Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
4.2.12 19:48
Evina1975 píše:
Náš divočák pred akciou.

jéé ten je sladkej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 19:50
Kamča.dalmatinka píše:
Naši králíci jsou vychovaný ušáci který se mohou volně pohybovat po domě aniž by něco provedli(jsem na pořádek ras takže kdyby něco :cert: ).Umí chodit na vodítku.V noci spí ve své kleci.Poslouchaj na jméno :mrgreen: (chtěj však oslovovat celim jménem) takže pokud jdeme na volno ven :mrgreen: vypadá to asi velmi komicky když křičim odeto s owlery domu :mrgreen: .
Používaj záchod jako kočka a žerou jen kvalitní seno:-)

No, to je perfektné. A mená maju užasné. Aký je to druh?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 19:51
Kamča.dalmatinka píše:
Evina1975 píše:
Náš divočák pred akciou.
jéé ten je sladkej :palec:

Hlavne je nevychovaný, mna by zaujímalo, ako ste ich vycvičili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 19:52

A já ke králíkovi přišla vlastně omylem tak ani nevim jestli jsem ten pravej milovník ale zvykám si:-))

Začlo to tím že při stěhování do nového domu jsem malému dala slib že bude mít bráchu :lol: a proto že sem se nák na to necítila překecala jsem ho že králík bude lepší :mrgreen: :mrgreen:
Taky sem doufala že mi třeba zastaví péče o miminko králíka ještě na chvilku biologické hodiny :lol: a jak je vidět podle metru nestalo se tak:-)

Takže sem začla oblejzat zverimexi ale nikde nebyl králík co by se hodil do naší rodiny :lol: .Pak sem narazila na diskuzi o králíkách,na chovné stanice a číhala a číhala až bude nějaké novorozeně pro nás :lol:

pokračování za minutku,jdu číst o karkulce:-d

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 19:56

Pestovanie na rukách ma nebaví...

:srdce:

Příspěvek upraven 04.02.12 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.2.12 19:57

Zatím sem hodím fotky :) Na tý poslední vypadá jak chlupatej ufoun :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 20:00

Jani - ten je sladký. Ani očká mu nevidno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
4.2.12 20:01

Ahoj, já se přidám, taky mám ušáčky, jsou to zlobidla, sameček je čunče, v kleci chodí na záchod, ale na koberci udělá klidně 20 bobků :roll: :evil: . Samičku mám chvilku, to je čuník na entou, ale na koberci bobkuje míň, než sameček. Ale spolu pěkně divočí, říkám, že jsou jako splašené divoké krávy :mrgreen:

Kamčo, tvoji mazlíci jsou krásní :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 20:04

Vykyno - moj je tiež neslušný. On chodí len na jedno miesto na chodbe a koberec dokonale pokadí asi 60 - timi kuskami na počkanie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
4.2.12 20:07

Tak naše se jmenuje Darling a s tou slušností, no nevím nevím :D Bobky si taky dělala kde chtěla (teď ji nemáme u sebe, ale u přítelovo mamky, doma ji mít teď nemůžem) :D Když byla maličká, do klece se mohlo šahat jak chtělo, teď už vůbec :D Nedávno si protáhla do klece ručník, asi jí byla zima prdelce :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 20:10
Janinna23 píše:
Tak naše se jmenuje Darling a s tou slušností, no nevím nevím :D Bobky si taky dělala kde chtěla (teď ji nemáme u sebe, ale u přítelovo mamky, doma ji mít teď nemůžem) :D Když byla maličká, do klece se mohlo šahat jak chtělo, teď už vůbec :D Nedávno si protáhla do klece ručník, asi jí byla zima prdelce :P

Tak náš mladý pán trajdá po byte ostošest. Ale varovat sa nevydrží dlho,aj to len na chrbte. A značkuje bradičkou všetko, od misky od psa až po káble od pc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:10

a jedu dál:-)

Pak se narodila a ještě slepá bílá kulička na mě vykoukla ze stránek chovné stanice .Beránek zakrslej bílej ze siamskými znaky :lol: .Hned sem zarezervovala a zaplatila zálohu a jen sledovala jak naše mimčo roste,jak je plně kojená,jak se učí žrát seno a když nastačl čas přesunu zoo taxi a já s chovatelkou řešila ještě nějaké info jak na králíka a dostala info že jeden králík je sám smutnej :lol: a vybrala sem si teda tu šedou mršku teddy zakrs. beránek modrý s rodokmenem.
Přijel kurýr předal mě a vřískajícímu dítěti krabici kde byli tyhle dvě kuličky a hned se stali členama naší domácnosti :lol: .Muj chlap je nesnáší oni jeho taky jen ho vidí už na něj dupou a to jim nikdy neublížil (občas padla náká slovní výhružka a říká jim na svéma jménama odetka se jmenuje na česneku a bibana na smetaně :lol: :lol:

Tak si tady s náma ty mrchy žijou.
Jsou to vychovaný králíci který poslechnou skoro na slovo nebo na žrádlo :lol: a výchova žádná nebyla.Na záchod se naučili během týýdne kdyžbyli zavřený v kleci a to tak že sem jim bobky dala do bedýnky s peletama a takle furt dokola dokud nezačli chodit jen tam :lol: .

Na vodítku se naučili taky hned proto že věděli že pokud se nechaj přikšírovat znamená to že si venku něco dobrého uzobnou a v poslední době je ani na vodítko už nedávám ale zase začnu proto že mi je v létě málem odnesl nákej orel :lol:

Takže jsou to vlastně moji miláčkové a vlastně díky nim si myslim i otěhotněla proto že sem na to nechvátala když sem měla ty králíčky mimísky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:12

Holky to jsou krásný ušíci :potlesk: :potlesk:

Jinak s tim záchodem.U nás prostě nesměli opustit klec dokud se nenaučili na záchod.Až když věděli kde je bobkovací místo tak byli vypuštěný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.2.12 20:17

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…670146_n.jpg A aby toho nebylo málo tak za měsíc maj holky dobu kdy by měli zabřeznout :lol: takže jedem na rande s jedním fešákem který má medaile a je nejlépe oceněnej králík v ZČ a import rakousko :lol: .Aby mládata měli rodokmeny nesmíme připustit s nákým lecjakym ušákem :lol:

Takže to vypadá že v dubnu u nás už bude chovná stanice :lol: a když t o dobře dopadne v květnu už od nás pujdou malé modelky a modelové do světa :lol:

klec maj malou asi metra pul na metr,ale chodí tam jen spát:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.2.12 20:22

Kamči - su nadherní, také fotky zblízka musím tiež urobit, páč mi dcéra teraz skoro zhltla obrazovku, ako čučala na tých Tvojich. :*
Tak toto je presne ako u nás,neviem, či su to samčekovia,ale náš Nufinko neznáša mojho chlapa. je na neho alergický a chlap sa ho bojí, mám jednu výnimočnu fotku, kde bol ešte menší. Inak,ked ho vidí, uši dole a ide po nom. Ja sa smejem,že ho vyškolí zajac, ked ja nie. :jazyk: A tiež sa pýta,kedy budu na smotane.
WC sme skušali od mala asi 3 mesiace. Teraz mal rok a je absolutne nevychovaný,ale je tak sladký,že ja to neriešim. proste pozametám a ide sa dalej. Inak máme aj psíka - samičku Sharpeia a teda to je dvojka. Nufinko si myslí,že je to zajačia samička a podla toho sa chová. Preto maju nárok na spoločný kontakt len raz denne.Vápno na steny je totiž drahé. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný