Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kamča.dalmatinka píše:
Naši králíci jsou vychovaný ušáci který se mohou volně pohybovat po domě aniž by něco provedli(jsem na pořádek ras takže kdyby něco).Umí chodit na vodítku.V noci spí ve své kleci.Poslouchaj na jméno
(chtěj však oslovovat celim jménem) takže pokud jdeme na volno ven
vypadá to asi velmi komicky když křičim odeto s owlery domu
.
Používaj záchod jako kočka a žerou jen kvalitní seno:-)
No, to je perfektné. A mená maju užasné. Aký je to druh?
Kamča.dalmatinka píše:Evina1975 píše:jéé ten je sladkej
Náš divočák pred akciou.
Hlavne je nevychovaný, mna by zaujímalo, ako ste ich vycvičili?
A já ke králíkovi přišla vlastně omylem tak ani nevim jestli jsem ten pravej milovník ale zvykám si:-))
Začlo to tím že při stěhování do nového domu jsem malému dala slib že bude mít bráchu
a proto že sem se nák na to necítila překecala jsem ho že králík bude lepší
![]()
Taky sem doufala že mi třeba zastaví péče o miminko králíka ještě na chvilku biologické hodiny
a jak je vidět podle metru nestalo se tak:-)
Takže sem začla oblejzat zverimexi ale nikde nebyl králík co by se hodil do naší rodiny
.Pak sem narazila na diskuzi o králíkách,na chovné stanice a číhala a číhala až bude nějaké novorozeně pro nás ![]()
pokračování za minutku,jdu číst o karkulce:-d
Příspěvek upraven 04.02.12 v 19:58
Zatím sem hodím fotky
Na tý poslední vypadá jak chlupatej ufoun ![]()
Ahoj, já se přidám, taky mám ušáčky, jsou to zlobidla, sameček je čunče, v kleci chodí na záchod, ale na koberci udělá klidně 20 bobků
. Samičku mám chvilku, to je čuník na entou, ale na koberci bobkuje míň, než sameček. Ale spolu pěkně divočí, říkám, že jsou jako splašené divoké krávy ![]()
Kamčo, tvoji mazlíci jsou krásní ![]()
Vykyno - moj je tiež neslušný. On chodí len na jedno miesto na chodbe a koberec dokonale pokadí asi 60 - timi kuskami na počkanie.
Tak naše se jmenuje Darling a s tou slušností, no nevím nevím
Bobky si taky dělala kde chtěla (teď ji nemáme u sebe, ale u přítelovo mamky, doma ji mít teď nemůžem)
Když byla maličká, do klece se mohlo šahat jak chtělo, teď už vůbec
Nedávno si protáhla do klece ručník, asi jí byla zima prdelce ![]()
Janinna23 píše:
Tak naše se jmenuje Darling a s tou slušností, no nevím nevímBobky si taky dělala kde chtěla (teď ji nemáme u sebe, ale u přítelovo mamky, doma ji mít teď nemůžem)
Když byla maličká, do klece se mohlo šahat jak chtělo, teď už vůbec
Nedávno si protáhla do klece ručník, asi jí byla zima prdelce
Tak náš mladý pán trajdá po byte ostošest. Ale varovat sa nevydrží dlho,aj to len na chrbte. A značkuje bradičkou všetko, od misky od psa až po káble od pc.
a jedu dál:-)
Pak se narodila a ještě slepá bílá kulička na mě vykoukla ze stránek chovné stanice .Beránek zakrslej bílej ze siamskými znaky
.Hned sem zarezervovala a zaplatila zálohu a jen sledovala jak naše mimčo roste,jak je plně kojená,jak se učí žrát seno a když nastačl čas přesunu zoo taxi a já s chovatelkou řešila ještě nějaké info jak na králíka a dostala info že jeden králík je sám smutnej
a vybrala sem si teda tu šedou mršku teddy zakrs. beránek modrý s rodokmenem.
Přijel kurýr předal mě a vřískajícímu dítěti krabici kde byli tyhle dvě kuličky a hned se stali členama naší domácnosti
.Muj chlap je nesnáší oni jeho taky jen ho vidí už na něj dupou a to jim nikdy neublížil (občas padla náká slovní výhružka a říká jim na svéma jménama odetka se jmenuje na česneku a bibana na smetaně
![]()
Tak si tady s náma ty mrchy žijou.
Jsou to vychovaný králíci který poslechnou skoro na slovo nebo na žrádlo
a výchova žádná nebyla.Na záchod se naučili během týýdne kdyžbyli zavřený v kleci a to tak že sem jim bobky dala do bedýnky s peletama a takle furt dokola dokud nezačli chodit jen tam
.
Na vodítku se naučili taky hned proto že věděli že pokud se nechaj přikšírovat znamená to že si venku něco dobrého uzobnou a v poslední době je ani na vodítko už nedávám ale zase začnu proto že mi je v létě málem odnesl nákej orel ![]()
Takže jsou to vlastně moji miláčkové a vlastně díky nim si myslim i otěhotněla proto že sem na to nechvátala když sem měla ty králíčky mimísky ![]()
Holky to jsou krásný ušíci
![]()
Jinak s tim záchodem.U nás prostě nesměli opustit klec dokud se nenaučili na záchod.Až když věděli kde je bobkovací místo tak byli vypuštěný ![]()
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/…670146_n.jpg A aby toho nebylo málo tak za měsíc maj holky dobu kdy by měli zabřeznout
takže jedem na rande s jedním fešákem který má medaile a je nejlépe oceněnej králík v ZČ a import rakousko
.Aby mládata měli rodokmeny nesmíme připustit s nákým lecjakym ušákem ![]()
Takže to vypadá že v dubnu u nás už bude chovná stanice
a když t o dobře dopadne v květnu už od nás pujdou malé modelky a modelové do světa ![]()
klec maj malou asi metra pul na metr,ale chodí tam jen spát:-)
Kamči - su nadherní, také fotky zblízka musím tiež urobit, páč mi dcéra teraz skoro zhltla obrazovku, ako čučala na tých Tvojich. ![]()
Tak toto je presne ako u nás,neviem, či su to samčekovia,ale náš Nufinko neznáša mojho chlapa. je na neho alergický a chlap sa ho bojí, mám jednu výnimočnu fotku, kde bol ešte menší. Inak,ked ho vidí, uši dole a ide po nom. Ja sa smejem,že ho vyškolí zajac, ked ja nie.
A tiež sa pýta,kedy budu na smotane.
WC sme skušali od mala asi 3 mesiace. Teraz mal rok a je absolutne nevychovaný,ale je tak sladký,že ja to neriešim. proste pozametám a ide sa dalej. Inak máme aj psíka - samičku Sharpeia a teda to je dvojka. Nufinko si myslí,že je to zajačia samička a podla toho sa chová. Preto maju nárok na spoločný kontakt len raz denne.Vápno na steny je totiž drahé. ![]()