Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Wiolla píše:
Teda nechci si stěžovat, ale foto je houby! To chce video. Hoďte to na youtube a sem odkaz.
KačuliKačka píše:
tak na tuhle technickou vymoženost mé znalosti a dovednosti jaksi nedosahují![]()
![]()
Ale až bude čas, tak se pokusím
Tak vyskušaj Kači,som zvedavá.
Ja sa tiež pokusim,aj ked technika nie je moja silná stránka.
Těším séééé!
(Já natáčím furt. Teda ne králíky, ale děti. Natáčím foťákem, ne kamerou. A s youtube jsem se už skamarádila…
)
Slibuju, že se o to pokusím…
KDyž jsem chtěla natočit kocoura Charlieho jak si ve vaně nahání ocásek a mrská tam sebou jak ryba na suchu, sotva jsem donesla foták, tak seděl a čumákoval, co to mám..... ![]()
Tady je ten malý prcouš, jak odpočívá rozplácnutý na koberci ![]()
KačuliKačka píše:
Slibuju, že se o to pokusím…KDyž jsem chtěla natočit kocoura Charlieho jak si ve vaně nahání ocásek a mrská tam sebou jak ryba na suchu, sotva jsem donesla foták, tak seděl a čumákoval, co to mám.....
Tady je ten malý prcouš, jak odpočívá rozplácnutý na koberci
Já když chci nafilmovat dítko (když dělá něco úžasně vtipnýho), tak musím být ukrutně nenápadná, rychlá jako blesk a pokud možno mít ten foťák na dosah ruky, abych nemusela vůbec měnit polohu. Jinak je to v kytkách a dítko okamžitě čumákuje… ![]()
Jo a nesmím se samozřejmě začít řechtat, protože to je pak taky v háji. ![]()
Tak jsem se přihlásila na youtube, ale nejde mi tam zadat uživatelské jméno… kurde i s blbým serverem… ![]()
Tak snad se to povedlo a něco tam najdete… zatím tam šoupám videjka s kocourem… ale králík ted řádi venku,tak snad se mi něco poštěstí natočit
A dala jsem tam video našeho nejstaršího kocoura, jak umí chrápat
Pro představu, kdo mi dokáže doma znepříjemnit spánek ![]()
Tak dávám správný odkaz, já říkala, že nejsem kamarád s IT-technikou ![]()
KačuliKačka píše:
Tak dávám správný odkaz, já říkala, že nejsem kamarád s IT-technikouhttp://www.youtube.com/watch?…
Zvládla jsi to perfektně!
A kočičáci jsou super. ![]()
Wiolla píše:KačuliKačka píše:Zvládla jsi to perfektně!
Tak dávám správný odkaz, já říkala, že nejsem kamarád s IT-technikouhttp://www.youtube.com/watch?…
A kočičáci jsou super.
Díky, občas překvapuju sama sebe
Za chvíli vypustím draka z klece, tak snad bude po ruce foták, až začnou zase blbnout ![]()
KačuliKačka píše:
Slibuju, že se o to pokusím…KDyž jsem chtěla natočit kocoura Charlieho jak si ve vaně nahání ocásek a mrská tam sebou jak ryba na suchu, sotva jsem donesla foták, tak seděl a čumákoval, co to mám.....
Tady je ten malý prcouš, jak odpočívá rozplácnutý na koberci
KačuliKačka píše:
Skvelé Kači
A tá pohodová hudba.
Velký kocurik je taký vážny a tvári sa mudro a ten maličký je poriadne šidlo. Ak pridáš dalšie videjká, ja sa neurazím. ![]()
jak bude čas, tak určitě přidám, at se pobavíte taky
Co oni dokážou někdy vymyslet, to by jeden koukal
Ted to tu chrní všechno, vč. králíka
ale asi ho vypustím, hned bude veselo ![]()
KačuliKačka píše:
jak bude čas, tak určitě přidám, at se pobavíte takyCo oni dokážou někdy vymyslet, to by jeden koukal
Ted to tu chrní všechno, vč. králíka
ale asi ho vypustím, hned bude veselo
Zdravím Kači.
U nás sa mladý doteraz vybehal a už je vláčny,tak odpadol. Nahanačka bola,žial boli takí rychli,že video som nestihala. ![]()
Kludne toč, som zvedavá na králička. ![]()
KačuliKačka píše:
Jdu vypustit dráčka z klece