Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zuzko
Kolik vaše ušatá slečna váží? A jak je stará?
Kačko
Tak to by zajda měl zvládnout. Ať ti to dobře dopadne.
Pekný večer, nestíham,tak aspoň na rýchlo nejaké fotky.
Pozdravujem všetkých. ![]()
@Evina1975 píše:
Pekný večer, nestíham,tak aspoň na rýchlo nejaké fotky.
Pozdravujem všetkých.
Jéé, to je kraveček nebo krasavička???? No prostě krásné fotečky
a tuším, že na některých je ožužlaná od hafánka co? ![]()
Jíro,
díky, dneska mě pekelně na*rala kolegyně, strašně se podivovala nad tím, že jsem byla na výletě (procházka po sklenících v Olomouci), a já na to, že procházka mi nemůže uškodit. Ona, že mi děkuje za to, že jsem jí zkomplikovala dovču, tak jsem naštvaně odpověděla, že jaksi termín operace plánoval doktor, nikdo mi vybrat nedal (šéfka jí zrušila dva dny dovči), že jo
no a ona, že aspon ví na čem je… kurde kdybych byla svině, tak si vezmu nemocenskou už od té doby, co mě v tom koleně ruplo a byla bych na nemocenské i po operaci. A já krááááva nebeská jdu ve středu na zákrok a v úterý po velikonocích už pošmajdám s berlema do práce… jako bych si to snad vymyslela nebo co
![]()
Ale kašlu na ni, at si bručí, je poslední dobou náladová jak aprílové počasí, takže už ji neřeším, přednější je moje zdraví a pak až její divné nálady ![]()
Kači - Tvoje foto úžasné,ako vždy.
Presne ako u nás, vypustím tigra a behám po byte s metlou a lopatkou. Na jeden šup zvládne aj 50 kúskov. ![]()
Dúfam,že zajíček Tvoju neprítomnosť to prežije v zdraví. Detičky sa o neho nepostarajú?:kytka:
Jirko - Náš Nufinko má 1,1 kg,on je taký mrňousek maličký.
V jasličkách máme seno vždy, to aj roznosí po klietke. Tiež ho potom nezje,ja neviem prečo.
Granule dosýpam každý deň, kolko dám,tolko zje. ![]()
Zuzko - čerešne a uhorky, to som ešte neskúšala.Teším sa na fotky.
Inak, foto zo včera je z večera, Nufinko absolvoval okružnú jazdu po byte+nahánačku so Sisinkou,ako správne podotkla Kači.
V miske sa odfotil rád,na počudovanie,čučal v nej a čakal,čo sa bude diať. Ale jeho odfotiť v kľude,to je umenie. ![]()
Pekný deň všetkým. ![]()
Dobré ráno
„Miluju“ ranní vstávání. ![]()
Evi
Jé, tak to jsou ti naši ušáčci skoro stejně malí.
Jen ten můj je huňatý. Chlupáček váží 1161g.
Moc pěkné fotky. V té misce mi připomíná veverku. ![]()
Kači
Kašli na kolegyni. Na nemocenské nejsi, tak si můžeš výletovat ažaž. ![]()
Pěkný den všem ![]()
Pekný deň ![]()
Jirko - Tvoj chlpáčik je hunatejší, ani mu nevidieť očká.
Je nádherný na fotkách. ![]()
Kači - tiež som zvedavá,ako to Váš ušiačik zvládol, daj vedieť. ![]()
tak jsem doma až dnes… a to ještě tak tak…
Operovali mě až ve čtvrtek, v pátek po ráno jsem zkoušela vstát a měla jsem teda pěkného motáka a mále se tam rehabilitační sestře složila:lol: Ale včera jsem už lítala o berlích, ovšem primář mě nepustil, že nepropnu koleno. Tak jsem trénovala a cvičila, dneska zase, že mě nepustí, dokud neohnu koleno nejméně na 90°… tak jsem začala nabírat slzy a on, že prý jeslti mám doma manžela, já že nee, že syna, tak mi musí syn pomáhat ohýbat koleno (naštěstí to nebolí) a teda nechal se ukecat a pustil mě dnes domů ![]()
Konečně civilizace, televize, počítač ale ten bordel doma..... hrůza
Chlpuy všude, bobky od králíka po celém obýváku… kamarádka s manželem mě dovezli domů a hned mi i vyluxovali, zametli shozenou kytku z parapetu
Chudáci…
Nejmladší kocourek chodí a mňaúká bobínek a nevím co chce… bobek je beztak nepomazlený ![]()
Ahoj Kači,to som rada,že si o.k. Tak teraz len oddych a relaxovať.
Zvieratká Ti určite doprajú radosti. ![]()
Krásne sviatky všetkým.
Taky přejeme všem krásné velikonoce ![]()
Evi, no už mě doma kouše nuda, takže vymýšlím kde bych co bych
Zítra se zajdu aspon projít, to sezení doma mě táááák nebaví ![]()
@KačuliKačka píše:
Taky přejeme všem krásné velikonoceEvi, no už mě doma kouše nuda, takže vymýšlím kde bych co bych
![]()
Zítra se zajdu aspon projít, to sezení doma mě táááák nebaví
To Ti verím,ale u nás je tak nepríjemne,prší a fuka studený vietor. Ja som rada,že po 5 dňoch práce v domácnosti vyložím nohy na stol. Tak si to užívaj ja Ty. ![]()
@Evina1975 píše:
To Ti verím,ale u nás je tak nepríjemne,prší a fuka studený vietor. Ja som rada,že po 5 dňoch práce v domácnosti vyložím nohy na stol. Tak si to užívaj ja Ty.
No jo, já se musela válet pět dní v poseli, takže už mám roupy
V Ostravě je taky zima, ale dnes nepršelo, naštěstí. Zítra se půjdu aspon projít
Dneska se hlavně těším na svou postel a své peřiny!!!! ![]()
@KačuliKačka píše:
No jo, já se musela válet pět dní v poseli, takže už mám roupyV Ostravě je taky zima, ale dnes nepršelo, naštěstí. Zítra se půjdu aspon projít
Dneska se hlavně těším na svou postel a své peřiny!!!!
Kači - to je na nezaplatenie.
Hlavne,že si zdravotne v poriadku. U nás hlásia zajtra už lepšie, postupne sa bude otepľovať, akurát na V. Noc takéto počasie. ![]()
@Evina1975 píše:
Kači - to je na nezaplatenie.Hlavne,že si zdravotne v poriadku. U nás hlásia zajtra už lepšie, postupne sa bude otepľovať, akurát na V. Noc takéto počasie.
Holt duben je aprílové počasí
… musíme vydržet a zase bude krásně, teplo, sluníčko a voňavý vzduch z kvetoucích stromů a kytiček ![]()