Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@hedabedna píše:
co je to????
Krásne Jani.
To musela byť poriadna naháňačka.
@hedabedna píše:
co je to????
DObrý
U nás tak občas trčí kočičí zadek zpod gauče a myslí si, že ho nevidím ![]()
pomoooc, nemáte někdo radu, čím a jak vyčistit stěhu, kterou „obhodil“ králík (prostě řečeno počůral)???? Je oranžově vymlovaná
![]()
Dneska řádí jak smyslů zbavený
@KačuliKačka píše:
pomoooc, nemáte někdo radu, čím a jak vyčistit stěhu, kterou „obhodil“ králík (prostě řečeno počůral)???? Je oranžově vymlovaná![]()
![]()
Dneska řádí jak smyslů zbavený
nejlepší na odstranění moči hlavně zaschlé je ocet!!!! ![]()
ovšem z té zdi?to nevím jestli pomuže
![]()
@hedabedna píše:
nejlepší na odstranění moči hlavně zaschlé je ocet!!!!ovšem z té zdi?to nevím jestli pomuže
Odevšad jinud odstraňuju dětskýma vlhčenýma ubrouskama, ael z té zdi, jsem m yslela včera, že ho fakt šoupnu už na pekáč..... takový flek na zdi!!!!!!!
![]()
@KačuliKačka píše:
Odevšad jinud odstraňuju dětskýma vlhčenýma ubrouskama, ael z té zdi, jsem m yslela včera, že ho fakt šoupnu už na pekáč..... takový flek na zdi!!!!!!!![]()
aha dětské ubrousky
to určitě někdy vyzkouším ![]()
já bych je dala na pekáč hned!!!!za to ja línaj ![]()
to jsou tuny chlupů ![]()
hedabedna
Pěkná fotka. ![]()
Kači
To by mu manžel šlápl na krk. Radu nemám. Ale asi vážně ten ocet. Jenže pak místo nejspíš zakrýt nebo vymalovat. ![]()
Krásný víkend všem
Vykouklo sluníčko a je jasno. Berem zajdu na zahradu.
@jirabobes píše:
Krásný víkend všem
Vykouklo sluníčko a je jasno. Berem zajdu na zahradu.
jéé ten se má a nezmokl vám??? ![]()
my musíme taky nějaké letní sídlo vymyslet,je to škoda aby byli pořád zavření doma,ale musíme to udělat nějak bezpečné,máme 4 kočky a to jsou ale kočky venkovní-lovci a pes by jim taky dal ![]()
AHoj
hedabedna
Nene, nám v sobotu nepršelo.
Vrátili jsme se večer. Chlupáček lehl a spal.
Se nějak venku unavil. Ale byl v ohrádce, kdo by ho naháněl.
Zdravím všetkých.
Po čase sa hlásime s novými fotkami.Boli sme veľmi chorí,našťastie,už sme z toho vonku.
Veľa zdravíčka všetkým králičkom. ![]()
Evino
Pěkné fotky. S čím kdo marodil? JE dobře, že je to pryč. Už jen zdraví přeju.
Já jsem minulý víkend našeno Chlupáče ostříhala. Sekne mu to. Jen jsem ho ještě nestihla vyfotit.
hlavně, že to dobře dopadlo a jste zdraví ![]()
Já dnes zuřím, ušák se mi po dvoudenní nepřítomnosti hezky pomstil a počůral opět koberec, ale fakt pořádně
Ted si frajer trůní v kočičím prolézacím tunelu ![]()
Ďakujeme za pochvalu. Náš maličký nám týždeň nejedol, krmila som ho kašičkami,ale už je dobre. ![]()
jirko - na foto som zvedavá. ![]()
Kači - tiež sme tunelík objednali,tento týždeň hádam dorazí,moc sa tešíme.