Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka píše:
Holt duben je aprílové počasí… musíme vydržet a zase bude krásně, teplo, sluníčko a voňavý vzduch z kvetoucích stromů a kytiček
Ani nehovor.
Naše zvieratká tiež milujú čerstvý vzduch, žiaľ doteraz sa moc von nedalo ísť. ![]()
Aspoň si nemusela variť a piecť,keď si bola v nemocnici. ![]()
@Evina1975 píše:
Ani nehovor.Naše zvieratká tiež milujú čerstvý vzduch, žiaľ doteraz sa moc von nedalo ísť.
Aspoň si nemusela variť a piecť,keď si bola v nemocnici.
Ani nějak není pro koho péct a vařit, jsme se synem sami doma
a babička k nám do 3 patra bez výtahu nevyjde (i já jsem dneska měla co dělat, abych se došplhala domů)
@KačuliKačka píše:
Ani nějak není pro koho péct a vařit, jsme se synem sami domaa babička k nám do 3 patra bez výtahu nevyjde (i já jsem dneska měla co dělat, abych se došplhala domů)
Tak to ticho závidím.
U nás ako pre armádu.
Pekný večer a oddychuj,načerpaj veľa síl. ![]()
Večerné psie venčenie ma volá. ![]()
an nevíš, jak moc mi to ticho a nutnost sedět na gauči leze na nervy
Jsem dost aktivní člověk a gaučing je pro mě za trest ![]()
Raději bych, kdyby došla kupa lidí, hned by bylo veseleji a den by rychleji utíkal ![]()
Užijte si kráásné velikonoce, at vás chlapi a chlapci moc nevyplatí a hlavně si užijte pohodu a dobrou náladu!!!! ![]()
Ahoj holky
Dneska jsem koupila našemu Chlupáči ohrádku. Mám z ní radost. Těším se na lepší počasí.
Jen manžel mi radost pokazil.
Prý utrácím za nepotřebné blbosti.
Ale, že on si koupil kolo za stejnou cenu, to už neřeší. Navíc už kola má. Fakt na tečku. A ke všemu, jsem si našetřila a makám přesčasy, tak co rýpe. ![]()
Ufff, musela jsem upustit páru. ![]()
Kači
Co koleno?
a kolik stála ta ohrádka???? Oni ti chlapi jsou někda fakt na ránu pěstí
a nejen ti dospělí, já zjistila, že mladej si hezky bulá tréninky plavání, tak máme doma bojovo ![]()
A kolínko začíná být konečně lepší
Od úterka jsem v práci, takže v plném zápřahu. Ze začátku to dost natíkalo, ale ted už to není jen koule, ale začíná se rýsovat kloub a i sval si začíná zase zvykat na zátěž a chůzi
Jen je ještě slabý, řekla bych, že stehenní sval dostal víc zabrat než to koleno. Ale dnes jsem vyrazila na rande už bez berlí, nechala jsem je doma
V pondělí jedu do nemocnice na kontrolu, tak uvidíme co řekne dr. ![]()
Ahoj
Ohrádka mě stála 1000,–.
Pevné nervy se synem.
Puberta. ![]()
A nohu bych ještě moc nepřetěžovala. Opatrně.
Ahoj holky,
nestíhám, nějak mi ten den týden.. nějak uteče.
Mám teď s králíkama docela problémy, samička má falešnou březost
, takže už asi 14 dní nemůžou být spolu, protože ta potvora ho honí. Sameček si navíc zlomil tlapku, jak se v kleci honili, už to má tedy srostlé, ale pořád jí nezatěžuje. Navíc Ebi pořád ale pořád hlodá klec, hlavně v noci, takže jí musím nosit do kuchyně, abysme se alespoň trochu vyspali
.
Nechcete některá králíka??
. Samička je beránek, narozená v listopadu, sameček obyč zakrslýk, kastrovaný očkovaný, narozený na konci zaří. Já fakt nemůžu mít dva, když se spolu nesnesou
Navíc jeden je v malé kleci, dvě velké fakt nemám..
@jirabobes píše:
Ahoj
Ohrádka mě stála 1000,–.Pevné nervy se synem.Puberta.
A nohu bych ještě moc nepřetěžovala. Opatrně.
No tak to není taková šílená částka… čekala jsem větší
Ach ti chlapi ![]()
Koleno je dobrý, musím zatěžovat
Dnes jsme vyrazili autem na nákup, ovšem opět se mi ne a ne otevřít dveře od řidiče, takže jsem lezla přes spolujezdce
ale šlapat s nákupem (syn nesl těžší tašky) do 3. patra mi fakt ke konci už dalo zabrat ![]()
Uvidíme co zítra dr., jedu na kontrolu do špitálu.
Vyky,
náš taky blbne a hryže klec, máme 2+1, takže ho mám já v obýváku a občas je na plácanec na zadek
Ted zrovna někde lítá po bytě nebo se někde vyvaluje ![]()
Myslíš, že se nesnesou, že to není jen přechodné období???
Kačuli, to já právě nevím
. Ale už to trvá fakt dlouho a pokud se to bude opakovat, jakože asi jo, tak fakt nevím.. Ona po něm skáče, honí ho, chová se jako samec
. A nás žádný plácanec na zadek nepomůže, hlodá a hlodá celé noce, proběhnout jí nechám, je schopná po hodině venku hned začát hlodat znovu
.
@vykyna píše:
Kačuli, to já právě nevím. Ale už to trvá fakt dlouho a pokud se to bude opakovat, jakože asi jo, tak fakt nevím.. Ona po něm skáče, honí ho, chová se jako samec
. A nás žádný plácanec na zadek nepomůže, hlodá a hlodá celé noce, proběhnout jí nechám, je schopná po hodině venku hned začát hlodat znovu
![]()
.
Hmm… tak to je divné, to dělá asi naschvál
U nás Bubla zase nahání a snaží se poskákat nejmladšího kocourka
Takže občas dostane pořádně nazadek, dkyž mu fakt už ubližuje.
@vykyna píše:
Ahoj holky,nestíhám, nějak mi ten den týden.. nějak uteče.
Mám teď s králíkama docela problémy, samička má falešnou březost
Nechcete některá králíka??, takže už asi 14 dní nemůžou být spolu, protože ta potvora ho honí. Sameček si navíc zlomil tlapku, jak se v kleci honili, už to má tedy srostlé, ale pořád jí nezatěžuje. Navíc Ebi pořád ale pořád hlodá klec, hlavně v noci, takže jí musím nosit do kuchyně, abysme se alespoň trochu vyspali
.
. Samička je beránek, narozená v listopadu, sameček obyč zakrslýk, kastrovaný očkovaný, narozený na konci zaří. Já fakt nemůžu mít dva, když se spolu nesnesou
Navíc jeden je v malé kleci, dvě velké fakt nemám..
a samička není kastrovaná?
možná by to pomohlo ![]()
Vyky
To je nemilé.
A nemůžeš ji nechat běhat celý den? Jako, že by v noci byla unavená (nebo neměla potřebu jít ven) a byl by klid.
A nebo opravdu ta kastrace? ![]()
Náš Chlupáč je zavřený v kleci jen na noc. A nehryže klec tak moc, že by to někoho rušilo. Občas trošku jo, ale tak potichu a na chvilku.
Jířo, berem jí i ven na zahradu, je hodná chvíli a pak zas hryže
.. Kastrace je dost drahá, to se mi fakt nechce investovat ![]()
@vykyna píše:
Jířo, berem jí i ven na zahradu, je hodná chvíli a pak zas hryže.. Kastrace je dost drahá, to se mi fakt nechce investovat
tak zkus dát inzerát na králici cz
http://www.kralici.cz/inzerce.asp?…
my jsem si tam taky adoptovali staršího králíčka,kamaráda pro naší Emču ![]()