Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A není třeba nemocná? Může mít zánět močáku nebo ledvinový písek…
Zanesla bych moč ráno na veterinu, vyšetření stojí cca 100-150,– a uvidíš, co ti řekne ![]()
Nebo myslíš, že to dělá na truc???
Kačko
Asi nemocná nebude. Celý týden nic neprovedla. Až včera v noci se posr.la a počůrala malému na peřinu. Spal s námi v ložnici. Odpoledne jsme byli venku. Děti byli i dopoledne. Vrátili jsme se až večer. Podle mě je to asi opravdu natruc. ![]()
Ahoj, posílám foto mého miláčka
![]()
když byla maličká a jak vypadá teď ![]()
@Kristýnaaa píše:
Ahoj, posílám foto mého miláčka![]()
když byla maličká a jak vypadá teď
Je krásná.
Tak i já se přidávám do králikosauří diskuze. Karlounovi je 7 let. Starej mazák co přežije i překousanou prodlužku pod proudem – ne že bychom mu ji teda nabízeli, že jo…
jak všichni psali – čural když byl mladý trdlo, teďka už dlouho nic (ťuk ťuk), ale na parketách máme fleky, který se budou muset zbrousit a znovu namořit. Bobky dělá hlavně dole v patře kde to tolik nezná a moc ho nepouštíme. Okusuje nám omítku a zdivo na jednom místě, vykusuje těsnění ze dveří (nezbyly už ani jedny ze sedmy), vydrží si do nekonečna hrát se špulkou od toaletního papíru – běhá s ní v tlamičce jak divej okolo nohou, osmičky… srandy kopec.
@Phaia Vítej ![]()
Máš krasavce, má nádherný kukuč ![]()
Ten náš poděs je poslední 3 týdny na přeražení… co je venku (denně), tak hodinku lítá, pak si vyskoči na sedačku a počůrá mi ji, pak zase další 2-3 h lítá a dobrý… ale každý den mám počůranou sedačku a už nevím co s ním… nikdy to nedělal, žádná změna u nás není, žádný nový člen, nic… Myslíte, že by pomohla kastrace? Máme samečka.
Ahojky, po delší době jsem sem nakoukla…co se naší králindy týče, tak je prostě divná. Nenechá se chytit, hlazení na hlavičce má ale ráda. Jakmile ji však vezmu do náruče, tak se škube, kope a mručí. Máme ji jen na dlažbě v kuchyni, protože jsme v podnájmu a tak nechci, aby kousala majitelův koberec. S ničím si nehraje, špulky si všímne jednou za půl roku, do míčku jen ťukne čumáčkem. Zajímalo by mne, co celé dny dělá, když jsem v práci. Jediná velká radost je pro ni trhací krabice z lepenky, ze které nemám radost já, protože musím neustále zametat ![]()
@KačuliKačka píše:
@Phaia Vítej![]()
Máš krasavce, má nádherný kukuč
Ten náš poděs je poslední 3 týdny na přeražení… co je venku (denně), tak hodinku lítá, pak si vyskoči na sedačku a počůrá mi ji, pak zase další 2-3 h lítá a dobrý… ale každý den mám počůranou sedačku a už nevím co s ním… nikdy to nedělal, žádná změna u nás není, žádný nový člen, nic… Myslíte, že by pomohla kastrace? Máme samečka.
zkus se na tohle zeptat na králíci cz
abys z něj chudáka neudělala eunucha a pak byl stejně čuně ![]()
Kastrace zabírá jak u koho
jestli je to mlaďoch, tak ho to přejde - můj měl jeden čas starý sedák ze židle a než ho rozcupoval na cucky tak ho jaksepatří pročural..asi stejná závislost jako kabely
- necítí z toho třeba psa/kočku/atd?
Ani po roce co jsem měla morčata nepřestal očurávat jejich klec - a to už má nějaký léta za sebou ![]()
@Phaia má 2,5 roku a odmalička je ve smečce našich koček, takže je zvyklý ode dne, kdy k nám přišel ![]()
@Houslička píše:
Ahojky, po delší době jsem sem nakoukla…co se naší králindy týče, tak je prostě divná. Nenechá se chytit, hlazení na hlavičce má ale ráda. Jakmile ji však vezmu do náruče, tak se škube, kope a mručí. Máme ji jen na dlažbě v kuchyni, protože jsme v podnájmu a tak nechci, aby kousala majitelův koberec. S ničím si nehraje, špulky si všímne jednou za půl roku, do míčku jen ťukne čumáčkem. Zajímalo by mne, co celé dny dělá, když jsem v práci. Jediná velká radost je pro ni trhací krabice z lepenky, ze které nemám radost já, protože musím neustále zametat[/citac
@Houslička píše:
Ahojky, po delší době jsem sem nakoukla…co se naší králindy týče, tak je prostě divná. Nenechá se chytit, hlazení na hlavičce má ale ráda. Jakmile ji však vezmu do náruče, tak se škube, kope a mručí. Máme ji jen na dlažbě v kuchyni, protože jsme v podnájmu a tak nechci, aby kousala majitelův koberec. S ničím si nehraje, špulky si všímne jednou za půl roku, do míčku jen ťukne čumáčkem. Zajímalo by mne, co celé dny dělá, když jsem v práci. Jediná velká radost je pro ni trhací krabice z lepenky, ze které nemám radost já, protože musím neustále zametatahoj takz se pridavam do diskuye. :0 ney yacnu o sobe, takk ja envim jestli tov vis, ale kralicci by nemeli chodit po dlaybe natoy behat, hrozi totis ze jim ujedou cvicky a oni ochrnou…
Jinak ja mam zakrslou teddy kralicku
Jmenuje se Lillinka.Je s papirama, ale ne schvalne, byla proste nnadherna. Mame ji doma v ohradce v obyvaku, kterou jsme ji vyrobili, aby mela velky vybeh i kdyz nejsme doma.Kdyz doma jsme tak je na volno a dikzz bohu nic kkrom mych krasnych krabic z ikeii neokusuje. Chodi na zachod coz
se vicemene naucila sama.
@jitukka ahoj ve skutecnosti je to tak ze na dlažbě by se nemelo pohybovat zádné zvire protože to bohužel nicí pater. Nemůžu s tím nic dělat protože v pokoji máme krome koberce jeste i kabely které stihla v naši nepozornosti rozkousat. Ona ma před kleci svůj kobereček a pak ještě tu trhaviny krabici a jednou za týden ji beru k našim kde skáče po koberci jako divoch, a až se odstehujeme tak chceme mít koberce v celem bytě a to bude jiné kafe. Naše nemá papíry, my jsme ji zachránili před myslivcem který ji chtěl použit jako lovnou a to jsme nechtěli, tak jsme mu ji vzali. Vubec jsem pořízení kralicka nikdy neplanovala
@Houslička ja kralicka planovala dlouho az sem si ho vydobila k narozeninam. aoe to ze je s ppirama neni pro nas dulezity. my mame stesti ze nam kralicek nic nepapa. jsem za to moc rada. jediy co me zlobi je to ze se taky nechce moc nechat chovat. jen se nechq pohladit po hlavince ale chovat se necha tak jednou za 14 dni. pritel tika ze je to nas cumacek.:)