Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj nějak nám to tu vázne
Poslední dobou jsem zanedbávala našeho Chlupáče. Byla jsem víc doma než v práci. A bobkovi se zacuchaly chlupy.
Tak jsem jej dnes nechala ostříhat. Však to doroste.
Mám doma novou rasu. Už to není teddy. ![]()
@jirabobes No, podle fotek se zdá, že má „stažený“ ocásek…a to se dá nechat králíčka ostříhat?
mě by to nikdy nenapadlo ![]()
@jirabobes no teda, promin, ale takový ošklivý
ale chápu, jestli byl zakuckyný nedá se nic dělat…jen ta hlavička ted vipadá nějaká veliká ![]()
No u nás je vše při starým…Lilinka je hodná, poseldní dobou se nějak více nechá pochovat a přiběhene na zavolání
pokud teda není v ložnici pod postelí, to je marný boj. onehdá jsem kvůli tomu málem přišla pozdě na noční ![]()
Tak ta moje včera rozkousala povlečení
měla jsem ji v posteli…ach jo. A zrovna takový pěkný od maminky…
Celá rodina dostala záchvat smíchu, když našeho Chlupáče, teď vlastně naháče
viděli.
Ale fakt to jinak nešlo. Od manžela se podržet nenechá a sama nemůžu držet zajdu a stříhat. Nějak mi narostlo málo rukou. ![]()
@Houslička Jj, dá. Tam kde se stříhají psi. Poradili mi to na veterině. A prý, kdybych nikoho na ostříhání nesehnala, tak jsem se měla ozvat a ostříhali by mi ho tam. Kamarádka stříhá psi a už prý králíčka stříhala, tak byla tak hodná a šmikla Chlupáče.
@jirabobes teda, ten má pecku
ale chápu, že občas je potřeba jim přistřihnout kožíšek… u nás to čeká kočičího dědouška, poslední dobou zcela odmítá nechat se česat, takže na zadních nožkách a zadku to už má jeden velký kudlanec, takže chlapec taky půjde na „ježka“ a bude mít po ptákách
Jen čekám, až bude tepleji, at mu nenachladnou nemocné ledviny.
A náš ušák dostal obrovskou klec, takže máme z něj kino, dnes dostal piškot (úplateček, že nebudeme dnes odpoledne doma) a lítal s ním dokolečka dokola po kleci ![]()
Ahoj, zajímá me, jak řešíte nepořádek ze sena? Mate koberce? Luxujete každy den? Ja mám dlažbu a zametám několikrát denne… ![]()
@Houslička luxovala jsem denně. seno jsem posbírala a zbytek vyluxovala. na tohle člověk ocení malý přenosný vysavač
@Kaja-kaja krásný!!!vypada skoro jak naše, taky máme Beránka, akorát míň bílé srsti.
Taky luxujeme ob den, bych ho mohla ohrát, on totiž umí když chce, vyhodit hobliny až 2 m daleko z klece, pacholek ![]()