Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
29.2.12 15:44
Kamča.dalmatinka píše:
Ahojky.
Tak se po čase hlásim :lol: .Chytla mě opět nakupovací mánie tak jen brouzdám po krámech:-) …

Ježiš tu mám taky. :roll: :zed: Že by to bylo tím jarem ve vzduchu? :think:

A bacha Kami, ať nerodíte synchronizovaně. To by byla fakt mela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.2.12 15:57

Ahojte,zdravím na rýchlo,padá mi net. Kamči - už som myslela,že si na por. sále. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.3.12 10:10

Krásný víkend přeji
Je možné, že se králík naučí špatnému chování od křečíka? Ta potvora malá celou noc hryže do klece. :cert: No a včera začal i Chlupáček. Mě naštval.

Už je čas na očkování? Nebo ještě ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.3.12 11:04

No, nevím jak se to naučil :lol: ale náš Bubla to dělá od malička, v noci hryže klec, někdy mě tím tak štve, že ho na zbytek noci šoupnu do kuchyně a má po srandě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
3.3.12 13:40

Mě Ebina taky hryže klec :evil: Hryže chvíli, pak zuby prudce odtrhne takže rezonuje celá klec :cert: . Děsný..

Byla jsem v práci, děti pustily králíky a ty tu nabobkovali. Takže mi volal muž do práce, že se mám králíků zbavit :zed: . Jako řičel moc, měla jsem zkaženou náladu až do večera.. Prý chce žít v bytě a ne v maštali :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.3.12 17:36

Vyky
Tak snad manžel změkne.
Jako ten můj si taky ztěžuje, že je to u nás jako v manéži-samé seno. Ale naštěstí jen v pokoji. A prohlásil, že jestli bude králík bobkovat na zem, tak nebude čekat až bude mít 3kg a sní ho hned. Tak náš Chlupáč má štěstí, že je slušný a víc jak těch 6 bobků na zemi nebývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
3.3.12 19:00

Jířo, tak to ten náš blb jich nadělá klidně 50 během 5ti minut :roll: . A můj chlap zastává názor, že králík patří na pekáč,no :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
3.3.12 19:29

Ahojte holky. :kytka:
Kači - aj náš Nufinko hryzie klietku, on sa v noci asi nudí, naštastie,ja fungujem aj v noci/neviem spávat/, tak cca od druhej v tu pobieha v kuchyni a robí mi spoločnosť. :srdce:
Jiro - Očkovat budeme asi v polovici marca..
Vyky - no, chlapi sú všetci takí, namiesto toho,aby bobky šupli na zmeták :zed:
Náš králík ma vyslovene alergiu na chlapov :jazyk: Ja ho využívam ako zbran hromadného ničenia.- ked je pri mne králik, chlap sa bojí aj priblížit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
3.3.12 20:38

Jen tak, abyste viděly, jak splachovacího kocoura mám doma :mrgreen: To je ten nejstarší - Samík a děti mé nejlepší kamarádky u nás doma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.12 00:04

Kačuli
Nádherný kocour. :srdce:

Evi
Děkuji. Tak já někdy brzo brnknu na veterinu. Prý mají nějakou hromadnou vakcínu. :nevim:

Vyky
A jak starého máš králíka? Já jen, že ještě žije. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
4.3.12 09:00

Kači- to je ale macek, vidím,že slúži ako multifunkčný maznáčik pre všetkých :jazyk:
Jirko - My dávame kombinovanú vakcínu, pohladaj v príspevkoch, niekde som to písala a aj Kamči. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.3.12 18:52

Evi
A mohla bys to napsat ještě jednou pro mě? Třeba do SZ. Já jsem to nenašla a na pročítání celé diskuse zpět nemám čas. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.3.12 21:23

Ahojky.

Tak já mám králíky v technické.I když si umí mrchy otevřít klec bobky naštěstí neudělaj nikde ani nic nekoušou proto že to bych zuřila :cert:

U nás spojení chlap a králík taky není dobrá volba.Muj chlap je taky nesnáší(říká že je má rád ale vim to že je nesnáší :lol: )a králíci jak kdyby to poznali :mrgreen: .Zrovna nedávno se opřel o klec,nafukoval malému kolo a bibiana z vysočiny mu prokousla tričko a záda :mrgreen: a to v životě nikoho holky nekously,ani malého,prostě nikdy nikoho :mrgreen:
Sem se tak nasmála.

Druhej den chlap chytil nákou chřipku,bylo mu zle a měl strach že má vzteklinu :lol: .Jsem se mu smála že mu narostou uši a bude králíkodlak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
6.3.12 04:55

Kamčo
:lol: :lol: :lol:

Jinak pěkný den všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
6.3.12 17:29

Inak, oni tie králiky fakt cítia,že chlapi ich chcú furt dávat na pekáč. :dance: Náš útočí len na chlapov, ženy miluje. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný