Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vyky
Hmm, tak to nevím.
A kterého by jste si nechali? A nebojíš se, že by mu bylo smutno?
Tento týden se děti vypravují do školy samy. Včera nezabarikádovaly pokoj, tak mohl zajda po celém bytě. Ale jestli byl nebo ne, nevím. Nikde jsem nenašla bobky a ani nic ohryzané. ![]()
@jirabobes píše:že by nešel na průzkum????
Vyky
Hmm, tak to nevím.
A kterého by jste si nechali? A nebojíš se, že by mu bylo smutno?Tento týden se děti vypravují do školy samy. Včera nezabarikádovaly pokoj, tak mohl zajda po celém bytě. Ale jestli byl nebo ne, nevím. Nikde jsem nenašla bobky a ani nic ohryzané.
Holky, tak jsem včera dala ušáčkovi na mls banán s jahodama a z klece se ozývalo jen mlaskání ![]()
@KačuliKačka píše:
Holky, tak jsem včera dala ušáčkovi na mls banán s jahodama a z klece se ozývalo jen mlaskání
jo na banány mi jednou zautočili na stole
sežrali je i se šlupkou ![]()
vůbec by mě to nenapadlo že se na to tak vrhnou ![]()
@hedabedna píše:
jo na banány mi jednou zautočili na stole
sežrali je i se šlupkou
vůbec by mě to nenapadlo že se na to tak vrhnou
![]()
TO máš těžko, náš nejmladší kocour třeba miluje žluté melouny a to bych do kočky nikdy neřekla ![]()
@KačuliKačka píše:![]()
![]()
TO máš těžko, náš nejmladší kocour třeba miluje žluté melouny a to bych do kočky nikdy neřekla
no tak to by mě ani ve snu nenapadlo ![]()
kocour jo????to čumim ![]()
@hedabedna píše:
no tak to by mě ani ve snu nenapadlo
kocour jo????to čumim
Mně do té doby taky nee… koupila jsem si v létě žlutý meloun, rozpůlila, vydlabala semínka a půlku jsem si blaženě konzumovala na gauči. Přijdu si pro druhou půlku a hle, tam zoubky a ohlodané… jediný, kdo byl na lince byl nejmenší kocour
tehdy roční rošťák ![]()
@KačuliKačka píše:
Mně do té doby taky nee… koupila jsem si v létě žlutý meloun, rozpůlila, vydlabala semínka a půlku jsem si blaženě konzumovala na gauči. Přijdu si pro druhou půlku a hle, tam zoubky a ohlodané… jediný, kdo byl na lince byl nejmenší kocourtehdy roční rošťák
no vážně povedený
![]()
a žere ho ještě ted?nebo to byla jen pubertální chuť?
@hedabedna píše:
no vážně povedený
a žere ho ještě ted?nebo to byla jen pubertální chuť?
Ted nevím, ted jsou drahé, takže mám smolíka i já ![]()
AHoj holky
Teda sranda s tím ovocem.
Manželovi rodiče měli psa, který žral úplně všechno. I rajčata.
Normálně jim něco spadlo a Sendy vyluxovala. I drobky.
Teda byla vycvičená, že si nesmí vzít sama ze stolu, linky a tak. Ale jakmile něco spadlo nebo ji někdo něco dal, tak to zblajzla. Teda všechno kromě pálivého.
Náš zajda, je jen v pokoji, takže ani nemůže nic ukrást. ![]()
@jirabobes píše:
Kači
A kdo vyhrál?
Normálně, já mám asi stejný gauč.
výhra se nekonala, králík kolem něj skáče jak jelito, sem tam si ho kocour přikousne a občas spolu tak i spí ![]()
A gauč je červený, ale kvůli chlupům tam mám oranžové deky, at je můžu často prát a střídat ![]()
Pěkný den všem
Kači
Tak to náš gauč je v barvě tvých dek. Ale jinak je asi stejný. I polštáře - pruhované a z druhé strany barva gauče.
Dobrou. ![]()