Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
25.2.12 00:01
Wiolla píše:
Teda nechci si stěžovat, ale foto je houby! To chce video. Hoďte to na youtube a sem odkaz. :lol:
:mrgreen: Ono je to fakt sranda,díky za tip. Skusim cez víkend,najtažšie je ich odsledovat,väčšinou su dost rýchli a nevyzpytatelní,napr. Nufinko sebou hádže na zem v uplne nečakaných situáciách :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
25.2.12 00:02
KačuliKačka píše:
tak na tuhle technickou vymoženost mé znalosti a dovednosti jaksi nedosahují :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ale až bude čas, tak se pokusím ;-)

Tak vyskušaj Kači,som zvedavá. :jazyk: Ja sa tiež pokusim,aj ked technika nie je moja silná stránka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.2.12 08:39

Těším séééé!

(Já natáčím furt. Teda ne králíky, ale děti. Natáčím foťákem, ne kamerou. A s youtube jsem se už skamarádila… ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.2.12 10:13

Slibuju, že se o to pokusím…

KDyž jsem chtěla natočit kocoura Charlieho jak si ve vaně nahání ocásek a mrská tam sebou jak ryba na suchu, sotva jsem donesla foták, tak seděl a čumákoval, co to mám..... :lol:

Tady je ten malý prcouš, jak odpočívá rozplácnutý na koberci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.2.12 11:35
KačuliKačka píše:

KDyž jsem chtěla natočit kocoura Charlieho jak si ve vaně nahání ocásek a mrská tam sebou jak ryba na suchu, sotva jsem donesla foták, tak seděl a čumákoval, co to mám..... :lol:

Tady je ten malý prcouš, jak odpočívá rozplácnutý na koberci :lol:

Já když chci nafilmovat dítko (když dělá něco úžasně vtipnýho), tak musím být ukrutně nenápadná, rychlá jako blesk a pokud možno mít ten foťák na dosah ruky, abych nemusela vůbec měnit polohu. Jinak je to v kytkách a dítko okamžitě čumákuje… :lol:

Jo a nesmím se samozřejmě začít řechtat, protože to je pak taky v háji. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.2.12 20:15

Tak jsem se přihlásila na youtube, ale nejde mi tam zadat uživatelské jméno… kurde i s blbým serverem… :cert:

Tak snad se to povedlo a něco tam najdete… zatím tam šoupám videjka s kocourem… ale králík ted řádi venku,tak snad se mi něco poštěstí natočit ;-) A dala jsem tam video našeho nejstaršího kocoura, jak umí chrápat :lol: Pro představu, kdo mi dokáže doma znepříjemnit spánek :P

http://www.youtube.com/…ideos_upload?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
25.2.12 21:05

Tak dávám správný odkaz, já říkala, že nejsem kamarád s IT-technikou :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.2.12 22:17
KačuliKačka píše:
Tak dávám správný odkaz, já říkala, že nejsem kamarád s IT-technikou :mrgreen:http://www.youtube.com/watch?…

Zvládla jsi to perfektně! :palec: A kočičáci jsou super. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.2.12 09:35
Wiolla píše:
KačuliKačka píše:
Tak dávám správný odkaz, já říkala, že nejsem kamarád s IT-technikou :mrgreen:http://www.youtube.com/watch?…
Zvládla jsi to perfektně! :palec: A kočičáci jsou super. :pankac:

Díky, občas překvapuju sama sebe :mrgreen: :mrgreen: Za chvíli vypustím draka z klece, tak snad bude po ruce foták, až začnou zase blbnout ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
26.2.12 17:54
KačuliKačka píše:

Tady je ten malý prcouš, jak odpočívá rozplácnutý na koberci :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
26.2.12 17:56
KačuliKačka píše:

Skvelé Kači :potlesk: A tá pohodová hudba. :jazyk: Velký kocurik je taký vážny a tvári sa mudro a ten maličký je poriadne šidlo. Ak pridáš dalšie videjká, ja sa neurazím. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.2.12 18:38

Evi,

jak bude čas, tak určitě přidám, at se pobavíte taky ;-) Co oni dokážou někdy vymyslet, to by jeden koukal :lol: Ted to tu chrní všechno, vč. králíka ;-) ale asi ho vypustím, hned bude veselo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
26.2.12 18:51
KačuliKačka píše:
jak bude čas, tak určitě přidám, at se pobavíte taky ;-) Co oni dokážou někdy vymyslet, to by jeden koukal :lol: Ted to tu chrní všechno, vč. králíka ;-) ale asi ho vypustím, hned bude veselo :mrgreen:

Zdravím Kači. :D U nás sa mladý doteraz vybehal a už je vláčny,tak odpadol. Nahanačka bola,žial boli takí rychli,že video som nestihala. :jazyk:
Kludne toč, som zvedavá na králička. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.2.12 18:56

Jdu vypustit dráčka z klece :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
26.2.12 18:58