Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vkládám první videjko… králík sám, Charlie spí na okně a má nás na háčku ![]()
KačuliKačka píše:
Vkládám první videjko… králík sám, Charlie spí na okně a má nás na háčku
Nič sa nevložilo. ![]()
No zatím to skládám na youtube… vydrž, ted jsem našla video, jak Charlie leží s králíkem v kleci a starý kocour Samík na ně nakukuje ![]()
Koukni na http://www.youtube.com/watch?…
KačuliKačka píše:
No zatím to skládám na youtube… vydrž, ted jsem našla video, jak Charlie leží s králíkem v kleci a starý kocour Samík na ně nakukujeKoukni na http://www.youtube.com/watch?…
PERFEKTNÉ
S dcerkou sme sa zasmiali,kocurik je bezkonkurenčný a králiček držíííí. ![]()
Oni jsou exoti oba dva, ted se taedy taky mydlí, ale tím, že lítají z pokoje do chodby a kuchyně, nedají se natočit, leda bych za nima lítala i já a to by nebyl asi obraz nic moc… však tak vypadají i některá videa, rozmázlé, nestíhačka a sem tam prázdný záběr ![]()
KačuliKačka píše:
Oni jsou exoti oba dva, ted se taedy taky mydlí, ale tím, že lítají z pokoje do chodby a kuchyně, nedají se natočit, leda bych za nima lítala i já a to by nebyl asi obraz nic moc… však tak vypadají i některá videa, rozmázlé, nestíhačka a sem tam prázdný záběr
Já jsem dneska ráda, že žiju, od pátku se peru s nějakým bacilem, tak je mi fakt mizerně ![]()
KačuliKačka píše:
Já jsem dneska ráda, že žiju, od pátku se peru s nějakým bacilem, tak je mi fakt mizerně
jirabobes píše:
Ahoj holky
Můžu k vám, i když mám asi králičí zlatíčko?
Ahoj,jasné, jé jé, to je milučké zlatíčko
Aký je chlpatý,ani očká mu nevidiet. ![]()
jirabobes píše:
Ahoj holky
Můžu k vám, i když mám asi králičí zlatíčko?
určitě, at můžeme my, co máme zlobidla, závidět… teda aspon v mém případě ![]()
Jéé, děkuju za přijetí.
To je fotka z prosince. To byly Chlupáčkovi asi 4 měsíce. Je ze zverimexu.
Krásně mazlivý, teda když ho ulovím. ![]()
Kadí jen do klece. Teda hlavně do záchůdku, ale poslední dobou i mimo, jen tak na koberec v kleci.
Jen vyjímečně najdu bobky v pokoji. Zavíráme ho na noc a když jsme v práci a ve škole. Jinak běhá po pokoji. Zatím jinam nesmí. A kupodivu dodržuje. ![]()
Jediné co mě trochu štve je, že máme seno po celém pokoji. Na modrém koberci opravdu nepřehlédnutelné. ![]()
Jiro - Je,je,to obdivujem. my ho nechávame len pod dohladom, potom je Tvoj maličký slušne vychovaný králiček.
Tak ako Kamčine herečky.Skus dat do záchodíku také biele vatičkové granulky,volajú sa Asan cat, pekne nasiaknu a nedrobia sa. my máme celý balík, náš to nevyužíva,by som Ti poslala letecky,ale nedá sa. ![]()
Kači - jo jo, my máme zlobidla.
Video Ti asi nevyšlo, ja som sa snažila poobede medzi prácou a e miminom,ale náš tigrík je rýchly,ja to nestíham. Akurát vláčneho,ale to sa neráta. ![]()
Dobré ráno
Evi
Máme v záchodku nějakou dřevěnou podestýlku. Kadí tam, ale i do klece. Navíc si do klece natahá seno. Tak nevím, jestli je tak čistotný a zakrývá tím senem ty bobky nebo je jen bordelář. ![]()
Právě jsem ho pustila. Rozběhl se za kočkou. Ta před ním utekla na chodbu. Chlupáček se kousek před koncem pokoje zastavil a hopkal zpátky. ![]()
Jdu spát. Dobrou.
Když jdu spát, tak mu zatarasím východ z pokoje. Nemáme dveře.
jirabobes píše:
Dobré ráno
Evi
Máme v záchodku nějakou dřevěnou podestýlku. Kadí tam, ale i do klece. Navíc si do klece natahá seno. Tak nevím, jestli je tak čistotný a zakrývá tím senem ty bobky nebo je jen bordelář.![]()
Právě jsem ho pustila. Rozběhl se za kočkou. Ta před ním utekla na chodbu. Chlupáček se kousek před koncem pokoje zastavil a hopkal zpátky.
Jdu spát. Dobrou.
Když jdu spát, tak mu zatarasím východ z pokoje. Nemáme dveře.