jeale omlouvá jí jen to že byl mráz a dva dny byli bez zrní
(
dávala sem jim náké fitnes cerálie bez cukru pro lidi musli
) takže to je za tu dobu jedinej vroubek ale hlad je svinstvo
)
Kamči -
Inak, výchova má byt, to u nás nebolo. A teraz si dovolí mladý všetko. Pozrieš na tú roztomilú tvár, on Ti dá pusu a je to. ![]()
pak sem je chtěla nakvartýrovat chlapovi do ložnice a to málem skončilo mojí smrtí
tak obejvaj technickou místnost.
Kamči - toto ma dostalo, skoro som kávou poblinkala klávesnicu. Som si predstavila mojich dvoch mužských členov domácnosti v noci pekne nasortírovaných vedla seba. ![]()
hedabedna píše:Holly85 píše:Růženka nemá chybu
Tak přidávám pár fotek naší čůzenkyje to krasavice
Ne ne, není to růženka, je to čůzenka ale jinak jménem Vločka ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Holly85 píše:
Tak přidávám pár fotek naší čůzenkytaková pariss hilton
![]()
krásná.Odkud pochází čuzenka
?Není od teddy z vysočiny ?Nebo teddy od Mikeše?
děkuji, no Paris Hilton, by se jí dalo taky přezdívat, jaký dělá naschvály
Ale ne, je od někud z Přerova, koupená na burze. Papíry nemá ani jsme nechtěli. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Jojo narkoza by měla být ta inhalační ale když čtu na králíkách kolik stojí narkoza,kastrace atd.. peněztak fakt čumim.To nás nestálo ani u psa.U nástohle zatim nehrozí.Jako rodokmenovky je nebudu nechat operovat ani nemám v umyslu je urodit k smrti.I když sem chtěla chovnou stanici tak uvidíme jakej bude zájem nejspíš ale zustanem u jednoho vrhu to je cca i tak 10 mládat
tak jestli nebude zájem tak to bude hustý
já už ted přesně nevím ale myslim že nás kastrace stála kolem 3 tisíc
![]()
Kamča.dalmatinka píše:hedabedna píše:teda ten strakáč je pořádnej macek nebo je černoušek maličkej??(pardon na jména nemám pamět)
nejčerstvější foto
opět v leže
no ![]()
U nás to bylo do podzimu legrační, kocour byl menší a drobnější než králík Bubla
až po kastraci se chlapec trošku zlepšíl a přibral z 2,7kg na dnešních 3,4 kg. Holt je to prcek… Ušák má asi 2,8 kg … zvážit ho je nadlidský výkon odměněný krásnými škrábanci ![]()
Kačuli, tož váš králík, to je kus chlapa, my máme teddyho - polovičního
.
jsem se ptala, a prý beránci jsou větší a dosahují až 3 kg… no, ale nebudu zastírat, že se má u nás dobře
salátek, zeleninka, ovoce, dobrůtky… ![]()
Holky, beránci su omnoho vačší,nás na to upozornil chovatel,ked sme brali nášho maličkého. Tá kastrácia tolko stojí Jani? Fiha..