Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
6.3.12 21:16

Ahoj
Náš zatím neútočí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
7.3.12 05:44
jirabobes píše:
Ahoj
Náš zatím neútočí. :think:
:lol: Náš Nufinko je akčne pripravený stále. :dance: Ked vidí chlapa, dá uši dozadu a ide po nom tvrdo. Preto naši dvaja mužskí členovia rodiny králika obchádzajú, preventívne aj na 5 metrov.Zato dcérke sa dá hladkat do „zplacatenia“, chrumká a pozerá milučko do očí. So mnou sa najradšej „rozpráva“ ked ho držím na rukách na chrbátiku, to je niekedy lepšia terapia ako u psychologa. :srdce: Clovek sa vyrozpráva, králik pozerá a nemá žiadne námietky. :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.3.12 12:35

Krásnou sobotu všem
Právě jsem se vrátila z očkování. Chlupáček se urazil. Ani mlsku si nevzal. Ani od Prcka. :lol:
Ještě jsem chtěla zase napsat, že je zlatíčko. Včera dopoledne dostal postroje od vodítka na zvyknutí. A vypadá to, že mu to vůbec nevadí. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
15.3.12 06:22

Pekný dník všetkým. Jiro, chudáčik malý :hug: . Nás to čaká asi v piatok, chceme íst v sobotu von a bojím sa ho pustit len tak,aby niečo nechytil.
Ale bouličku bude mat zasa aspon 3 mesiace. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.3.12 13:34

MOje dvě nevinňátka :lol:

Jinak teda kocour Charlie má opět atb, kašle a tak máme pro sichr léčbu, at se nedostaneme do stejného stavu jako loni. Prý ale zase dopo kašlal, tak jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.3.12 20:19

… ještě nějaké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
15.3.12 20:58

Ahojte holky,
taky se hlásím po dlouhý době. Naše králinda oslavila rok a jako dárek si na jaro nadělila říji, takže bobkuje též všude (nejvíc teda večer) a obskakuje míč. Hodně doufáme, že jí to přejde co nejdřív. Můj chlap má rád králíky, takže zatím si nijak nestěžuje. Jediný kdo si stěžuje na bobky jsem já, bo máme koberec a kdo tomá furt vysávat všechno. Takže krustě se těším až bude v létě plovoučka. Jinak je naše čůza miloučká.

Holky, komu vadí kravál hryzání kleci v noci, tak zkuste jim udělat ohrádku a nechat přes noc v ní a budete mít klid. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
16.3.12 05:40

Kači - tie fotky sú bezkonkurenčné,stále ma rozosmejú, vidno na nich,ako si tie Vaše zvieratká rozumejú a ako im je dobre. :D Skoro sa vyzdravte :hug: ,my dnes ideme na očkovanie.
Holly- náš Nufinko bobkuje neustále,asi má tu ruju celý rok. 8o Tiež sa tešíme na leto,ked bude vonku v ohrádke. Keďže je hyperaktívny, sem tam ho nachádzame na neobvyklých miestach - pod vańou, za dresom a včera sa uvelebil v debničke na zemiaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.3.12 07:48

Kačuli
Super fotky. :palec:

Holly
Gratuluji králindě k ročku.
S ohrádkou to nebude tak jednoduché. Nevím z čeho. NAvíc je Chlupáček u dětí v pokojíčku, tak zas nechci, aby jim tam ohrádka překážela. :think: Stačí, že jsou v pokoji 3 děti. :mrgreen: Myslím, že ohrádka by byla už o „ústa“ a nejspíš by se někdo dřív nebo později přerazil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1472
17.3.12 15:24
jirabobes píše:
Kačuli
Super fotky. :palec:Holly
Gratuluji králindě k ročku.
S ohrádkou to nebude tak jednoduché. Nevím z čeho. NAvíc je Chlupáček u dětí v pokojíčku, tak zas nechci, aby jim tam ohrádka překážela. :think: Stačí, že jsou v pokoji 3 děti. :mrgreen: Myslím, že ohrádka by byla už o „ústa“ a nejspíš by se někdo dřív nebo později přerazil.

Díky :lol:
A tak nevím jak máte velký děcák a jak velké děti, ale ohrádku by jste nechali jen přes noc. Tak dá se koupit už přímo od výrobce kovová, a nebo se dá vyrobit z pletiva a dřevěného rámu, záleží jaký jsou možnosti :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.3.12 23:22

Pěkný večer
Dneska jsme jeli na zahradu. Chlupáč jel s náma. Vyrobila jsem mu ohrádku. Vypadala… :mrgreen: Ale posloužila. Chlupáček neutekl. Takže měl premiéru venku. Akorát jak mohl bobkovat kde chtěl, tak po příjezdu domů jsem po nějaké době našla na zemi pár bobků. Tak snad to byl jen omyl. :think:

Holly
Pokoj mají děti celkem velký. Ale vzhledem k častému nočnímu strašení nejstaršího dítka, asi není ohrádka možná. By se nám synáček přerazil. :mrgreen: Budou si děti muset zvyknout na hluk v noci. :mrgreen: Naštěstí to asi není nějak často. Vždyť máme přece králičí zlatíčko. :andel: Navíc já spím jinde. 8)

Ty vany vypadají hrozně. Jsou jen na dešťovku na zalívání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
18.3.12 17:05

Ahojte. :hug:
Jirko, malý je tak sladký :lol: Ako vatička, na fotke mu vidiet len očká. :srdce:
My sme mali včera tiež premiéru, boli sme vonku,bolo nádherne, Ňufinko je dnse „vláčny“ celý deň. :lol:
Zaočkovaní sme od piatku,ani sa chudáčik nepohol pri injekcii, dr. hovoril,že boulička bude zasa tri mesiace. :?
My ohrádku nemáme, púštam ho v priebehu dňa viackrát a bobky,tak tie upratujem s chuťou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
18.3.12 17:05

A natočila som 4 videjká,zajtra sa ich pokúsim s pomocou vložiť na youtube. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
20.3.12 19:31
Evina1975 píše:
A natočila som 4 videjká,zajtra sa ich pokúsim s pomocou vložiť na youtube. :palec:

Pekný večer,mne sa videjká zatial nepodarilo vložiť :,( Ale miláčik je čiperný,energie má na rozdávanie. Pozdravujem všetkých chlpatých maznáčikov a ich majitelov. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
20.3.12 21:19

Evi

tak já si dala mobil na nabíječku a ten prevít se do ní zakous a že i s nabíječkou zdrhne… :cert:
Pak si zalezl pod gauč a cosi si tam kutil, nic dobrého beztak, protože škrábal sedačku zespod :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný