Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@KačuliKačka píše:
hlavně, že to dobře dopadlo a jste zdravíJá dnes zuřím, ušák se mi po dvoudenní nepřítomnosti hezky pomstil a počůral opět koberec, ale fakt pořádně
Ted si frajer trůní v kočičím prolézacím tunelu
Jaký tunel???? ![]()
Já bych jim ted nejradši pořídila pořádně vyelký pekáč,aby se tam oba pohodlně vešli!!!! ![]()
těch bobků mimo záchod a i načůráno ![]()
asi je štve malá
ale mě zas štvou oni čuňata ![]()
plesknu je za uši a bude to ![]()
mám pro kočky šusťákový prolézací tunel od Puriny, tak v tom řádí i králík ![]()
Holky, tunelík máme,vyfotím,keď budem stíhať. Zatiaľ sa v ňom nehrá.
Bobky riešime tiež,ale sme radi,že maličký je medzi nami a je čulý. ![]()
Tak já mám dneska chut rozškubnout toho ušatého smrada vejpůl, nebot mi během pár vteřin stihl sežrat nabíječku na mobil, podotýkám jedinou v domácnosti
Lítá dneska celé odpo, a já abych mu dopřála, tak jsem ho nechala fakt lítat at si užije… a toto mám jako vděk ![]()
@KačuliKačka píše:
Tak já mám dneska chut rozškubnout toho ušatého smrada vejpůl, nebot mi během pár vteřin stihl sežrat nabíječku na mobil, podotýkám jedinou v domácnosti![]()
Lítá dneska celé odpo, a já abych mu dopřála, tak jsem ho nechala fakt lítat at si užije… a toto mám jako vděk
to známe ![]()
mám elegantně nakousaný na několika místech i kabel od noťase ![]()
@hedabedna píše:
to známe
mám elegantně nakousaný na několika místech i kabel od noťase
Ach jo, mě to pořád vyhazuje ![]()
Sranda je, že jiné kabely ho nezajímají…
Objevila jsem na hřbetě našeho ušáčka takové jakoby vyškubané místečka, po průzkumu (který se mu teda vůbec nezamlouval) jsem zjstila, že mu podrůstají nové chloupky… ale netuším, co je příčinou… NEvíte některá???
Ahoj
Já si pořád nemůžu na zajdu ztěžovat.
Jen jednou mě naštval. A to když jsem šla ke kleci a šlápla jsem si na bobek. Bylo jich tam cca 15 kousků na prostoru asi 40×15 cm.
Teď nemám moc čas se s ním pomazlit, tak je takový přítulnější. Pokaždé, když vejdu do pokoje, přihopká a nechá se hladit. Dříve byl takový trošku plachý a na pomazlení jsem ho musela ulovit. Teď by se nechal chytit.
Kačko
Neporval se tvůj zajda s nějakým jiným zvířecím členem? Jako, že sis toho nevšimla a teď to má zahojené a znovu mu tam rostou chlupy. ![]()
Jako já jsme pako. Já bych volala na veterinu pro radu. ![]()
@jirabobes píše:Kačko
Neporval se tvůj zajda s nějakým jiným zvířecím členem? Jako, že sis toho nevšimla a teď to má zahojené a znovu mu tam rostou chlupy.
Jako já jsme pako. Já bych volala na veterinu pro radu.
To mě napadlo jako první, že se kluci porvali… ale nemá tam strupy, škrábance nebo ranky… spíš to vypadá, jakoby měl vyškubané chlupy, podrůstá mu to už novýma
To znám u Samíka, ten má alergii na blechy - když jsem ještě bydlela s ex přítelem, kočky jeho matky měly blechy a ty mrchy skákavé samo došly občas i k nám. A to měl Samík mokvavé fleky v kožichu, odpadala tam srst, takže jsme pudrovali, až to zaschlo, tak se to zase šupilo ta kůžíčka, takže jsme mazali olejíčkem a pak začaly růst nové chloupky.
On je nš Bubla takový pakoušek, chytit se nenechá, pohladit se nepříjde, a já bych ho tááááák umuckala
Lítá tady jak péro z gauče ![]()
My zítra asi budeme muset na veterinu, ušák je nějaký divný… tak jak ráno mlátí do klece, že chce snídaní (zrní), tak dneska nic, když mu sypu, tak ujídá rovnou z krabice, ale ani se nehl… ted je venku, hopká, ale žádné nálety, jen tak si pohopkává a odpočívá
A to včera měl jen seno, čerstvou vodu a malou mrkvičku pro králíky… achjo, dneska máme oslavu, práce mám až nad hlavu a ještě toto… ![]()
@KačuliKačka píše:
My zítra asi budeme muset na veterinu, ušák je nějaký divný… tak jak ráno mlátí do klece, že chce snídaní (zrní), tak dneska nic, když mu sypu, tak ujídá rovnou z krabice, ale ani se nehl… ted je venku, hopká, ale žádné nálety, jen tak si pohopkává a odpočíváA to včera měl jen seno, čerstvou vodu a malou mrkvičku pro králíky… achjo, dneska máme oslavu, práce mám až nad hlavu a ještě toto…
já myslím že když žere a hopká tak to nebude tak zlé ![]()
našim když je šoufl tak jen leží a nechtějí žrát!!!
zatím vždy pomohl sabsimplex!!!kdyžtak nastuduj na králíci cz jak se králíčkům podává ![]()
Tak dneska nad ránem už hezky rámusil s klecí
jako obvykle mi ujídal zrní když jsem ho nasypávala do misky, tak to vypadá, že se včera jen špatně vyspal, ale vylekal mě, rošťák jeden ![]()
Ahoj, je tu někdo z Prahy, kdo by se rád zbavil klece po králíkovi??? Ráda si ji nechám věnovat, či odkoupím. A pokud máte jen ten spodek, tak nevadí, klec si můžu vyrobit, jde mi hlavně o vaničku!!!
@KačuliKačka píše:
Tak dneska nad ránem už hezky rámusil s klecíjako obvykle mi ujídal zrní když jsem ho nasypávala do misky, tak to vypadá, že se včera jen špatně vyspal, ale vylekal mě, rošťák jeden
JSme tu po delší době nakoukla.
Kačko
Uf, ještě, že mu nic není.
Asi jsem zlá ženská, ale štve mě naše kočka.
Už je asi stará, ale to ji neopravňuje čůrat do peřin.
Manžel zase nechal otevřenou ložnici a už se pere peřina.
Že nežere granule, dokážu pochopit, ale to čůrání odmítám chápat. ![]()