Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
768
7.2.12 21:24

nejčerstvější foto :palec:
opět v leže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
7.2.12 21:26
Holly85 píše:
Tak přidávám pár fotek naší čůzenky :*

Růženka nemá chybu :palec: je to krasavice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.2.12 21:27
Evina1975 píše:
Holky, ja Vám vkladám jednu fotku zverov s mojim chlapom. To bolo hádam jeden den, čo ho Nufik zniesol. :jazyk:

teda super foto.To u nás by takové mazlení neprošlo :lol: .Chlap by na králíka ani nešáhnul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.2.12 21:28
Evina1975 píše:
Kamča.dalmatinka píše:
vítám nové králíčí chovatelky a těšim se na foto.Já mám chřipku tak umírám :lol:
Kamči, stale chripka? :( Daj pozor na babatko. :srdce: My už sme o.k.

jojo furt chřipajzna ale v tomhle těhotenství jsem kromě aids měla už všechny nemoci takže chřipka ta nás už nepoloží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.2.12 21:29
Wiolla píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Wiolla píše:
hedabedna píše:
jo a tady je jejich dílo :* :srdce: :srdce: :srdce: práce
Néééééé, tak do králíků teda nejdu… 8) Sem si to právě rozmyslela. :lol:
nedělej fory.Ti připravim jedno vycepované že bude skákat na povel :lol:
Tak to jo! Hned začínám manžela zpracovávat, bude to boj… :mrgreen: :lol:
:lol: dobře počítám s tebou.Budeš mít možnost prvního výběru :lol: .teda druhého možná jedno necháme doma jako pokračovatele rodu :lol: .
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.2.12 21:30
Wiolla píše:
Kamčo, králíka považuj za „objednaného“. Mezi mnou a manželem proběhla tato blesková mailová komunikace:

já: Hele, jak moc jsi proti zvířátkům v bytě? Nemyslím psa ani kočku, ale něco menšího. A néé hned teď, ale tak obecně jako… (šla jsem na to „od lesa“ :mrgreen: )

manžel: nic proti, pavoučků máme už několik :-) (to teda jako nevím, co tím chtěl říct! :cert: )

já: Pavoučky jsem na mysli neměla. Ale třeba myšky, křečky, králíčky, morčata… :-) (všimněte si lstivě a nenápadně zařazených králíčků doprostředka seznamu :lol: )

manžel: taky nic proti.

já: Super! Beru tě za slovo! :-)

Jako dost mě překvapil. :think: Buď je extremně dobře naložený, nebo si myslí, že to nemyslím vážně, anebo bude chtít večer sex… jo vono je úterý!! Bude chtít sex… :lol:

Takže to bylo trochu nevědomky, ale takhle se to dělá. 8)

teda to je zlatej chlap :lol: .Vyměnim za králíka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.2.12 21:32
Holly85 píše:
Tak přidávám pár fotek naší čůzenky :*
:mrgreen: taková pariss hilton :lol: :palec: krásná.Odkud pochází čuzenka :lol: ?Není od teddy z vysočiny ?Nebo teddy od Mikeše?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.2.12 21:34

Jojo narkoza by měla být ta inhalační ale když čtu na králíkách kolik stojí narkoza,kastrace atd.. peněz 8o tak fakt čumim.To nás nestálo ani u psa.U nástohle zatim nehrozí.Jako rodokmenovky je nebudu nechat operovat ani nemám v umyslu je urodit k smrti.I když sem chtěla chovnou stanici tak uvidíme jakej bude zájem nejspíš ale zustanem u jednoho vrhu to je cca i tak 10 mládat :lol: tak jestli nebude zájem tak to bude hustý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.2.12 21:39
hedabedna píše:

teda ten strakáč je pořádnej macek nebo je černoušek maličkej??(pardon na jména nemám pamět)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 22:42
Kamča.dalmatinka píše:
Wiolla píše:
Kamča.dalmatinka píše:
Wiolla píše:
hedabedna píše:
jo a tady je jejich dílo :* :srdce: :srdce: :srdce: práce
Néééééé, tak do králíků teda nejdu… 8) Sem si to právě rozmyslela. :lol:
nedělej fory.Ti připravim jedno vycepované že bude skákat na povel :lol:
Tak to jo! Hned začínám manžela zpracovávat, bude to boj… :mrgreen: :lol:
:lol: dobře počítám s tebou.Budeš mít možnost prvního výběru :lol: .teda druhého možná jedno necháme doma jako pokračovatele rodu :lol: .

Hele, ale ten musí být vycepovanej, že za sebou na WC i spláchne! :lol: Klidně i připlatím, cenu respektuji. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 22:43
Kamča.dalmatinka píše:
Wiolla píše:
Kamčo, králíka považuj za „objednaného“. Mezi mnou a manželem proběhla tato blesková mailová komunikace:

já: Hele, jak moc jsi proti zvířátkům v bytě? Nemyslím psa ani kočku, ale něco menšího. A néé hned teď, ale tak obecně jako… (šla jsem na to „od lesa“ :mrgreen: )

manžel: nic proti, pavoučků máme už několik :-) (to teda jako nevím, co tím chtěl říct! :cert: )

já: Pavoučky jsem na mysli neměla. Ale třeba myšky, křečky, králíčky, morčata… :-) (všimněte si lstivě a nenápadně zařazených králíčků doprostředka seznamu :lol: )

manžel: taky nic proti.

já: Super! Beru tě za slovo! :-)

Jako dost mě překvapil. :think: Buď je extremně dobře naložený, nebo si myslí, že to nemyslím vážně, anebo bude chtít večer sex… jo vono je úterý!! Bude chtít sex… :lol:

Takže to bylo trochu nevědomky, ale takhle se to dělá. 8)
teda to je zlatej chlap :lol: .Vyměnim za králíka :lol:

Tak do tohodle kšeftu nejdu. To bych prodělala. :lol: (a to říkám i přesto, že se dneska večer na sebe kaboníme a moc spolu nemluvíme :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 22:45
Kamča.dalmatinka píše: …tak jestli nebude zájem tak to bude hustý :lol:

Co by nebyl. Udělej k tomu i „cvičák“ nebo je rovnou vychovej a ruce ti utrhají. Třeba je dávej se záručákem: nikdy nepřekoušou žádný kabel, nikdy žádné bobky na koberci, nikdy nevyrostou a opravdu zůstanou prťaví… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 22:46
Kamča.dalmatinka píše:
hedabedna píše:
teda ten strakáč je pořádnej macek nebo je černoušek maličkej??(pardon na jména nemám pamět)

To mě taky trklo. To oni takto vyrostou? 8o Já chci mrňouska. A aby mrňouskem zůstal, jo?! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.2.12 22:57
Wiolla píše:
Kamča.dalmatinka píše: …tak jestli nebude zájem tak to bude hustý :lol:
Co by nebyl. Udělej k tomu i „cvičák“ nebo je rovnou vychovej a ruce ti utrhají. Třeba je dávej se záručákem: nikdy nepřekoušou žádný kabel, nikdy žádné bobky na koberci, nikdy nevyrostou a opravdu zůstanou prťaví… :lol:

no jasně to přece maj v krvy takže s tim se počítá :palec: .
Abych je ale nepřechválila tak dneska mi odeta v technické místnosti prokousla pytlík se špenátovejma chipsama pro králíky a sežrala je :lol: ale omlouvá jí jen to že byl mráz a dva dny byli bez zrní :lol: ( :lol: dávala sem jim náké fitnes cerálie bez cukru pro lidi musli :oops: ) takže to je za tu dobu jedinej vroubek ale hlad je svinstvo :lol:

Moji králíci jsou fakt vychovaný od narození(to kdyby četl náhodou další zájemce :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
7.2.12 23:22

Teda ti mají u tebe vojnu jako řemen! Dva dny o hladu! 8) Přemýšlím, že nemám technickou místnost. :think: Kam já je „uklidím“… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný