Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
26.2.12 19:06

Vkládám první videjko… králík sám, Charlie spí na okně a má nás na háčku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
26.2.12 19:17
KačuliKačka píše:
Vkládám první videjko… králík sám, Charlie spí na okně a má nás na háčku :lol:

Nič sa nevložilo. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.2.12 19:20

No zatím to skládám na youtube… vydrž, ted jsem našla video, jak Charlie leží s králíkem v kleci a starý kocour Samík na ně nakukuje :mrgreen:

Koukni na http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
26.2.12 19:28
KačuliKačka píše:
No zatím to skládám na youtube… vydrž, ted jsem našla video, jak Charlie leží s králíkem v kleci a starý kocour Samík na ně nakukuje :mrgreen:Koukni na http://www.youtube.com/watch?…

PERFEKTNÉ :srdce: S dcerkou sme sa zasmiali,kocurik je bezkonkurenčný a králiček držíííí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.2.12 19:32

Oni jsou exoti oba dva, ted se taedy taky mydlí, ale tím, že lítají z pokoje do chodby a kuchyně, nedají se natočit, leda bych za nima lítala i já a to by nebyl asi obraz nic moc… však tak vypadají i některá videa, rozmázlé, nestíhačka a sem tam prázdný záběr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
26.2.12 19:35
KačuliKačka píše:
Oni jsou exoti oba dva, ted se taedy taky mydlí, ale tím, že lítají z pokoje do chodby a kuchyně, nedají se natočit, leda bych za nima lítala i já a to by nebyl asi obraz nic moc… však tak vypadají i některá videa, rozmázlé, nestíhačka a sem tam prázdný záběr :mrgreen:
:lol: Viem si to živo predstavit. Tak behaj s nimi. :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.2.12 19:38

Já jsem dneska ráda, že žiju, od pátku se peru s nějakým bacilem, tak je mi fakt mizerně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
26.2.12 19:41
KačuliKačka píše:
Já jsem dneska ráda, že žiju, od pátku se peru s nějakým bacilem, tak je mi fakt mizerně :-(
:kytka: Nám sa dnes tiež nič nechce,len základné k životu potrebné ukony - hlavne veeela jedla. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.2.12 16:41

Ahoj holky
Můžu k vám, i když mám asi králičí zlatíčko? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.2.12 16:44
jirabobes píše:
Ahoj holky
Můžu k vám, i když mám asi králičí zlatíčko? :think:

Ahoj,jasné, jé jé, to je milučké zlatíčko :srdce: Aký je chlpatý,ani očká mu nevidiet. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
27.2.12 16:51
jirabobes píše:
Ahoj holky
Můžu k vám, i když mám asi králičí zlatíčko? :think:

určitě, at můžeme my, co máme zlobidla, závidět… teda aspon v mém případě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
27.2.12 17:10

Jéé, děkuju za přijetí.
To je fotka z prosince. To byly Chlupáčkovi asi 4 měsíce. Je ze zverimexu.
Krásně mazlivý, teda když ho ulovím. :mrgreen:
Kadí jen do klece. Teda hlavně do záchůdku, ale poslední dobou i mimo, jen tak na koberec v kleci. :cert: Jen vyjímečně najdu bobky v pokoji. Zavíráme ho na noc a když jsme v práci a ve škole. Jinak běhá po pokoji. Zatím jinam nesmí. A kupodivu dodržuje. :srdce:

Jediné co mě trochu štve je, že máme seno po celém pokoji. Na modrém koberci opravdu nepřehlédnutelné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
27.2.12 19:00

Jiro - Je,je,to obdivujem. my ho nechávame len pod dohladom, potom je Tvoj maličký slušne vychovaný králiček. :lol: Tak ako Kamčine herečky.Skus dat do záchodíku také biele vatičkové granulky,volajú sa Asan cat, pekne nasiaknu a nedrobia sa. my máme celý balík, náš to nevyužíva,by som Ti poslala letecky,ale nedá sa. :P
Kači - jo jo, my máme zlobidla. :cert: Video Ti asi nevyšlo, ja som sa snažila poobede medzi prácou a e miminom,ale náš tigrík je rýchly,ja to nestíham. Akurát vláčneho,ale to sa neráta. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
28.2.12 07:31

Dobré ráno
Evi
Máme v záchodku nějakou dřevěnou podestýlku. Kadí tam, ale i do klece. Navíc si do klece natahá seno. Tak nevím, jestli je tak čistotný a zakrývá tím senem ty bobky nebo je jen bordelář. :mrgreen:

Právě jsem ho pustila. Rozběhl se za kočkou. Ta před ním utekla na chodbu. Chlupáček se kousek před koncem pokoje zastavil a hopkal zpátky. :andel:

Jdu spát. Dobrou.

Když jdu spát, tak mu zatarasím východ z pokoje. Nemáme dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
28.2.12 08:48
jirabobes píše:
Dobré ráno
Evi
Máme v záchodku nějakou dřevěnou podestýlku. Kadí tam, ale i do klece. Navíc si do klece natahá seno. Tak nevím, jestli je tak čistotný a zakrývá tím senem ty bobky nebo je jen bordelář. :mrgreen:

Právě jsem ho pustila. Rozběhl se za kočkou. Ta před ním utekla na chodbu. Chlupáček se kousek před koncem pokoje zastavil a hopkal zpátky. :andel:

Jdu spát. Dobrou.

Když jdu spát, tak mu zatarasím východ z pokoje. Nemáme dveře.
:hug: Rozumný králiček. Asi si po nočnej,tak dobrú noc a večer pískni,čo nové.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný