Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
768
4.2.12 22:05
vykyna píše:
Ahoj, já se přidám, taky mám ušáčky, jsou to zlobidla, sameček je čunče, v kleci chodí na záchod, ale na koberci udělá klidně 20 bobků :roll: :evil: . Samičku mám chvilku, to je čuník na entou, ale na koberci bobkuje míň, než sameček. Ale spolu pěkně divočí, říkám, že jsou jako splašené divoké krávy :mrgreen:Kamčo, tvoji mazlíci jsou krásní :potlesk:

máš je kastrované???? :lol:
jestli ne čekej nadílku :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
4.2.12 22:12
Kamča.dalmatinka píše:

Pak se narodila a ještě slepá bílá kulička na mě vykoukla ze stránek chovné stanice .Beránek zakrslej bílej ze siamskými znaky :lol: .Hned sem zarezervovala a zaplatila zálohu a jen sledovala jak naše mimčo roste,jak je plně kojená,jak se učí žrát seno a když nastačl čas přesunu zoo taxi a já s chovatelkou řešila ještě nějaké info jak na králíka a dostala info že jeden králík je sám smutnej :lol: a vybrala sem si teda tu šedou mršku teddy zakrs. beránek modrý s rodokmenem.
Přijel kurýr předal mě a vřískajícímu dítěti krabici kde byli tyhle dvě kuličky a hned se stali členama naší domácnosti :lol: .Muj chlap je nesnáší oni jeho taky jen ho vidí už na něj dupou a to jim nikdy neublížil (občas padla náká slovní výhružka a říká jim na svéma jménama odetka se jmenuje na česneku a bibana na smetaně :lol: :lol:

Tak si tady s náma ty mrchy žijou.
Jsou to vychovaný králíci který poslechnou skoro na slovo nebo na žrádlo :lol: a výchova žádná nebyla.Na záchod se naučili během týýdne kdyžbyli zavřený v kleci a to tak že sem jim bobky dala do bedýnky s peletama a takle furt dokola dokud nezačli chodit jen tam :lol: .

Na vodítku se naučili taky hned proto že věděli že pokud se nechaj přikšírovat znamená to že si venku něco dobrého uzobnou a v poslední době je ani na vodítko už nedávám ale zase začnu proto že mi je v létě málem odnesl nákej orel :lol:

Takže jsou to vlastně moji miláčkové a vlastně díky nim si myslim i otěhotněla proto že sem na to nechvátala když sem měla ty králíčky mimísky :mrgreen:

to je krásný příběh :kytka:
myslím že jsou tak pohodový protože jsou od chovatele který se tomu věnuje,a máš je od malinka :srdce:
já mám králičku ze zeverimexu a to je bestie na entou,ale podařilo se mi ji trošku zkrotit že i někdy přijde sama na pohlazení a kluka máme na inzerát už dospělého buhví odkud je ten a to je čunas a netykavka děsná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
4.2.12 22:15
Evina1975 píše:
Kamči - su nadherní, také fotky zblízka musím tiež urobit, páč mi dcéra teraz skoro zhltla obrazovku, ako čučala na tých Tvojich. :*
Tak toto je presne ako u nás,neviem, či su to samčekovia,ale náš Nufinko neznáša mojho chlapa. je na neho alergický a chlap sa ho bojí, mám jednu výnimočnu fotku, kde bol ešte menší. Inak,ked ho vidí, uši dole a ide po nom. Ja sa smejem,že ho vyškolí zajac, ked ja nie. :jazyk: A tiež sa pýta,kedy budu na smotane.
WC sme skušali od mala asi 3 mesiace. Teraz mal rok a je absolutne nevychovaný,ale je tak sladký,že ja to neriešim. proste pozametám a ide sa dalej. Inak máme aj psíka - samičku Sharpeia a teda to je dvojka. Nufinko si myslí,že je to zajačia samička a podla toho sa chová. Preto maju nárok na spoločný kontakt len raz denne.Vápno na steny je totiž drahé. :P

s těma chlapama…
ty naši taky manžela nemusej :think:
to je nějaký divný ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 22:41
hedabedna píše:
Kamča.dalmatinka píše: Tak nejdříve hodim náké foto,pak uspu malého a hodim příběh o našich ušácích :mrgreen:
tohle světlé je naše bibiana z vysočiny při venčení
a další foto již se svou skoro sestrou modrou odetou s owlery :mrgreen:
jéé tam ten drát,nabíječka nebo co???to ti nepřekoušou??? 8o
ty naše ušadla by to dávno přecvakli :jazyk:

kdepak.Běhaj po baráku máme novostavbu a třeba v horním patře samá prodlužovačka a nikdy se ničeho nedotknou ;) .Máme vše nové kdyby mi měli jen někam hryznout tak to bych jim asi našla jinej domov.Už od začátku byla jasně stanovená pravidla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 22:42
KačuliKačka píše:
tak že by na potřetí????Jupíííí… tohle je fotka po divoké honičce po bytě, jak spolu ve vzácnou chvíli v půlce boje oba usnuli, jak „moj s mojou“ :mrgreen:

jéé foto už sem viděla asi v náké diskuzi :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 22:45
hedabedna píše:
Kamča.dalmatinka píše:

Pak se narodila a ještě slepá bílá kulička na mě vykoukla ze stránek chovné stanice .Beránek zakrslej bílej ze siamskými znaky :lol: .Hned sem zarezervovala a zaplatila zálohu a jen sledovala jak naše mimčo roste,jak je plně kojená,jak se učí žrát seno a když nastačl čas přesunu zoo taxi a já s chovatelkou řešila ještě nějaké info jak na králíka a dostala info že jeden králík je sám smutnej :lol: a vybrala sem si teda tu šedou mršku teddy zakrs. beránek modrý s rodokmenem.
Přijel kurýr předal mě a vřískajícímu dítěti krabici kde byli tyhle dvě kuličky a hned se stali členama naší domácnosti :lol: .Muj chlap je nesnáší oni jeho taky jen ho vidí už na něj dupou a to jim nikdy neublížil (občas padla náká slovní výhružka a říká jim na svéma jménama odetka se jmenuje na česneku a bibana na smetaně :lol: :lol:

Tak si tady s náma ty mrchy žijou.
Jsou to vychovaný králíci který poslechnou skoro na slovo nebo na žrádlo :lol: a výchova žádná nebyla.Na záchod se naučili během týýdne kdyžbyli zavřený v kleci a to tak že sem jim bobky dala do bedýnky s peletama a takle furt dokola dokud nezačli chodit jen tam :lol: .

Na vodítku se naučili taky hned proto že věděli že pokud se nechaj přikšírovat znamená to že si venku něco dobrého uzobnou a v poslední době je ani na vodítko už nedávám ale zase začnu proto že mi je v létě málem odnesl nákej orel :lol:

Takže jsou to vlastně moji miláčkové a vlastně díky nim si myslim i otěhotněla proto že sem na to nechvátala když sem měla ty králíčky mimísky :mrgreen:
to je krásný příběh :kytka:
myslím že jsou tak pohodový protože jsou od chovatele který se tomu věnuje,a máš je od malinka :srdce:
já mám králičku ze zeverimexu a to je bestie na entou,ale podařilo se mi ji trošku zkrotit že i někdy přijde sama na pohlazení a kluka máme na inzerát už dospělého buhví odkud je ten a to je čunas a netykavka děsná :dance:

Taky si myslim.Je mi sice králíčku ve zverimexu líto ale nikdy bych si ho nevzala.Nejen že nejsou přeléčeny na kokciozu ale ještě nemaj žádné hygienické návyky a většinou ani to srdeční pouto proto že od matky je vemou velmi brzy aby byli ve zverimexu roztomiloučký a nebo jsou to odložený případy.Pár výjimek existuje ale raději investuju a mám větší jistotu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
ty naše ušadla by to dávno přecvakli :jazyk: kdepak.Běhaj po baráku máme novostavbu a třeba v horním patře samá prodlužovačka a nikdy se ničeho nedotknou ;) .Máme vše nové kdyby mi měli jen někam hryznout tak to bych jim asi našla jinej domov.Už od začátku byla jasně stanovená pravidla :lol:

no užasný!!!!! :palec:
já až zjistim jak sem dát fotky tak sem taky dám co ti naši darmožrouti vyvedli :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
hedabedna píše:
Evina1975 píše:
Kamči - su nadherní, také fotky zblízka musím tiež urobit, páč mi dcéra teraz skoro zhltla obrazovku, ako čučala na tých Tvojich. :*
Tak toto je presne ako u nás,neviem, či su to samčekovia,ale náš Nufinko neznáša mojho chlapa. je na neho alergický a chlap sa ho bojí, mám jednu výnimočnu fotku, kde bol ešte menší. Inak,ked ho vidí, uši dole a ide po nom. Ja sa smejem,že ho vyškolí zajac, ked ja nie. :jazyk: A tiež sa pýta,kedy budu na smotane.
WC sme skušali od mala asi 3 mesiace. Teraz mal rok a je absolutne nevychovaný,ale je tak sladký,že ja to neriešim. proste pozametám a ide sa dalej. Inak máme aj psíka - samičku Sharpeia a teda to je dvojka. Nufinko si myslí,že je to zajačia samička a podla toho sa chová. Preto maju nárok na spoločný kontakt len raz denne.Vápno na steny je totiž drahé. :P
s těma chlapama…
ty naši taky manžela nemusej :think:
to je nějaký divný ne :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
5.2.12 08:39
hedabedna píše:
vykyna píše:
Ahoj, já se přidám, taky mám ušáčky, jsou to zlobidla, sameček je čunče, v kleci chodí na záchod, ale na koberci udělá klidně 20 bobků :roll: :evil: . Samičku mám chvilku, to je čuník na entou, ale na koberci bobkuje míň, než sameček. Ale spolu pěkně divočí, říkám, že jsou jako splašené divoké krávy :mrgreen:Kamčo, tvoji mazlíci jsou krásní :potlesk:
máš je kastrované???? :lol:
jestli ne čekej nadílku :*

Jasně že mám :mrgreen: , sameček je kastrovaný, tak hloupá nejsem, mám zemědělku, tak o tom cosik vím :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
5.2.12 09:01
KačuliKačka píše:
tak že by na potřetí????Jupíííí… tohle je fotka po divoké honičce po bytě, jak spolu ve vzácnou chvíli v půlce boje oba usnuli, jak „moj s mojou“ :mrgreen:

Kačuli - ten je rozkošný,moc ma mrzí ten prvý s chorým srdiečkom. Kto to nezažil,nepochopí, ja mám rada moje zvieratká ako deti aurobím pre nich čokolvek,aby sa u nás mali dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
5.2.12 09:02
hedabedna píše:
ty naše ušadla by to dávno přecvakli :jazyk: kdepak.Běhaj po baráku máme novostavbu a třeba v horním patře samá prodlužovačka a nikdy se ničeho nedotknou ;) .Máme vše nové kdyby mi měli jen někam hryznout tak to bych jim asi našla jinej domov.Už od začátku byla jasně stanovená pravidla :lol: no užasný!!!!! :palec:
já až zjistim jak sem dát fotky tak sem taky dám co ti naši darmožrouti vyvedli :cert: :mrgreen:

Teším sa na fotočky, som zvedavá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.2.12 12:56
Kamča.dalmatinka píše:
KačuliKačka píše:
jéé foto už sem viděla asi v náké diskuzi :potlesk:

Kamčo, pokud jsi zavítala do kočičí diskuse, tak tam jsi ji mohla vidět ;-)

U nás prodlužky naštěstí nejedou, spíš ty tenké káblíky… ty mu děsně chutnají
:cert: ale třeba pod oknem v obýváku je prodlužka, v kuchyni na zemi žehlička a ty ho nezajímají… ale nabíječka od mobilu, jak ta mu jede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
5.2.12 13:22

naše Emilka a Ernoušek

tak tady jsou naše ušadla
Emilka 16.4.2008 koupena v zoopetu na novém smíchově
Ernoušek 17.1.2010 adoptován na inzerát
oba by měli být kastrovaní…
Emča určitě u toho jsem byla :palec: ,ale Ernoušek prý :think:
no zjistila jsem se fotky se stále opakují králínci se totiž neustále povalují a flákají někde u tepla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
5.2.12 13:33

Emča a Ernest - jejich dílo

jo a tady je jejich dílo :* :srdce: :srdce: :srdce: práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
5.2.12 18:16
Evina1975 píše:
KačuliKačka píše:
Kačuli - ten je rozkošný,moc ma mrzí ten prvý s chorým srdiečkom. Kto to nezažil,nepochopí, ja mám rada moje zvieratká ako deti aurobím pre nich čokolvek,aby sa u nás mali dobre.

Evino, mně už zemřel starý kocoure, králík a obrečím i křečka… mám je jako děti :-) Ted nám zemřel křeček, no bobánka máme zatím „pohřbeného“ v květináči a za oknem, až povolí mrazy, odneseme ho do lesa. NEmám to srdce ho jen tak vyhodit do popelnice :nevim:
A i když na Bublinu nadávám, věčně zametám bobky všude, sem tam čistím počůraný koberec (2× i gauč), tak bych ho nedala… kde by se měl tak dobře???? Jo vím… u Kamči, doma bohužel nemůže běhat celý den venku,jen když jsme doma, tak jedině to považuju za útlak ušáka :-)

Jo a co u něj teda nesnáším je, když chodím po bytě, tak se mi motá pod nohama tak, že ho občas nechtíc přišlápnu nebo o něj zakopnu… trouba malý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný