Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Kamča.dalmatinka píše:
Ahojky.
Tak se po čase hlásim.Chytla mě opět nakupovací mánie tak jen brouzdám po krámech:-) …
Ježiš tu mám taky.
Že by to bylo tím jarem ve vzduchu? ![]()
A bacha Kami, ať nerodíte synchronizovaně. To by byla fakt mela. ![]()
Ahojte,zdravím na rýchlo,padá mi net. Kamči - už som myslela,že si na por. sále. ![]()
Krásný víkend přeji
Je možné, že se králík naučí špatnému chování od křečíka? Ta potvora malá celou noc hryže do klece.
No a včera začal i Chlupáček. Mě naštval.
Už je čas na očkování? Nebo ještě ne?
No, nevím jak se to naučil
ale náš Bubla to dělá od malička, v noci hryže klec, někdy mě tím tak štve, že ho na zbytek noci šoupnu do kuchyně a má po srandě ![]()
Mě Ebina taky hryže klec
Hryže chvíli, pak zuby prudce odtrhne takže rezonuje celá klec
. Děsný..
Byla jsem v práci, děti pustily králíky a ty tu nabobkovali. Takže mi volal muž do práce, že se mám králíků zbavit
. Jako řičel moc, měla jsem zkaženou náladu až do večera.. Prý chce žít v bytě a ne v maštali ![]()
Vyky
Tak snad manžel změkne.
Jako ten můj si taky ztěžuje, že je to u nás jako v manéži-samé seno. Ale naštěstí jen v pokoji. A prohlásil, že jestli bude králík bobkovat na zem, tak nebude čekat až bude mít 3kg a sní ho hned. Tak náš Chlupáč má štěstí, že je slušný a víc jak těch 6 bobků na zemi nebývá.
Jířo, tak to ten náš blb jich nadělá klidně 50 během 5ti minut
. A můj chlap zastává názor, že králík patří na pekáč,no ![]()
Ahojte holky. ![]()
Kači - aj náš Nufinko hryzie klietku, on sa v noci asi nudí, naštastie,ja fungujem aj v noci/neviem spávat/, tak cca od druhej v tu pobieha v kuchyni a robí mi spoločnosť. ![]()
Jiro - Očkovat budeme asi v polovici marca..
Vyky - no, chlapi sú všetci takí, namiesto toho,aby bobky šupli na zmeták ![]()
Náš králík ma vyslovene alergiu na chlapov
Ja ho využívam ako zbran hromadného ničenia.- ked je pri mne králik, chlap sa bojí aj priblížit ![]()
Jen tak, abyste viděly, jak splachovacího kocoura mám doma
To je ten nejstarší - Samík a děti mé nejlepší kamarádky u nás doma ![]()
Kačuli
Nádherný kocour. ![]()
Evi
Děkuji. Tak já někdy brzo brnknu na veterinu. Prý mají nějakou hromadnou vakcínu. ![]()
Vyky
A jak starého máš králíka? Já jen, že ještě žije. ![]()
Kači- to je ale macek, vidím,že slúži ako multifunkčný maznáčik pre všetkých ![]()
Jirko - My dávame kombinovanú vakcínu, pohladaj v príspevkoch, niekde som to písala a aj Kamči. ![]()
Evi
A mohla bys to napsat ještě jednou pro mě? Třeba do SZ. Já jsem to nenašla a na pročítání celé diskuse zpět nemám čas. Děkuji.
Ahojky.
Tak já mám králíky v technické.I když si umí mrchy otevřít klec bobky naštěstí neudělaj nikde ani nic nekoušou proto že to bych zuřila ![]()
U nás spojení chlap a králík taky není dobrá volba.Muj chlap je taky nesnáší(říká že je má rád ale vim to že je nesnáší
)a králíci jak kdyby to poznali
.Zrovna nedávno se opřel o klec,nafukoval malému kolo a bibiana z vysočiny mu prokousla tričko a záda
a to v životě nikoho holky nekously,ani malého,prostě nikdy nikoho ![]()
Sem se tak nasmála.
Druhej den chlap chytil nákou chřipku,bylo mu zle a měl strach že má vzteklinu
.Jsem se mu smála že mu narostou uši a bude králíkodlak ![]()
Inak, oni tie králiky fakt cítia,že chlapi ich chcú furt dávat na pekáč.
Náš útočí len na chlapov, ženy miluje. ![]()