Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
512
8.4.12 19:40
@KačuliKačka píše:
Holt duben je aprílové počasí :nevim: … musíme vydržet a zase bude krásně, teplo, sluníčko a voňavý vzduch z kvetoucích stromů a kytiček :palec:

Ani nehovor. :lol: Naše zvieratká tiež milujú čerstvý vzduch, žiaľ doteraz sa moc von nedalo ísť. :?
Aspoň si nemusela variť a piecť,keď si bola v nemocnici. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
8.4.12 19:45
@Evina1975 píše:
Ani nehovor. :lol: Naše zvieratká tiež milujú čerstvý vzduch, žiaľ doteraz sa moc von nedalo ísť. :?
Aspoň si nemusela variť a piecť,keď si bola v nemocnici. :dance:

Ani nějak není pro koho péct a vařit, jsme se synem sami doma :nevim: a babička k nám do 3 patra bez výtahu nevyjde (i já jsem dneska měla co dělat, abych se došplhala domů)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
8.4.12 19:48
@KačuliKačka píše:
Ani nějak není pro koho péct a vařit, jsme se synem sami doma :nevim: a babička k nám do 3 patra bez výtahu nevyjde (i já jsem dneska měla co dělat, abych se došplhala domů)

Tak to ticho závidím. :lol: U nás ako pre armádu. :P Pekný večer a oddychuj,načerpaj veľa síl. :hug:
Večerné psie venčenie ma volá. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
9.4.12 09:23

Evi,

an nevíš, jak moc mi to ticho a nutnost sedět na gauči leze na nervy :lol: Jsem dost aktivní člověk a gaučing je pro mě za trest :zed:
Raději bych, kdyby došla kupa lidí, hned by bylo veseleji a den by rychleji utíkal ;-)

Užijte si kráásné velikonoce, at vás chlapi a chlapci moc nevyplatí a hlavně si užijte pohodu a dobrou náladu!!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
14.4.12 19:16

Ahoj holky
Dneska jsem koupila našemu Chlupáči ohrádku. Mám z ní radost. Těším se na lepší počasí.
Jen manžel mi radost pokazil. :( Prý utrácím za nepotřebné blbosti. :cert: Ale, že on si koupil kolo za stejnou cenu, to už neřeší. Navíc už kola má. Fakt na tečku. A ke všemu, jsem si našetřila a makám přesčasy, tak co rýpe. :cert:
Ufff, musela jsem upustit páru. :oops:

Kači
Co koleno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
14.4.12 19:36

Jíro,

a kolik stála ta ohrádka???? Oni ti chlapi jsou někda fakt na ránu pěstí :cert: a nejen ti dospělí, já zjistila, že mladej si hezky bulá tréninky plavání, tak máme doma bojovo :cert:

A kolínko začíná být konečně lepší ;-) Od úterka jsem v práci, takže v plném zápřahu. Ze začátku to dost natíkalo, ale ted už to není jen koule, ale začíná se rýsovat kloub a i sval si začíná zase zvykat na zátěž a chůzi ;-) Jen je ještě slabý, řekla bych, že stehenní sval dostal víc zabrat než to koleno. Ale dnes jsem vyrazila na rande už bez berlí, nechala jsem je doma ;-) V pondělí jedu do nemocnice na kontrolu, tak uvidíme co řekne dr. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.4.12 10:36

Ahoj
Ohrádka mě stála 1000,–.

Pevné nervy se synem. :hug: Puberta. :roll:
A nohu bych ještě moc nepřetěžovala. Opatrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.4.12 10:43

Ahoj holky,

nestíhám, nějak mi ten den týden.. nějak uteče.

Mám teď s králíkama docela problémy, samička má falešnou březost :evil: , takže už asi 14 dní nemůžou být spolu, protože ta potvora ho honí. Sameček si navíc zlomil tlapku, jak se v kleci honili, už to má tedy srostlé, ale pořád jí nezatěžuje. Navíc Ebi pořád ale pořád hlodá klec, hlavně v noci, takže jí musím nosit do kuchyně, abysme se alespoň trochu vyspali :roll: .

Nechcete některá králíka?? :lol: . Samička je beránek, narozená v listopadu, sameček obyč zakrslýk, kastrovaný očkovaný, narozený na konci zaří. Já fakt nemůžu mít dva, když se spolu nesnesou :,( Navíc jeden je v malé kleci, dvě velké fakt nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.12 16:48
@jirabobes píše:
Ahoj
Ohrádka mě stála 1000,–.Pevné nervy se synem. :hug: Puberta. :roll:
A nohu bych ještě moc nepřetěžovala. Opatrně.

No tak to není taková šílená částka… čekala jsem větší :mrgreen: Ach ti chlapi :cert:

Koleno je dobrý, musím zatěžovat :nevim: Dnes jsme vyrazili autem na nákup, ovšem opět se mi ne a ne otevřít dveře od řidiče, takže jsem lezla přes spolujezdce :zed: ale šlapat s nákupem (syn nesl těžší tašky) do 3. patra mi fakt ke konci už dalo zabrat :zed:
Uvidíme co zítra dr., jedu na kontrolu do špitálu.

Vyky,
náš taky blbne a hryže klec, máme 2+1, takže ho mám já v obýváku a občas je na plácanec na zadek :cert: Ted zrovna někde lítá po bytě nebo se někde vyvaluje ;-)
Myslíš, že se nesnesou, že to není jen přechodné období???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.4.12 16:54

Kačuli, to já právě nevím :nevim: . Ale už to trvá fakt dlouho a pokud se to bude opakovat, jakože asi jo, tak fakt nevím.. Ona po něm skáče, honí ho, chová se jako samec :evil: . A nás žádný plácanec na zadek nepomůže, hlodá a hlodá celé noce, proběhnout jí nechám, je schopná po hodině venku hned začát hlodat znovu :pocitac: :zed: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
15.4.12 17:09
@vykyna píše:
Kačuli, to já právě nevím :nevim: . Ale už to trvá fakt dlouho a pokud se to bude opakovat, jakože asi jo, tak fakt nevím.. Ona po něm skáče, honí ho, chová se jako samec :evil: . A nás žádný plácanec na zadek nepomůže, hlodá a hlodá celé noce, proběhnout jí nechám, je schopná po hodině venku hned začát hlodat znovu :pocitac: :zed: .

Hmm… tak to je divné, to dělá asi naschvál :nevim: U nás Bubla zase nahání a snaží se poskákat nejmladšího kocourka :lol: Takže občas dostane pořádně nazadek, dkyž mu fakt už ubližuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
15.4.12 18:44
@vykyna píše:
Ahoj holky,

nestíhám, nějak mi ten den týden.. nějak uteče.

Mám teď s králíkama docela problémy, samička má falešnou březost :evil: , takže už asi 14 dní nemůžou být spolu, protože ta potvora ho honí. Sameček si navíc zlomil tlapku, jak se v kleci honili, už to má tedy srostlé, ale pořád jí nezatěžuje. Navíc Ebi pořád ale pořád hlodá klec, hlavně v noci, takže jí musím nosit do kuchyně, abysme se alespoň trochu vyspali :roll: .

Nechcete některá králíka?? :lol: . Samička je beránek, narozená v listopadu, sameček obyč zakrslýk, kastrovaný očkovaný, narozený na konci zaří. Já fakt nemůžu mít dva, když se spolu nesnesou :,( Navíc jeden je v malé kleci, dvě velké fakt nemám..

a samička není kastrovaná?
možná by to pomohlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
15.4.12 21:36

Vyky
To je nemilé.
A nemůžeš ji nechat běhat celý den? Jako, že by v noci byla unavená (nebo neměla potřebu jít ven) a byl by klid. :think: A nebo opravdu ta kastrace? :think:
Náš Chlupáč je zavřený v kleci jen na noc. A nehryže klec tak moc, že by to někoho rušilo. Občas trošku jo, ale tak potichu a na chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
15.4.12 22:19

Jířo, berem jí i ven na zahradu, je hodná chvíli a pak zas hryže :zed: .. Kastrace je dost drahá, to se mi fakt nechce investovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
16.4.12 11:56
@vykyna píše:
Jířo, berem jí i ven na zahradu, je hodná chvíli a pak zas hryže :zed: .. Kastrace je dost drahá, to se mi fakt nechce investovat :?

tak zkus dát inzerát na králici cz
http://www.kralici.cz/inzerce.asp?…
my jsem si tam taky adoptovali staršího králíčka,kamaráda pro naší Emču :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný