Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holly85 píše:
Tak přidávám pár fotek naší čůzenky
Růženka nemá chybu
je to krasavice ![]()
Evina1975 píše:
Holky, ja Vám vkladám jednu fotku zverov s mojim chlapom. To bolo hádam jeden den, čo ho Nufik zniesol.
teda super foto.To u nás by takové mazlení neprošlo
.Chlap by na králíka ani nešáhnul ![]()
Evina1975 píše:Kamča.dalmatinka píše:Kamči, stale chripka?
vítám nové králíčí chovatelky a těšim se na foto.Já mám chřipku tak umírámDaj pozor na babatko.
My už sme o.k.
jojo furt chřipajzna ale v tomhle těhotenství jsem kromě aids měla už všechny nemoci takže chřipka ta nás už nepoloží ![]()
Wiolla píše:Kamča.dalmatinka píše:Tak to jo! Hned začínám manžela zpracovávat, bude to boj…Wiolla píše:nedělej fory.Ti připravim jedno vycepované že bude skákat na povelhedabedna píše:Néééééé, tak do králíků teda nejdu…
jo a tady je jejich dílo![]()
![]()
![]()
práce
Sem si to právě rozmyslela.
![]()
Wiolla píše:
Kamčo, králíka považuj za „objednaného“. Mezi mnou a manželem proběhla tato blesková mailová komunikace:já: Hele, jak moc jsi proti zvířátkům v bytě? Nemyslím psa ani kočku, ale něco menšího. A néé hned teď, ale tak obecně jako… (šla jsem na to „od lesa“
)
manžel: nic proti, pavoučků máme už několik
(to teda jako nevím, co tím chtěl říct!
)
já: Pavoučky jsem na mysli neměla. Ale třeba myšky, křečky, králíčky, morčata…
(všimněte si lstivě a nenápadně zařazených králíčků doprostředka seznamu
)
manžel: taky nic proti.
já: Super! Beru tě za slovo!
Jako dost mě překvapil.
Takže to bylo trochu nevědomky, ale takhle se to dělá.Buď je extremně dobře naložený, nebo si myslí, že to nemyslím vážně, anebo bude chtít večer sex… jo vono je úterý!! Bude chtít sex…
teda to je zlatej chlap
.Vyměnim za králíka ![]()
Holly85 píše:
Tak přidávám pár fotek naší čůzenky
Jojo narkoza by měla být ta inhalační ale když čtu na králíkách kolik stojí narkoza,kastrace atd.. peněz
tak fakt čumim.To nás nestálo ani u psa.U nástohle zatim nehrozí.Jako rodokmenovky je nebudu nechat operovat ani nemám v umyslu je urodit k smrti.I když sem chtěla chovnou stanici tak uvidíme jakej bude zájem nejspíš ale zustanem u jednoho vrhu to je cca i tak 10 mládat
tak jestli nebude zájem tak to bude hustý ![]()
hedabedna píše:
nejčerstvější foto
opět v leže
teda ten strakáč je pořádnej macek nebo je černoušek maličkej??(pardon na jména nemám pamět)
Kamča.dalmatinka píše:Wiolla píše:Kamča.dalmatinka píše:Tak to jo! Hned začínám manžela zpracovávat, bude to boj…Wiolla píše:nedělej fory.Ti připravim jedno vycepované že bude skákat na povelhedabedna píše:Néééééé, tak do králíků teda nejdu…
jo a tady je jejich dílo![]()
![]()
![]()
práce
Sem si to právě rozmyslela.
![]()
dobře počítám s tebou.Budeš mít možnost prvního výběru
.teda druhého možná jedno necháme doma jako pokračovatele rodu
.
Hele, ale ten musí být vycepovanej, že za sebou na WC i spláchne!
Klidně i připlatím, cenu respektuji. ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Wiolla píše:teda to je zlatej chlap
Kamčo, králíka považuj za „objednaného“. Mezi mnou a manželem proběhla tato blesková mailová komunikace:já: Hele, jak moc jsi proti zvířátkům v bytě? Nemyslím psa ani kočku, ale něco menšího. A néé hned teď, ale tak obecně jako… (šla jsem na to „od lesa“
)
manžel: nic proti, pavoučků máme už několik
(to teda jako nevím, co tím chtěl říct!
)
já: Pavoučky jsem na mysli neměla. Ale třeba myšky, křečky, králíčky, morčata…
(všimněte si lstivě a nenápadně zařazených králíčků doprostředka seznamu
)
manžel: taky nic proti.
já: Super! Beru tě za slovo!
Jako dost mě překvapil.
Takže to bylo trochu nevědomky, ale takhle se to dělá.Buď je extremně dobře naložený, nebo si myslí, že to nemyslím vážně, anebo bude chtít večer sex… jo vono je úterý!! Bude chtít sex…
.Vyměnim za králíka
Tak do tohodle kšeftu nejdu. To bych prodělala.
(a to říkám i přesto, že se dneska večer na sebe kaboníme a moc spolu nemluvíme
)
Kamča.dalmatinka píše: …tak jestli nebude zájem tak to bude hustý
Co by nebyl. Udělej k tomu i „cvičák“ nebo je rovnou vychovej a ruce ti utrhají. Třeba je dávej se záručákem: nikdy nepřekoušou žádný kabel, nikdy žádné bobky na koberci, nikdy nevyrostou a opravdu zůstanou prťaví… ![]()
Kamča.dalmatinka píše:hedabedna píše:teda ten strakáč je pořádnej macek nebo je černoušek maličkej??(pardon na jména nemám pamět)
nejčerstvější foto
opět v leže
To mě taky trklo. To oni takto vyrostou?
Já chci mrňouska. A aby mrňouskem zůstal, jo?! ![]()
Wiolla píše:Kamča.dalmatinka píše: …tak jestli nebude zájem tak to bude hustýCo by nebyl. Udělej k tomu i „cvičák“ nebo je rovnou vychovej a ruce ti utrhají. Třeba je dávej se záručákem: nikdy nepřekoušou žádný kabel, nikdy žádné bobky na koberci, nikdy nevyrostou a opravdu zůstanou prťaví…
no jasně to přece maj v krvy takže s tim se počítá
.
Abych je ale nepřechválila tak dneska mi odeta v technické místnosti prokousla pytlík se špenátovejma chipsama pro králíky a sežrala je
ale omlouvá jí jen to že byl mráz a dva dny byli bez zrní
(
dávala sem jim náké fitnes cerálie bez cukru pro lidi musli
) takže to je za tu dobu jedinej vroubek ale hlad je svinstvo ![]()
Moji králíci jsou fakt vychovaný od narození(to kdyby četl náhodou další zájemce
)
Teda ti mají u tebe vojnu jako řemen! Dva dny o hladu!
Přemýšlím, že nemám technickou místnost.
Kam já je „uklidím“…
![]()