Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
vykyna píše:
Ahoj, já se přidám, taky mám ušáčky, jsou to zlobidla, sameček je čunče, v kleci chodí na záchod, ale na koberci udělá klidně 20 bobků![]()
. Samičku mám chvilku, to je čuník na entou, ale na koberci bobkuje míň, než sameček. Ale spolu pěkně divočí, říkám, že jsou jako splašené divoké krávy
Kamčo, tvoji mazlíci jsou krásní
máš je kastrované???? ![]()
jestli ne čekej nadílku ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Pak se narodila a ještě slepá bílá kulička na mě vykoukla ze stránek chovné stanice .Beránek zakrslej bílej ze siamskými znaky
.Hned sem zarezervovala a zaplatila zálohu a jen sledovala jak naše mimčo roste,jak je plně kojená,jak se učí žrát seno a když nastačl čas přesunu zoo taxi a já s chovatelkou řešila ještě nějaké info jak na králíka a dostala info že jeden králík je sám smutnej
a vybrala sem si teda tu šedou mršku teddy zakrs. beránek modrý s rodokmenem.
Přijel kurýr předal mě a vřískajícímu dítěti krabici kde byli tyhle dvě kuličky a hned se stali členama naší domácnosti.Muj chlap je nesnáší oni jeho taky jen ho vidí už na něj dupou a to jim nikdy neublížil (občas padla náká slovní výhružka a říká jim na svéma jménama odetka se jmenuje na česneku a bibana na smetaně
![]()
Tak si tady s náma ty mrchy žijou.
Jsou to vychovaný králíci který poslechnou skoro na slovo nebo na žrádloa výchova žádná nebyla.Na záchod se naučili během týýdne kdyžbyli zavřený v kleci a to tak že sem jim bobky dala do bedýnky s peletama a takle furt dokola dokud nezačli chodit jen tam
.
Na vodítku se naučili taky hned proto že věděli že pokud se nechaj přikšírovat znamená to že si venku něco dobrého uzobnou a v poslední době je ani na vodítko už nedávám ale zase začnu proto že mi je v létě málem odnesl nákej orel
Takže jsou to vlastně moji miláčkové a vlastně díky nim si myslim i otěhotněla proto že sem na to nechvátala když sem měla ty králíčky mimísky
to je krásný příběh ![]()
myslím že jsou tak pohodový protože jsou od chovatele který se tomu věnuje,a máš je od malinka ![]()
já mám králičku ze zeverimexu a to je bestie na entou,ale podařilo se mi ji trošku zkrotit že i někdy přijde sama na pohlazení a kluka máme na inzerát už dospělého buhví odkud je ten a to je čunas a netykavka děsná ![]()
Evina1975 píše:
Kamči - su nadherní, také fotky zblízka musím tiež urobit, páč mi dcéra teraz skoro zhltla obrazovku, ako čučala na tých Tvojich.
Tak toto je presne ako u nás,neviem, či su to samčekovia,ale náš Nufinko neznáša mojho chlapa. je na neho alergický a chlap sa ho bojí, mám jednu výnimočnu fotku, kde bol ešte menší. Inak,ked ho vidí, uši dole a ide po nom. Ja sa smejem,že ho vyškolí zajac, ked ja nie.A tiež sa pýta,kedy budu na smotane.
WC sme skušali od mala asi 3 mesiace. Teraz mal rok a je absolutne nevychovaný,ale je tak sladký,že ja to neriešim. proste pozametám a ide sa dalej. Inak máme aj psíka - samičku Sharpeia a teda to je dvojka. Nufinko si myslí,že je to zajačia samička a podla toho sa chová. Preto maju nárok na spoločný kontakt len raz denne.Vápno na steny je totiž drahé.
s těma chlapama…
ty naši taky manžela nemusej ![]()
to je nějaký divný ne ![]()
hedabedna píše:Kamča.dalmatinka píše:jéé tam ten drát,nabíječka nebo co???to ti nepřekoušou???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak nejdříve hodim náké foto,pak uspu malého a hodim příběh o našich ušácích
tohle světlé je naše bibiana z vysočiny při venčení
a další foto již se svou skoro sestrou modrou odetou s owlery
ty naše ušadla by to dávno přecvakli
kdepak.Běhaj po baráku máme novostavbu a třeba v horním patře samá prodlužovačka a nikdy se ničeho nedotknou
.Máme vše nové kdyby mi měli jen někam hryznout tak to bych jim asi našla jinej domov.Už od začátku byla jasně stanovená pravidla ![]()
KačuliKačka píše:
tak že by na potřetí????Jupíííí… tohle je fotka po divoké honičce po bytě, jak spolu ve vzácnou chvíli v půlce boje oba usnuli, jak „moj s mojou“
jéé foto už sem viděla asi v náké diskuzi ![]()
hedabedna píše:Kamča.dalmatinka píše:to je krásný příběhPak se narodila a ještě slepá bílá kulička na mě vykoukla ze stránek chovné stanice .Beránek zakrslej bílej ze siamskými znaky
.Hned sem zarezervovala a zaplatila zálohu a jen sledovala jak naše mimčo roste,jak je plně kojená,jak se učí žrát seno a když nastačl čas přesunu zoo taxi a já s chovatelkou řešila ještě nějaké info jak na králíka a dostala info že jeden králík je sám smutnej
a vybrala sem si teda tu šedou mršku teddy zakrs. beránek modrý s rodokmenem.
Přijel kurýr předal mě a vřískajícímu dítěti krabici kde byli tyhle dvě kuličky a hned se stali členama naší domácnosti.Muj chlap je nesnáší oni jeho taky jen ho vidí už na něj dupou a to jim nikdy neublížil (občas padla náká slovní výhružka a říká jim na svéma jménama odetka se jmenuje na česneku a bibana na smetaně
![]()
Tak si tady s náma ty mrchy žijou.
Jsou to vychovaný králíci který poslechnou skoro na slovo nebo na žrádloa výchova žádná nebyla.Na záchod se naučili během týýdne kdyžbyli zavřený v kleci a to tak že sem jim bobky dala do bedýnky s peletama a takle furt dokola dokud nezačli chodit jen tam
.
Na vodítku se naučili taky hned proto že věděli že pokud se nechaj přikšírovat znamená to že si venku něco dobrého uzobnou a v poslední době je ani na vodítko už nedávám ale zase začnu proto že mi je v létě málem odnesl nákej orel
Takže jsou to vlastně moji miláčkové a vlastně díky nim si myslim i otěhotněla proto že sem na to nechvátala když sem měla ty králíčky mimísky
myslím že jsou tak pohodový protože jsou od chovatele který se tomu věnuje,a máš je od malinka
já mám králičku ze zeverimexu a to je bestie na entou,ale podařilo se mi ji trošku zkrotit že i někdy přijde sama na pohlazení a kluka máme na inzerát už dospělého buhví odkud je ten a to je čunas a netykavka děsná
Taky si myslim.Je mi sice králíčku ve zverimexu líto ale nikdy bych si ho nevzala.Nejen že nejsou přeléčeny na kokciozu ale ještě nemaj žádné hygienické návyky a většinou ani to srdeční pouto proto že od matky je vemou velmi brzy aby byli ve zverimexu roztomiloučký a nebo jsou to odložený případy.Pár výjimek existuje ale raději investuju a mám větší jistotu ![]()
no užasný!!!!! ![]()
já až zjistim jak sem dát fotky tak sem taky dám co ti naši darmožrouti vyvedli
![]()
hedabedna píše:Evina1975 píše:s těma chlapama…
Kamči - su nadherní, také fotky zblízka musím tiež urobit, páč mi dcéra teraz skoro zhltla obrazovku, ako čučala na tých Tvojich.
Tak toto je presne ako u nás,neviem, či su to samčekovia,ale náš Nufinko neznáša mojho chlapa. je na neho alergický a chlap sa ho bojí, mám jednu výnimočnu fotku, kde bol ešte menší. Inak,ked ho vidí, uši dole a ide po nom. Ja sa smejem,že ho vyškolí zajac, ked ja nie.A tiež sa pýta,kedy budu na smotane.
WC sme skušali od mala asi 3 mesiace. Teraz mal rok a je absolutne nevychovaný,ale je tak sladký,že ja to neriešim. proste pozametám a ide sa dalej. Inak máme aj psíka - samičku Sharpeia a teda to je dvojka. Nufinko si myslí,že je to zajačia samička a podla toho sa chová. Preto maju nárok na spoločný kontakt len raz denne.Vápno na steny je totiž drahé.
ty naši taky manžela nemusej
to je nějaký divný ne
hedabedna píše:vykyna píše:máš je kastrované????
Ahoj, já se přidám, taky mám ušáčky, jsou to zlobidla, sameček je čunče, v kleci chodí na záchod, ale na koberci udělá klidně 20 bobků![]()
. Samičku mám chvilku, to je čuník na entou, ale na koberci bobkuje míň, než sameček. Ale spolu pěkně divočí, říkám, že jsou jako splašené divoké krávy
Kamčo, tvoji mazlíci jsou krásní
jestli ne čekej nadílku
Jasně že mám
, sameček je kastrovaný, tak hloupá nejsem, mám zemědělku, tak o tom cosik vím ![]()
KačuliKačka píše:
tak že by na potřetí????Jupíííí… tohle je fotka po divoké honičce po bytě, jak spolu ve vzácnou chvíli v půlce boje oba usnuli, jak „moj s mojou“
Kačuli - ten je rozkošný,moc ma mrzí ten prvý s chorým srdiečkom. Kto to nezažil,nepochopí, ja mám rada moje zvieratká ako deti aurobím pre nich čokolvek,aby sa u nás mali dobre.
hedabedna píše:jéé tam ten drát,nabíječka nebo co???to ti nepřekoušou???
Teším sa na fotočky, som zvedavá. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:KačuliKačka píše:jéé foto už sem viděla asi v náké diskuzi
Kamčo, pokud jsi zavítala do kočičí diskuse, tak tam jsi ji mohla vidět ![]()
U nás prodlužky naštěstí nejedou, spíš ty tenké káblíky… ty mu děsně chutnají
ale třeba pod oknem v obýváku je prodlužka, v kuchyni na zemi žehlička a ty ho nezajímají… ale nabíječka od mobilu, jak ta mu jede ![]()
tak tady jsou naše ušadla
Emilka 16.4.2008 koupena v zoopetu na novém smíchově
Ernoušek 17.1.2010 adoptován na inzerát
oba by měli být kastrovaní…
Emča určitě u toho jsem byla
,ale Ernoušek prý ![]()
no zjistila jsem se fotky se stále opakují králínci se totiž neustále povalují a flákají někde u tepla ![]()
Evina1975 píše:KačuliKačka píše:Kačuli - ten je rozkošný,moc ma mrzí ten prvý s chorým srdiečkom. Kto to nezažil,nepochopí, ja mám rada moje zvieratká ako deti aurobím pre nich čokolvek,aby sa u nás mali dobre.
Evino, mně už zemřel starý kocoure, králík a obrečím i křečka… mám je jako děti
Ted nám zemřel křeček, no bobánka máme zatím „pohřbeného“ v květináči a za oknem, až povolí mrazy, odneseme ho do lesa. NEmám to srdce ho jen tak vyhodit do popelnice ![]()
A i když na Bublinu nadávám, věčně zametám bobky všude, sem tam čistím počůraný koberec (2× i gauč), tak bych ho nedala… kde by se měl tak dobře???? Jo vím… u Kamči, doma bohužel nemůže běhat celý den venku,jen když jsme doma, tak jedině to považuju za útlak ušáka ![]()
Jo a co u něj teda nesnáším je, když chodím po bytě, tak se mi motá pod nohama tak, že ho občas nechtíc přišlápnu nebo o něj zakopnu… trouba malý ![]()