Život s králíkodlaky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3471
28.2.12 21:39

hlavně se mnou králíci nemluví :mrgreen: .

Jo jo jsou to potvory, ty bobky mě tááák štvou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.2.12 21:44
vykyna píše:
hlavně se mnou králíci nemluví :mrgreen: .Jo jo jsou to potvory, ty bobky mě tááák štvou :evil:

Bobky v přímém přenosu i s pachatelem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.2.12 21:54

tý jo, mě trefilo :pocitac: .
Kdo to uklízel :mrgreen: ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
28.2.12 22:04
vykyna píše:
tý jo, mě trefilo :pocitac: .
Kdo to uklízel :mrgreen: ??

Hádej....... kdo asi :zed: a ještě jsem zjistila, že ta bestije ušatá udělala i loužičku :cert: takže zítra budu pucovat koberec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
28.2.12 22:18

Jo loužičky máme pod stolem, sameček už se z klece asi nepodívá :cert: .
A ta naše potvora si normálně vyskočí na gauč 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
28.2.12 22:53
KačuliKačka píše:
vykyna píše:
hlavně se mnou králíci nemluví :mrgreen: .Jo jo jsou to potvory, ty bobky mě tááák štvou :evil:

Ježiš, tak definitivně mi žádný králík do bytu nesmí. :cert: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.2.12 05:10

Holky, Vy ste ma z rána tak rozosmiali,Vaše príbehy by vyšli aj na vydanie žurnálu o králikoch. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jiro - však hovorím,sú slušní králici - to ste Vy :srdce: a takí,čo všade hádžu bobky. my patríme do druhej skupiny. :pankac:
Kači - fotka je bombová, šmankote, Ty teda toho králiká krmíš,ten má akurátne trávenie. Len mám problém, skoro nevidím na koberec. :lol: Teším sa na videjko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.2.12 05:12

Vykyno - aj náš tiger skáče na gauč,sranda je,ked sa mu to nepodarí a urobí otočku vo vzduchu,ako padá naspät. :srdce: On je ale neúnavný akrobat, trénuje si ten svoj skoč-pád nonstop.
Wiollo - :P tažký je život s králikodlaky. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
29.2.12 05:17
KačuliKačka píše:
vykyna píše:

Ešte mi nedá to komentovat:
Kočička - Co si to narobil králičku? Bojím, bojím, príde naša hospodynka,ja som v tom nevinne. :? Však ja som celý čas na bidle..
Králík- Ja tiež samozrejme,nevidíš moj nevinný kukuč? Neboj človeče, dohodneme sa, zvalíme to na hospodáre. :jazyk: Nebudeš škodný, podelím sa s Tebou o šalát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
29.2.12 06:24
Evina1975 píše:
KačuliKačka píše:
vykyna píše:
Ešte mi nedá to komentovat:
Kočička - Co si to narobil králičku? Bojím, bojím, príde naša hospodynka,ja som v tom nevinne. :? Však ja som celý čas na bidle..
Králík- Ja tiež samozrejme,nevidíš moj nevinný kukuč? Neboj človeče, dohodneme sa, zvalíme to na hospodáre. :jazyk: Nebudeš škodný, podelím sa s Tebou o šalát.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pokud dělá jen bobky, tak to neřeším… to se pozametá a dobrý. Loužičky dělá vyýjimečně a když ho chytnu, dostane na zadek a šup s ním do písku, kde může čůrat jak chce.
Včera řádili na gauči, kocour na opěradle a králík lezl za ním, no komedie :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.2.12 07:58
KačuliKačka píše:
vykyna píše:

No teda 8o . To by asi manžel našeho miláčka upekl.
Jinak vítám v novém dni. Co vlastně je? :think: No to je jedno. :lol:

Mě se právě podařilo (překvapivě rychle) odchytit Chlupa a tak jsem ho vyčesala. KOnečně. Po týdnu to už bylo fest potřeba. Už se mu dělaly dredy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.2.12 08:01

JO a dneska bude asi premiéra. Nezavřu ho do klece a jdu ven. Ale nechám ho jen v pokoji. Snad nepřeskočí zátaras. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.2.12 11:09

Ahoj. Jsem už hoďku doma a králík není v bytě. Tak ještě nepřišel na to, že by mohl umět skákat. :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
29.2.12 11:27

Čerstvá fotečka mého miláčka. O půl osmé ráno jsem ho česala a takhle vypadá teď. No, že já jsem se na to nevykašlala. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.2.12 11:44

Ahojky.
Tak se po čase hlásim :lol: .Chytla mě opět nakupovací mánie tak jen brouzdám po krámech:-)

Naši ušáci super.Přemýšlím že už je přes den budu dávat ven,nebo myslíte že je ještě brzy?

Holky se mi furt perou tak nevim jestli už je nepřipustim.Náš šampion přijede z rakouska za 14 dní tak pořád přemýšlím.Nevim abych taky neporodila a pak mi tu neběhalo dvacet králíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný