Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ale jsou parádní oba ušáčkové ![]()
U nás kraj koberce začal rozplétat nejmladší kocour, proč to netuším, ale i když dostane výprask, že tohle teda nee, tak v noci tam chodí zase. Pokapala jsem to aroma olejem a zatím je klid. Uvidíme, na jak dlouho ![]()
Tak jsem si k němu sedla na chvíli na zem a místo odměny za hlazení mě prevít obhodil močí…
Právě v tuto chvíli mu vyhrožuju pekáčem ![]()
hedabedna píše:
tak tady jsou naše ušadla
Emilka 16.4.2008 koupena v zoopetu na novém smíchově
Ernoušek 17.1.2010 adoptován na inzerát
oba by měli být kastrovaní…
Emča určitě u toho jsem byla,ale Ernoušek prý
no zjistila jsem se fotky se stále opakují králínci se totiž neustále povalují a flákají někde u tepla
ušáci super
ale po tom jejich díle by u nás opravdu asi skončili na smetaně
.
KačuliKačka píše:Evina1975 píše:KačuliKačka píše:Kačuli - ten je rozkošný,moc ma mrzí ten prvý s chorým srdiečkom. Kto to nezažil,nepochopí, ja mám rada moje zvieratká ako deti aurobím pre nich čokolvek,aby sa u nás mali dobre.
tak že by na potřetí????Jupíííí… tohle je fotka po divoké honičce po bytě, jak spolu ve vzácnou chvíli v půlce boje oba usnuli, jak „moj s mojou“Evino, mně už zemřel starý kocoure, králík a obrečím i křečka… mám je jako děti
Jo a co u něj teda nesnáším je, když chodím po bytě, tak se mi motá pod nohama tak, že ho občas nechtíc přišlápnu nebo o něj zakopnu… trouba malýTed nám zemřel křeček, no bobánka máme zatím „pohřbeného“ v květináči a za oknem, až povolí mrazy, odneseme ho do lesa. NEmám to srdce ho jen tak vyhodit do popelnice
A i když na Bublinu nadávám, věčně zametám bobky všude, sem tam čistím počůraný koberec (2× i gauč), tak bych ho nedala… kde by se měl tak dobře???? Jo vím… u Kamči, doma bohužel nemůže běhat celý den venku,jen když jsme doma, tak jedině to považuju za útlak ušáka
Prostě takovej zdravej domácí chov
a taky mi neběhaj po baráku když nejsem doma jen po technické místnosti.Má sice cca 15m2 s toho 5 bordel
ale zase nechat běhat uplně bez dozoru doma bych se bála i když jsou vychovaný
hedabedna píše:
jo a tady je jejich dílo![]()
![]()
![]()
práce
Jani, ti su roztomilí a a ko sa maju radi. ![]()
Inak my máme rozkusané snad všetky káble,to je des. Lepíme to izolačkou,ale on furt nájde nejaký nový kus,kde sa može vyburit. ![]()
KačuliKačka píše:Evina1975 píše:KačuliKačka píše:Kačuli - ten je rozkošný,moc ma mrzí ten prvý s chorým srdiečkom. Kto to nezažil,nepochopí, ja mám rada moje zvieratká ako deti aurobím pre nich čokolvek,aby sa u nás mali dobre.
tak že by na potřetí????Jupíííí… tohle je fotka po divoké honičce po bytě, jak spolu ve vzácnou chvíli v půlce boje oba usnuli, jak „moj s mojou“Evino, mně už zemřel starý kocoure, králík a obrečím i křečka… mám je jako děti
Jo a co u něj teda nesnáším je, když chodím po bytě, tak se mi motá pod nohama tak, že ho občas nechtíc přišlápnu nebo o něj zakopnu… trouba malýTed nám zemřel křeček, no bobánka máme zatím „pohřbeného“ v květináči a za oknem, až povolí mrazy, odneseme ho do lesa. NEmám to srdce ho jen tak vyhodit do popelnice
A i když na Bublinu nadávám, věčně zametám bobky všude, sem tam čistím počůraný koberec (2× i gauč), tak bych ho nedala… kde by se měl tak dobře???? Jo vím… u Kamči, doma bohužel nemůže běhat celý den venku,jen když jsme doma, tak jedině to považuju za útlak ušáka
Kačuli - ![]()
Hovoríš mi z duše, my máme ešte psíka 5 rokov, ale už teraz sa desím, čo bude,ak umrie. Mali sme aj škrečkov dvoch, tiež sme ich pochovali, chudatka naše.Už nechceme, bolo to hrozné.
Presne,ako u Tvojej Bublinky,moce sa ten náš všade,lieta, čura a bobkuje teda len v tej chodbe na koberček,ale ten teda vyzerá/myslím koberec/. No, nedám ho za nič, imponuje mi na nom to velké srdiečko a odvaha, on je tak krehky a pritom odvážny,že má moj rešpekt. ![]()
KačuliKačka píše:
ale jsou parádní oba ušáčkové![]()
U nás kraj koberce začal rozplétat nejmladší kocour, proč to netuším, ale i když dostane výprask, že tohle teda nee, tak v noci tam chodí zase. Pokapala jsem to aroma olejem a zatím je klid. Uvidíme, na jak dlouho
Tak jsem si k němu sedla na chvíli na zem a místo odměny za hlazení mě prevít obhodil močí…Právě v tuto chvíli mu vyhrožuju pekáčem
Kačuli-
![]()
Kamči - máš moje uznanie, králikov treba vychovat, mne sa to podarilo u Sisiny, tá chuda dostala sem tam po zadku,kým sa naučila. Ale u Nufinka som po 3 mesiacoch rezignovala.Inak,ja tiež dávam len seno, vodu a granule z DM. No, tie granule - kolko mu dám, tolko je schopný za den zožrat, za to by človek vychoval aj prasa,no.
Dostane mrkvu sem tam, jablčko a v lete sa pasie pri vode, v ohrádke. Snažíme sa vždy nájst datelinu a samozrejme ho furt prekladám do tiena. Tak to potom lietam hore dole a namiesto oddychu premiestnujem zajaca, raz tak pristál skoro vo vode,páč do stanu nemohol, tak som sa rozhodla ho dat k brehu,spravil si tam dieru a skoro pacol do vody.
Tých usmevných príhod by bolo viac,nejaké potom napíšem.
Pekný dník, hodím cez den ešte nejaké foto.
Taky nějak neřeším extra složení… dvakrát jsem mu koupila nějaké super krmivo a prevít to nežral, takže kupuju obyč směs, dostává mrkev, salát co doma zrovna mám, kedlubny, v létě trávu a pampeliškové listy a miluje dokonce i petržel. Ovoce chce jak kdy… banán má moc rád, ale jablka nemusí, to zahrabe do hoblin ![]()
Takže taky dostává co lednička dá
+ mu kupuju za odměnu takové ty mlsky, když ho zaženu do klece, tak dostane „náplast“ na to, že už nemůže lítat a musí jít chrnět ![]()
Evi, necháváte ho na jeteli? Mně říkala paní ze zverimexu (známe se), že jetel neee, že ten nadýmá… u nás jedou v létě pampelišky
Ale protože jsme z bytu, tak ven ho nedávám… na tom městském trávníku je bacilů nepočítaně, takže raději nee, a i trávu oplachuju a snažím se jí nosit spíš od lesa nebo z velké louky. Ale kšandičky máme, tak že bychom v létě vyzkoušeli vzít Bubíka někam na louku???? ![]()
KačuliKačka píše:
Taky nějak neřeším extra složení… dvakrát jsem mu koupila nějaké super krmivo a prevít to nežral, takže kupuju obyč směs, dostává mrkev, salát co doma zrovna mám, kedlubny, v létě trávu a pampeliškové listy a miluje dokonce i petržel. Ovoce chce jak kdy… banán má moc rád, ale jablka nemusí, to zahrabe do hoblin
Takže taky dostává co lednička dá+ mu kupuju za odměnu takové ty mlsky, když ho zaženu do klece, tak dostane „náplast“ na to, že už nemůže lítat a musí jít chrnět
Evi, necháváte ho na jeteli? Mně říkala paní ze zverimexu (známe se), že jetel neee, že ten nadýmá… u nás jedou v létě pampelišky
Ale protože jsme z bytu, tak ven ho nedávám… na tom městském trávníku je bacilů nepočítaně, takže raději nee, a i trávu oplachuju a snažím se jí nosit spíš od lesa nebo z velké louky. Ale kšandičky máme, tak že bychom v létě vyzkoušeli vzít Bubíka někam na louku????
Je, banány som neskušala,to sa može? Inak, ja zasa viem, že šalát nadýma, chovatel nás na to špec. upozornil, tak neviem. Datelina mu robí dobren,žužlá ju a potom chrní.
My ho nenosíme pred blok, len ked ideme k vode, tak máme ohrádku a tam behá. Zelené nosíme zo záhrady.Náš má hádam aj 5 kusov obojkov,aj so zvončekom, vždy sa škrabal ako blbý, skor sme ho teda tahali za sebou. Kamčine holky su rozkošné na tých vodítkach,ale ona asi bola dosledná, čo ja nie som. ![]()
jetel nevadí pokud není v květu.Pokud kvete má v sobě dost toxinu který bud králíka nafouknou a nebo otráví tak na to bacha už sem slyšela o spoustu jetelovích umrtí ![]()
evi to není výchova
.Fakt né .Já nevychovávám je to prostě neřešim takže i když jim vodítko vadí musí se stim smířit a to si měla vydět co dělali když dostali poprvé kšírky
Lítali jak šílený,pištěli,drbali se,váleli se po zemi
ale já prostě dělala že to nevidim
a za chvilku byl klid a po druhém nasazení už byla scéna menší,pak už skoro nepatrná a ted už to ani nezkouší
.Jsou jak děti zkouší co vydržíš jak povolíš takže u nás je tvrdá metoda bud si zvykneš nebo máš smulu ![]()
Krmivo kupuju v hornbachu.Takové ty kýble.Velkej kýbl na měsíc stojí 100kč a je tam jedna kukuřice což jde ![]()
Akorát ted až budou těhotné jim budu dávat speciální pro těhotné a pro kojící ![]()
banán mě taky nenapadl.To se muže?Slyšela sem o sušeném banánu ale o klasik ![]()
Jo jo, fukla jsem mu banán a jak si mlaskal
předchozí králíček Lojza miloval jahody čerstvé… to byl slyšet jak si mlaská přes celý byt, ale ten čumák pak ![]()
Evi, no vidíš, a náš Bubla je po ledovém salátu jak divý… no i když včera mi otrhané škaredé listy z koše vytahal i kocour Charlie…
On ted tak nějak celkově začal popelničit, dacan ![]()
A s těma kšandičkama to v létě zkusíme taky
U kocourů máme vyzkoušeno, že jak jsou hrdinové a snaží se prchat z bytu na chodbu, tak jakmile mají kšandy a možnost vylézt z přepravky na trávu, tak jsou to poseroutkové první třídy ![]()
Uvidíme co ten náš sebevědomý ušák ![]()
kačul naše holky taky milujou jahody
.U modré to jde,ale bílá ta je vždy jak když zakousla králíka ![]()
Holky taky se vám králíci perou (když máte dva?)?
U nás jsou docela období kdy jsou šílené boje až chlupi lítaj.Asi je už budu muset rozdělit.Někdy se mejou,olizujou maj se rádi a někdy jsou v takovém chumlu že ani nevim kde je kdo
tak to si dovedu živě představit, jak vypadá bílá po jahodách ![]()
U nás se pere králík s nejmladším kocourem, co jsou spolu na fotce. Ale to je bitka, kocour ho hryže, králík se snaží ho znásilnit, takže oba dostanou po zadku a rozdělím je… kocour je totíž pako, nechá se apak ječí… Ale zato denně máme kočičí bitky, kdy ten nejmladší vyloženě „jede“ po kočce, i dkyž jsou kastrovaní. PEre se s ní tak, že doslova lítají chlupy, ona vřeští a já do toho ječím
KDyž prcek za to dostane výprask, tak se jde na just vybít zase na kočce Lotě… je to hajzlík, nepomohla ani kastrace, prý je to povahový rys… ![]()
Jsou dny kdy se olizují, spí spolu a pak v noci řev a kravál a já na mrtvici, co se zase děje ![]()
Ahojte,tak ja som chcela hodit fotky,ale som zistila,že všetky su rozmazané, páč Nufko je furt v pohybe. Také krásne ako má Kamča, to u nás nehrozí. ![]()
Banán musím skusit, jahody miluje, teda len obhrýza. ![]()
No, čítat Vaše zážitky, to človeka pobaví. Náš nie je kastrovaný a on sa vybíja na našej Sisine, mrmle a chce sa hárat. Pritom obstrekuje všetko naokolo a chudatko Sisi drží jak hluchý dvere. Ja sa tej kastrácie bojím, neviem… Ale očkovaný už bol, v lete, teraz na jar bude zasa. Len hrčku mal za uchom aj 3 mesiace z toho.